דילמה

דילמה

פעילות גופנית תופסת מקום חשוב בטיפול הנשימתי. האם לדעתכם כדאי יהיה לארגן קבוצת ספורט, אשר תתמחה בענף ספורט מסויים למשל: שחייה, כדורסל וכו´? על ידי כך יתכן והמסגרת תכניס את האנשים לפעילות גופנית, תיצור מפגש חברתי, גיבוש וכו´. אני ער לעובדה שקיימת חובה לבצע בדיקות רפואיות עפ"י "חוק הספורט" (מ 1988). אולי אפילו לחפש רופא שילווה את הקבוצה? אשמח לקבל תגובות ביי

sunbeam

New member
אתגרים

אני מציעה לך ליצור קשר עם רחל ברגר מהאיגוד. היא חשבה על הרעיון להתארגן בקבוצה במסגרת עמותת אתגרים (עמותת ספורט אתגרי לאנשים בעלי מוגבלויות שונות). ראיתי סרטים על הפעילויות שלהם והם עושים דברים מדליקים. שווה לנסות

flower king

New member
רעיון מצויין...

השאלה היא האם הוא גם מעשי עקב פיזור חולי הסי אף ברחבי הארץ.

jasmine38

New member
יוקמו קבוצות מחוזיות../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

מחוז באר שבע והדרום מחוז ירושלים מחוז ת"א והמרכז מחוז חיפה והחוף הצפוני מחוז הצפון הרחוק *חשבתם על אפשרות להשתלב בקבוצות קיימות (במסדרת אתגרים)?

sunbeam

New member
רחל היא הכתובת

אני ורחל ברגר צפינו בכתבות על אתגרים ביחד והיא מאוד התלהבה. נראה לי שכדאי להחזיר את הכדור אליה.

ציפלה

New member
לסנבין מדליה אור

סנבין היקרה האם יתכן שבקרוב אשמע אותך מצדדת בקיטנות לחולי CF ? במסגרת אתגרים ניתן להשתלב בפעילות גם כפרטים בקבוצות מגוונות ולא חובה לבנות קבוצה של חולים ב CF . מול עיני אני רואה את חולי ה CF מטפסים בעליות השצאלפ כאשר פעילות המאמץ מוכיחה עצמה כיעילה ביותר. הולכים ויורקים, הולכים ויורקים (על משקל הולכים ושרים) חששתי שאם היער פתאום ימות השווצרים לא ידעו שבהכל אשם הפסאודומונס.תארו לכם שהיו מרססים את היער בטוברמיצין דליה

גמ

New member
איזו מוזה...מה לקחת בלילה?

הלוואי עלי כזה מרץ בעות כאלו. ד"א, אנשים שהולכים ויורקים ללא הפסקה מוצאים את עצמם די מהר מחוברים ל- IV בביה"ח הקרוב...

אתגרים לחולי cf

לדעתי, הנושא חשוב וראוי להתיחסות, לפחות כמו סופי השבוע. פעילות של יחידים אינה חייבת להיות במסגרת אתגרים דווקא. כל חולה cf יכול להתחבר לקבוצה או לחוג כלשהו. אני מניחה שקולריצין רצה או רצתה לברר את המחשבות סביב פעילות משותפת של חולים ב-cf, מתוך התייחסות לביחד. כדי לבחון אם כדאי לבדוק את הנושא לעומק, כדאי לדעת אם יש ח´ברה שמעונינים בכך. תשובה באמצעות הפורום היא אחת הדרכים, אבל בגלל ההשתתפות הנמוכה יחסית בפורום היא אינה מספקת. קולירצין- יהיה צורך למצוא דרך יעילה יותר לבדוק את הנכונות. מוכנה לעזור!

ציפלה

New member
לקולירצין מדליה אור

באחד הכנסים, יתכן שבכנס הבינלאומי שהיה בארץ, אם אני זוכרת רופא שוודי סיפר שבאחד ממחנות הנופש התקיימה פעילות ספורטיבית ושם כנראה היתה העברת חידקים מחולים לחולים. דליה

למעלה