דילמות ואחרים

The Cabana Boy

New member
דילמות ואחרים

יש לי כמה דילמות, הראשונה היא שיום אחרי ההופעה של Ruins Alone (Yoshida Tatsuya) יש לי מתכונת. הדילמה השני היא שיום אחרי המופע של רוג'ר ווטרס יש לי בגרות, ויש לי כבר כרטיס וגם לחבר שבא איתי, הקטע הוא שאני מאוד מאוד רוצה ללכת לשתי ההופעות. מה אתם חושבים?

The West Star

New member
גם לי יש בגרות אחרי ווטרס

ותראה, אני גר בת"א, הסיכוי שאתה מגיע מנווה שלום לת"א אחרי ההופעה [שתסתיים מקסימום נגיד ב2] זה אומר שתהיה בבית בערך בשלוש וחצי לפנות בוקר, והבגרות בלשון [אני לא בטוח אבל בד"כ] ב10 בבוקר, תעשה את החשבון של כמה שעות אתה צריך כדי להיות עירני מספיק. אני לא הולך, אני מספיק גרוע בלשון גם בלי עזרת ווטרס. רק חסר למורה שלי שאני אכתב "המשוגע על הדשא, מ.ש.ג.ע"

The Cabana Boy

New member
ובכן

אני גר במודיעין, זה משהו כמו 15 דקות נסיעה מנווה שלום אם לא פחות... הבגרות בשמונה ועשרה, אני רק לא רוצה להיות עייף ולאבד ריכוז כמו לקראת כל מבחן. גם אני הייתי נכשל בבגרות בלשון אם לא הייתי לוקח את פרוייקט ברנקובייס

עמית ע

New member
זה קרה גם לי

ב-1991 ג'תרו טל באו לקיסריה, יום לפני הבגרות בהסטוריה יחידה ה' ההופעה היתה מאכזבת. איאן היה צרוד לגמרי ומרטין בר לא הפסיק לעשות טעויות. הוצאתי 95

RamiSun

New member
אז כנראה זו סגולה להצלחה,

הופעה לא מוצלחת לפני?....

The Cabana Boy

New member
../images/Emo13.gif

אני משוכנע שהכרטיס לג'תרו טל לא עלה 375, שהשטח הוא לא 4 דונם, שהבמה היא לא קילומטר ושזה לא היה סיבוב בומבסטי בכל אירופה. ככה שיש הבדל, אני גם לא עומד לקבל 95.

Bardogo14

New member
בגרות בלשון

גם לי יש יום אחרי ההופעה בגרות בלשון. ווטרס אצלי בעדיפות יותר גבוהה. (ואני גר ליד זכרון)

Mr Mustard

New member
גם נאי בכיתה י'

וגם לי יש בגרול בלשון לפני ווטרס, מה לעשות, ווטרס לא כזה מלהיב אותי וזה באמת הרבה כסף, אני הולך על הבגרות.

zambush

New member
המוטו שלי הוא: ../images/Emo73.gif

אתה לומד כדי שתהיה לך השכלה אתה משכיל כדי שתוכל לעבוד בעבודה שתוציא ממך את המירב אתה עובד בעבודה שתוציא ממך את המירב כדי לקבל כמה שיותר כסף
אתה מקבל כסף כדי שתוכל לעשות איתו מה שאתה רוצה ומה שאתה רוצה זה - לראות הופעות של אמנים גדולים וחשובים כמו רוג'ר ווטרס אז מה הדילמה פה בכלל?

joshua25

New member
מעניין מה ווטרס היה אומר על זה...

אולי משהו כמו: "We don't need no education... Hey, teacher, leave the kids alone !!!"

ההצעה שלי

אפשר להתחיל ללמוד לבגרות הזאת שבועיים מראש, חזק כל יום. ואז בערב שלפני הבחינה החומר כבר יישב לך טוב במוח, ולא תזדקק בלאו הכי לחזור שוב על החומר. תוכל ללכת להופעה בראש שקט, ואפילו אם תישן מעט שעות בלילה עדיין תעבור אותה בהצלחה רבה.

Mr Mustard

New member
רוצים ת'אמת חברה?

הרי ברור לכולנו שההופעה הזאת לא באמת תפשיע על התוצאות של אף אחד במבחן הנ"ל, אני מתשתמש במבחן רק כדי לעבוד על עצמי ועל העולם למה אני לא הולך. אני לא הולך כי זה ממש יקר וזה נראה לי דבילי לשלם כל כך הרבה כסף כדי לראות הופעה בעמידה, במקום מאוד לא נוח מול סולן של להקה שאני אוהב (לעומת להקה שלמה). קיצר, תעלו עליי

אתה ממש צודק (הפוך על הפוך)

באמת כדאי לחכות שפינק פלויד יבואו להופיע ליד הבית שלך, באולם קטן ואינטימי, בישיבה, עם מחיר כרטיס של 22 שקלים כולל מע"מ. אבל זה לא יקרה אף פעם! לכן אין ברירה.

Mr Mustard

New member
יש בררה...

אפשר פשוט לא ללכת, וללכת לאיזה ערב קאברים בישיבה, בחמישית המחיר עם להקה שהיא אולי קצת פחות טובה, וגם אני לא צריך לשמוע את כל הזבל של רוג'ר ווטרס סולו. עם כל הכבוד, ווטרס הוא לא כזה וירטואוז, והוא לא כזה זמר טוב, ומבחינתי ללכת לראות אותו זה בעיקר בגלל שהוא סלברטי.

למעלה