דילמות פנטסי

Amir BA

New member
דילמות פנטסי

אני בטוח שאני לא היחיד עם דילמות לגבי הפותחים בקבוצות שלו, אז כולם יכולים לנצל את השירשור הזה לדילמות שלהם. הבעיה שלי (וכמובן אשמח לשמוע את עזרתכם) - עם מי לפתוח, מאט שאוב בבית נגד אינדי או ג'יי קאטלר בבית נגד דטרויט?

s t i f f l e r

New member
דעה שלי

עם שאוב. לשיקגו אין יותר מדי כלים אווירים(הסטר ואולסן), לשאוב יש לפחות כלי אווירי אחד יותר (ג'ונסון, וולטר ודניאלס) כשגם הרצים שלו (סלייטון ו-וורד) יודעים לתפוס כדור.

Yo-man

New member
וגם ההתקפה של הקולטס מהירה

שלא לומר - ללא משחק ריצה משכנע - מה שאומר שיהיו הרבה פוזשנים לכל קבוצה, ויתכן שזה יהיה שוט-אאוט של נקודות לפה נקודות לשם 4 פעמים בכל רבע... אני גם פותח איתו בראשון
הייתי בשוק שהוא חיכה לי לסוף הסיבוב השני.

JayneCobb

New member
אני גם הייתי הולך עם שאוב.

המשחקים של יוסטון נגד אינדי בד"כ פתוחים מבחינה התקפית, עם הגנות שלא הכי מתפקדות... וחוצמזה...ג'יי קאטלר??? ARE U KIDDING ME?

Amir BA

New member
תודה לכולכם

שכנעתם את המשוכנע. בעיקרון תכננתי ללכת עם שאוב בכל מקרה, אבל לאחר שESPN פירסמו את ה-projections שלהם לשבוע אז קאטלר אמור לשים יותר נקודות משאוב לפי מה שהם אומרים ולכן באה השאלה, לראות שאני לא מפספס משהו.

REDSKINS

New member
טרייד וינסנט ג'קסון - סידני רייס

לא מצליח להכריע אם לעשות או לא את הטרייד בו אני נותן את רייס ומקבל את ג'קסון. רייס פצוע לשישה שבועות אבל שיחזור אני מאמין בו שיהיה WR מחליף מצוין. ג'קסון לא ישחק "רק" שלושה משחקים אבל הצ'רג'רס רוצים להפתר ממנו וטיפה מסוכן להמר עליו. בכל מקרה שניהם יהיו מחליפים ובנוסף אליהם יש לי גם את סנטנה מוס , דווין הסטר ואדי רויאל כמחליפים. לדעתכם להסכים לטרייד או לא ?

s t i f f l e r

New member
אני הייתי מסתכן והולך על הטרייד

הרבה יותר מסוכן לדעתי להמר על שחקן שחוזר מפציעה (ארוכה), מאשר על שחקן עם פציעה באגו

JayneCobb

New member
מסכים לגמרי...

בתור רסיבר שהסתמך על מהירות, יהיה קשה מאוד לרייס לחזור לכושר בצורה מהירה, מה שאומר שבעולם ורוד, אתה מסתכל על חזרה לכושר לא לפני שבוע 10-11... ג'קסון לעומתו לא ישחק 3-4 שבועות, אבל אם,לגמרי בטעות, סאן דייגו ימצאו לו טרייד, הוא יכול לעשות לך די הרבה נקודות...ואם לא, הוא בהחלט יכול להתחרות על מקום בהרכב בהנחה שיחליט להיפטר מהאגו.

omrili77

New member
קצת באיחור, אבל כמה נקודות למחשבה

1. רייס יהיה בחוץ 6 שבועות לפחות (ע"פ חוקי ה-NFL), וכך גם ג'קסון. 2. את רייס תוכל לשים ב-IR slot, ואת ג'קסון לא. כלומר ג'קסון תופס מקום ברוסטר ורייס לא 3. אפילו אם רייס יחזור בשבוע 7, יש לו ביי בשבוע 9 4. לא בטוח שלג'קסון יש בכלל קבוצה לחזור אליה, ואם תהיה לו קבוצה לא ברור עדיין איזו קבוצה זו תהיה. אם זו תהיה קבוצה עם QB מעפן או קבוצת ריצה (שזה הרבה פעמים אותו הדבר בלית ברירה), הוא עלול לספק מעט מאוד נקודות. לעניות דעתי, בשלב הזה לא שווה להחזיק לא את זה ולא את זה, אבל אם כבר אז את רייס, שלפחות לא תופס מקום ברוסטר.

REDSKINS

New member
ממה שאני יודע

ג'קסון בחוץ לשלושה משחקים. רייס בחוץ לשישה וראיתי שיש הערכות שיקח לו אפילו יותר זמן לזחור וכמו שגם רשף אמר גם אחרי שהוא יחזור יקח לו זמן "לחזור לעצמו". בסוף החלטתי להסכים לטרייד כי שניהם בעיקרון הWR המחליף השלישי (או השני אם יוכיחו את עצמם). לא מאמין שאזדקק לWR השביעי כבר בשבוע הרביעי אז שג'קסון יחזור לשחקן ואני אדע מה קורה איתו אני יכול לשחרר אותו ולהביא מחליף אחר.

omrili77

New member
ג'קסון בחוץ 6 שבועות

3 שבועות השעייה ועוד 3 שבועות בגלל ששמו אותו ברשימת ה-roster exempt.

s t i f f l e r

New member
רומו

המשחק של טנסי מתבסס על כריס ג'ונסון ולא ממש על הכלים האווירים. רומו-וויטן-אוסטין הם טריו שהולך (כנראה) לחגוג על וושינגטון.

PACK PACK

New member
בולדין או בריילון אדוורדס?

להזכירכם בולדין הולך לפגוש את דרל ריוויס והג'טס. אני נוטה לכיוון של אדוורדס. מה אתם חושבים?

s t i f f l e r

New member
יש אפשרות ג? ../images/Emo13.gif

אדוארדס הולך לפגוש את הרייבנס (ויש לו בעמדת הק"ב את סאנצ'ז). אם יש לך אפשרות נוספת שווה לבחון אותה, אם אין לך אפשרות נוספת, אני דווקא חושב שפלאקו את בולדין יכולים להשיג הרבה יותר מסאנצ'ז את אדוארדס.

Yo-man

New member
אני גם חושב ככה

בעיקר שעכשיו לפלאקו יש 3 כלי נשק מעולים (כמו שכתבתי אתמול) - בולדין, מייסון להושמנזאדה. יש יותר מקום לשאריות כאן... אני כמעט מתפתה להחליף בליין שלי בין שאוב לפלאקו (אבל בינתיים אני לא אעשה את זה)

PACK PACK

New member
אני חושב שאני אשאר עם אדוורדס מכמה סיבות...

1. ההגנה של הג'טס מפחידה. 2. דרל ריביס. 3. אנטוניו קרומרטי. 4. לדעתי אדוורדס הוא אנדרייטד. עונה ראשונה שהוא עם הג'טס מההתחלה. 5. סנטוניו הולמס מושעה. 6. הדפנסיב באקס של הרייבנס חבולים וצעירים. 7. אין את אד ריד. יותר מדי סיבות מבחינתי לא ללכת עם בולדין, למרות שבחרתי אותו גבוה יחסית ואני מאמין שיביא לי הרבה נק' בהמשך. תודה על ה-INPUT בכל מקרה...

למעלה