דילמה

דילמה

מכירים כבר שנתיים. נפגשנו 3 פעמים בערך.לא היהי בנינו קשר בכלל. התחלנו לחדש קשר יצאו ביחד יש בהחלט מצב שיצא מזה משהו! הבעיה הוא שהוא יוצא חמשושים.. וגר רחוק בנוסף... שעה נסיעה. לי אין רישיון, צריך לסמוך על רכבת... האם שווה בכלל להכנס לקשר שכזה..?

לילי123456

New member
ממ אנחנו לא יכולות לדעת אם שווה או לא

אבל תמיד כדאי לנסות, לא? יוצא חמשושים זה דווקא סבבה ממש...[נו טוב חבר שלי יוצא פעם בשבועיים
]

B o o o o M

New member
חמשושים זה טוב

וגם הוא יכול ליסוע אליך על מדים. משתלם להיות חייל :]

Lost Lullaby

New member
דבר ראשון, חמשושים זה אחלה...

דבר שני, כמו שהגיבו לפניי- על השאלה הזאת רק אתם יכולים לענות אם את ~מרגישה~ שכן, ושתרגישי פספוס אם לא תנסי, אז.. כן :)

שעה נסיעה זה רחוק???../images/Emo8.gif

ויוצא חמשושים? רק אני לא רואה פה שום בעיה??? חבר שלי לפעמים צריך לנסוע אליי 4 שעות, 4 אוטובוסים, או 3 אוטובוסים ורכבת, רכבת שעה וחצי ואוטובוס שעה זה המקרה האידיאלי. ולצאת חמשושים זה מושלם בשביל חייל, את שלי אני רואה רק שישי שבת, ויש פה בנות שלא רואות את חבר שלהן שבועיים ויותר. אז אם יש אהבה, משיכה, הדלקות או כל דבר אחר, אל תתני לדברים הקטנים האלה להפריע.

McBlack

New member
הלוואי על שלי חמשו"שים...

אני חושבת ששווה לנסות, חבל אח"כ להתחרט על שלא ניסית מוקדם יותר או בכלל לא.

McBlack

New member
+בחייך, החבר ואני 4.5 שעות נסיעה באוטובוסים,

אנחנו ביחד כבר שנה ו-9.

חמשושים זה מצויין...

הלוואי עלי ]; אם את מרגישה שיש משהו וזה שווה את זה - לכי על זה.

MirkuSH

New member
ההמממ

בקיצור לפי מה שהבנת כאן כבר כניראה, אז המסר הוא ברור: גו פור איט! מאאאאאאקסימום לא יילך...... לא תדעי אם לא תנסי.... בכל מקרה- אנחנו פה! :)

devilz

New member
אהמאהמ..

אני תמיד אומרת שכדאי לנסות
כי מקסימום תרוויחי את אהבת חייך... ואם לא יעבוד... אז לא יעבוד... better loved and lost then never loved at all... קטעכזה
אבל אני סתם נקבה קישית וזה
נמנמ להסתמך על הרכבת זה לא כזה נורא.. אהמאהמ.. הייתי מתה שחבר שלי יצא חמשושים...

למעלה