דילמות ואחרים

ערב קאברים בישיבה?

"גם אני לא צריך לשמוע את כל הזבל של רוג'ר ווטרס סולו" ווטרס הודיע במפורש שיהיו רק מעט חומרי סולו, וכולם יילקחו מן האלבום האחרון שלו (Amused), שהוא הכי פחות גרוע. "ווטרס הוא לא כזה וירטואוז, והוא לא כזה זמר טוב" אתה יודע איזה להקה הוא מביא איתו? ראיתי את רובם בדיוידי, והם מדהימים. יש לו גם שלוש זמרות ליווי, ולפחות עוד שניים בהרכב יודעים לשיר מלבדו. ג'ון קארין, למשל, שר את "דוגז" מעולה, הכי טוב ששמעתי עד היום. לא פחות טוב מגילמור. אתה פשוט לא קולט עם מי יש לך עסק. תוציא את הכסף ותבוא, אחרת אתה תיאלץ לספק הרבה תירוצים בשנים הקרובות.

MajorWinters

New member
ביג דיל... רוג'ר ווטרס.

אתה אמרת דברים מאוד דומים על ההופעה של ג'תרו טול, ושעדיף לקנות דיוידי, אז הוא מרגיש ככה כלפי ווטרס...

איך בכלל אפשר להשוות?

א) ג'טרו טאל ביקרה בישראל 4 פעמים, ואולי תבקר בעתיד ב) המופע של ג'טרו היה בקיסריה, מול בערך 2000 איש בלבד ג) ג'טרו היא להקה שאין לה שואו בימתי מדהים כמו פלויד ד) פינק פלויד לעולם לא תבוא לישראל ה) מחיר הכרטיס משקף את גודל ההפקה - דינוזאורית ו) אני קניתי הרבה דיוידים של פלויד, ועדיין הולך להופעה ז) בדיעבד, אני קצת מצטער שלא הלכתי להופעה האחרונה של ג'טרו (באמת!)

Mr Mustard

New member
תשמע... יכול להיות שאתה צודק

ויכול להיות שאני באמת אלך... נראה כבר. רק דבר אחד, להגיד שלג'תרו אין שואו בימתי זה לא לגמרי נכון, איאן אנדרסון הוא אחד הפרפורמרים הטובים של אותה התקופה.

שיקול הדעת הוא שלך

אתה תחליט מה שתחליט, אבל לאור כל מה שקראתי על המופע הזה ועל סיבוב ההופעות הזה, מי שיישאר בחוץ פשוט יפסיד הזדמנות של פעם בחיים. ואני לא משתמש בביטוי הזה ("הזדמנות של פעם בחיים") סתם כך.

RamiSun

New member
זהו החלטתי.

שכנעת אותי, אם אתה אומר שזאת הזדמנות של פעם בחיים. ואתה לא משתמש בביטוי הזה ("הזדמנות של פעם בחיים") סתם כך, זהו שוכנעתי!!!!! אני הולך להופעה....

רמי קבל עצה

תצפה בדיוידי של המופע ואז תחליט(כל זה במידה ולא צפית או במידה ואתה מתלבט). אם אתה לא מחסידי פינק פלויד בכלל אז אין באמת טעם לבוא,אבל,אם בוערת בך להבת פינק פלויד אל תפספס זאת.

RamiSun

New member
קודם כל אני חסיד.

אני מאוד אוהב את פינק פלויד ואת אלבומי הסולו של ווטארס... בכלל בעד ונגד הנסיעה בטרמפים היה אלבום הציונים שלי בתקופת הרווקות שלי....אני חייב לווטרס הרבה.....
אבל אני לא נוסע לראות "הופעות של אנטישמים בשדות חומוס"...אני מוכן לראות אותם במקומות מסודרים כמו פארק הירקון, קיסריה, או איפה שהוא באירופה. אין לי כוח לכל הבעיות הלוגיסטיות והבלגן ה"ישראלי" שיהיה שם. שממילא מצדיק את האנטישמיות המובנת של האומן הספציפי.... אבל האמת לאמיתה, היא שאף שיש לי את ההופעה הנ"ל בדיוידי והיא אחת הגדולות שיש, אני מניח שההופעה הזאת הולכת להיות חרא ממילא, חרא יקר בהחלט, ואני מעדיף לחסוך בשביל עוד איזה הופעה בחול של להקה במלוא כוחה ותפארתה ובשביל להמשיך בתהליך הריינוטיזציה של אוסף היס והג'נטל שלי..... וקצת כסף בצד לעת זיקנה. נ.ב. לפני שאורי או פרופסור פאפו קופצים עלי....משפטים מסוימים בהודעה הזאת נכתבו בהומור מה....

