דילמות פנטסי

PACK PACK

New member
דילמה נוספת- הפעם RB

מי עדיף? 1. בסט מהליונס מול שיקאגו. 2. ספילר מהבילס מול מיאמי. 3. הייטאוור מהקרדינלס מול הראמס (ייתכן וביני וולס לא יישחק).

Yo-man

New member
למיאמי ושיקגו הגנות טובות

לראמס אין הגנה, לכן הייתי הול על הייטאוור.

mayhem1121

New member
הייתי שמח לקצת עזרה גם כן..

בעקרון אני מתלבט את מי להוציא בשביל שגרג גנינג'ס מ GB ישחק. האופציות שלי הן: במקום ג'ונתן סטיוארט מקרוליינה בעמדת ה WR/RB. או במקום סטיב סמית' ניו יורק או אולי סנטנה מוס בעמדת ה WR. על מי מבין השלושה כדאי לוותר בשביל לפנות לו מקום בהרכב. תודה לעוזרים!

steeple

New member
שאלה בקשר לטרייד

אם קראתם את ההודעות למעלה, אז תראו שREDSKINS שאל שאלה בקשר לטרייד, שאני הצד השני של הטרייד הזה. בנוסף תראו שהוא אישר את הטרייד וגם אצלי כתוב שהוא אישר. השאלה שלי היא איזה סיבה יכולה להיות שהטרייד לא מתחולל? כתוב שהוא צריך להתבצע ב12 בצהריי ה11.9, כלומר לפני 12 שעות פחות או יותר. יכול להיות שיש בעיה, או שפשוט יש משהו שלא ידעתי/שמתי לב לגביו.

REDSKINS

New member
כתוב

כתוב שהטרייד יתבצע היום רק אם כל השחקנים המוערבים לא יהיו "נעולים". בגלל שהיה משחק לסידני רייס (לויקינגס) עד שלא יגמר המחזור משחקים הוא "נעול".

REDSKINS

New member
אדאי או סנטנה מוס ?

אדאי נגד יוסטון ולא נראה לי שהוא יעשה הרבה יארדים ולא יקבל הרבה מהלכי ריצה. אני מצפה משני הצדדים למשחק מסירות עם מינימום מהלכי ריצה. סנטנה מוס נגד דאלאס . בכללי אני לא ממש בוטח בו , אולי יהיה לו חיבר טוב עם מקנאב אבל דאלאס יריבה חזקה והם יקשו מאוד על מקנאב. אדאי ביוסטון או מוס נגד דאלאס ?

למעלה