דילמות ופחד

סינדרום האישה הטובה מדי

תשמע, הבעיה שלך היא בדיוק זו - אישתך פשוט בן אדם מקסים. והכל בה סבבה, איפה שלא תיגע היא בסדר גמור. אמא טובה, בן אדם נהדר. ואתה עם החרא שלך, ואין לך עילה לפרוק עליה. אז אתה מחפש. היה פרק נהדר לא מזמן בסופר נני. על חמאר אחד שהתחתן עם מלאכית כנועה וטובת לב, השריץ לה שישה ילדים וכל היום מחפש אותה. והיא מטוגנת בין כולם, ועדיין מחייכת, נינוחה ונפלאה באדם. אתה צריך לקחת את עצמך לטיפול אישי, חבר. יש לך דברים לא פתורים בפנים, שאתה אפילו לא מסוגל לשים עליהם את האצבע. מן הרגשה כללית של זיפט. ואתה מאשים את הקשר. 'בינוניות' שאתה מלין עליה יכולה להצביע על פרפקציוניזם וגם הצפיות על 'איך קשר אמור להיראות' לדעתך. חפש איפה אתה נמצא עם החיים שלך. לא הכל היא או זוגיות יכולים לפתור לך. היא רק בן אדם מקסים שעושה כמיטב יכולתה למען הקשר שאתה לא יודע מה אתה רוצה ממנו.

I C E M A N 7

New member
../images/Emo12.gif

הסכמה מלאה ועוד באותה שניה? רבאק, אנחנו צריכים לעבוד על הזוגיות שלנו

זאת בהחלט בעיה

לפי הכוכבים לגדי וגדי אמורה להיות זוגיות מורכבת. משהו כאן לא עובד ביננו. אני לא יכולה לשים על זה את האצבע, אבל ליתר ביטחון שוקלת להתגרש...

I C E M A N 7

New member
למה לך? שאייבורי יאכל ת'לב

נעשה תורות עם מפלצת ועם בתולה שלא מסתפקת בפחות מפרפקציוניזם במיטה, ושאייבורי והסרטנית שלו יזילו יחדיו דמעה מול סרטים של ג'וליה רוברטס.

מריוס, יקירי, זה כל כך פשוט שלא ברור למה

אתה מסתבך... הבחור שמע על גירושין ומייד נזכר שלא עשה הסכם ממון, ואץ רץ להכניס עניין לזוגיות שלנו, ואם לא, אז לפחות מטפל זוגי, ואם לא - אז לפחות להשהות בכל הסמטוכה את חובתו לעשות כלים.
הלו, כפרה, לכל
יש מוצאי חג, וערמות ה-
לא יעשו את עצמם
קדימה, מושמוש. לעבודה

ברור שמפרק

את המשפחה לרסיסים, זונח את האישה הטובה ואת הילד, הולך לחפש (או שכבר מצאת) אישה עוד יותר טובה, מתאהב, מתחתן, עושה ילד או שנים, ועוד 8 שנים בגיל 30++ או 40+ שוב ימאס ואז נתחיל הכל מבראשית.

lost32

New member
כאילו

אז מה אני אמור לעשות? לא להיפרד בגלל שזה יזרוק את כולם לרסיסים? זה התשובה?

שילה1

New member
התשובה היא לעשות מה שנכון לך,

מתאים לך,שיעשה אותך מאושר,ולהשתדל לעשות זאת במינימום נזקים לאישה ולילד.

אנשים היום מפרקים משפחות כאילו אין אתמול

מזה? איפה נעלם הערך של התא משפחתי? אני מבינה תגיד האישה רעה, לא מתפקדת, הוללת ולהפך (גבר), אז זו בהחלט סיבה לשקול. אבל אם לא? אז למה?? בשביל להיות לבד? לא טוב היות האדם לבדו. בשביל להכיר מישהי אחרת? ומי מבטיח שעוד X שנים המקרה לא יחזור על עצמו.

מה לעשות? לעשות!

אני מרגישה שאני באותו מצב כמו שלך לפני מספר שבועות הגעתי למסקנה שהיחסים הגיעו לשפל שאין כמותו ושאני לא יכולה להשאר יותר במצב הזה ושהפתרון היחידי שנראה לי הוא גירושים אבל החלטתי לטפל בעצמי ולא להתגרש. ומה שמדרבן אותי ומעודד אותי זה התשובות לשאלות האם מה שאני עושה זה הכי טוב לילדים שלי? האם עשיתי כל מה שביכולתי כדי לשפר את המצב?

lost32

New member
לטפל בעצמך?

איך הגעת למצב כזה שזה הפתרון היחידי? ואם הגעת אליו אז מה גרם לך לחשוב שאת זו שצריכה את הזעזוע ולא הזוגיות? השאלה היא גם האם מה שאת עושה זה הכי טוב גם לך? לי אין תשובות לכל השאלות האלו עבור המקרה שלי. דוד

לרדת מהעץ

מה שגרם לי לחשוב שאני צריכה את הזעזוע ולא הזוגיות היא ההבנה שרק את עצמי אני יכולה לשנות ושאני צריכה לקחת אחריות על החיים שלי ועל הבחירות שעשיתי. לפני מספר שבועות הגעתי למצב שבו הרגשתי שמה שאני עושה זה לא מספיק ושאני חייבת לזעזע את הזוגיות כי לבד זה לא יעבוד. איך שלא הסתכלתי על זה נראה היה כי הדרך היחידה היא להתגרש והדבר היחיד שמונע ממני את הצעד הבא הוא הפחד מההתמודדות. עכשיו אחרי שקצת נרגעתי אני מבינה שטיפסתי על עץ והמחשבה על הילדים ועל זה שאני אעשה הכל למענם עזרה לי לרדת מהעץ שטיפסתי עליו. הבנתי שמה שעשיתי הוא לא נכון או לא מספיק. ושיש עוד הרבה מה לעשות. ברור לי שברגע שאני אגיע למסקנה שעשיתי כל מה שאני יכולה לעשות ועדין רע לי זה יהיה הרגע לעשות את הצעד ולצאת מהבית למען עצמי ולמען הילדים.

למעלה