MajorWinters

New member
אתה מקבל תמלוגים!?

אם לא אוהבים את וטרס לא הולכים, מה זה משנה מה גודל ההפקה? גם ההופעה של קלי קלרקסון הייתה בתקציב מאוד גדול... אתה כמעט מכריח אנשים פה ללכת.

איך אני יכול להכריח?

כל אחד עושה מה שהוא רוצה, אני לא מכריח אף אחד. אתה משווה את קלי קלרקסון אל פינק פלויד? נו, באמת... השיקול היחיד שאיתו אני לא יכול להתווכח הוא מחיר הכרטיס. אם מישהו לא מוצא את הכסף - אז אין מה לומר. אבל להגיד שהמופע הזה לא שווה נוכחות? בדיחה! ולגבי השאלה "אתה מקבל תמלוגים"? התשובה היא כן - תמלוגים רוחניים.

The West Star

New member
כמו שכתבתי

אם הייתי יכול להגיע מת"א לנווה שלום ואז לחזור בשעה נורמלית ולעשות את המבחן כשאני ערני יחסית [אהיה לארג', מינימום 6 שעות] אז הייתי בא. מכיוון שזה לא יקרה אני לא בא.

מורנא007

New member
פינק פלויד לא יופיעו../images/Emo70.gif

בלי גילמור, מאיסון ורייט זה הרכב אחר לגמרי.

תשמע לדעתי אתה טועה בגדול

אתה יכול לא ללכת זו החלטה שלך,אבל אתה תצטער.תשמע אני הייתי בהופעה שלו בסיבוב הקודם-בברצלונה-והוא נתן שואו מדהים. את האמת:גילמור,מייסון ורייט ממש לא היו חסרים לי(ויש לי המון כבוד אליהם). לטעמי המופע בישראל הולך להיות עוד יותר גדול מהמופע שאני הייתי בו. ועם נודה על האמת הנגנים שלו פי מאה יותר טובים משאר חברי פינק פלויד,להוציא את גילמור,רייט ומייסון סתם בובות בגילם הנוכחי(ורואים זאת יפה במופע PULES,גם גילמור היה מסתדר בלעדיהם-הם שם רק בגלל השם). שנית,לקרוא לחומר שווטרס עשה זבל-קצת נסחפת.האלבום האחרון שהקליט-AMUSED TO DEATH-ממש לא זבל,וגם האלבום בעד ונגד טרמפים לא זבל(אולי הוא לא ענק,אולי לעומת החומרים של פינק פלויד הוא פחות טוב,אני מסכים איתך,אבל זבל...-ואל תשכח מי זה פינק פלויד באמת,תפתח חוברות של כל הדיסקים ותראה מי עשה את רוב העבודה). שלישית,מה הקשר בין וירטאוזיות לללכת למופע של אחד הענקים.אתה הולך רק לווירטאוזים,כי אם כן,אז גם עם היה איחוד של כל פינק פלויד לא היה לך למה ללכת,כי אף אחד מהם לא ווירטואוז,ואפילו לא מתקרב למושג הזה-לא שהם היו צעירים ובטח שלא היום בגילם המתקדם. רביעית,ללכת לערב קאוורים עדיף לך מלראות את הדבר האמיתי,היוצר האמיתי קצת מוזר לי אבל זו העדפתך.אני אישית הייתי בשלושה הופעות של שליחי הבלוז מבצעים פינק פלויד(בכל שלושת ההופעות הובטח שזה המופע האחרון אבל זה לא משנה),ועם כל הכבוד הם מבצעים אותם יפה אבל גם עם הרבה פיספוסים(מזל שאילן ווירצברג שם כי כשהוא שר ומנגן אז אתה מבין את הפער בינו לבין סיגלסקי-מבלי לפגוע בו חלילה),ואם את זה אתה מעדיף סבבה,בחירה שלך. לדעתי אתה מפספס.

eliavtu

New member
אצלי זה יותר גרוע

אחרי רוג'ר ווטרס יש לי בגרות בלשון ואני גר בקריית שמונה, ככה שאם אני הולך - לא בטוח אני אהיה בבגרות אבל בגרות אפשר להשלים - זה לא. אז.. רוג'ר ווטרס.

מורנא007

New member
- מצד שני

ווטרס לא צריך להתחיל קריירה כלשהי, ואתה צריך. הפדגוג שבי אומר: יאללה ללמוד
והרוקיסט שבי אומר: לך להופעה

למעלה