דילמה...

דילמה...

שמישהו יעזור לי... יראה לי את מדריך ההוראות.. איך לעזאזל מתחילים עם בנים? אני לומדת מכינה עכשיו בכיתה קטנה של אומנים, משהו מצומצם כזה של חמישה שישה תלמידים, מאוד אינטימי, ומי היה מאמין שכל הסטטיסטיקות יישברו ויהיו לי לא רק בן אחד, אלא שניים שימצאו חן בעיני בכיתה כזאת קטנה? וכמובן חברים טובים.. בכל מקרה, אחד מהם דיי מצא חן בעיני, אבל הוא ביישן נורא, ולא מדבר הרבה. זאת סיטואציה בעייתית כי אי אפשר לדבר במהלך השיעור כל אחד עם עצמו, ובסוף השיעור כל אחד מתפזר לכיוון אחר וקשה לפתח שיחה. הוא צירף לאחרונה חבר שלו, גם חמוד ויותר פתוח ודברן אז תשומת ליבי הופנתה יותר אליו, אבל עדיין- קשה מאוד לפתח שיחה. הייתי האמת מנסה אולי להתחיל איתו אבל זאת כיתה קטנה מאוד שנפגשת הרבה ואם הוא יסרב ותהיה פאדיחה אצטרך לראות אותו כל הזמן ועוד כיתה פיצפונת לא כיתה גדולה שאפשר להסתתר איפשהו
רק לאחרונה חזרתי לעולם הזה של להכיר ולהתחיל... ואני ממש אבודה.. בקיצור.. חבל לי כל שבוע אחרי שיעור לאכול את הלב... תרופת קסם מישהו?

Retaliation

New member
ת'אמת? יש לי תרופת קסם בשבילך!

כל מה שאת צריכה לעשות, זה פשוט לגשת אליו באחת מן ההזדמנויות המעטות שיש לך. תאמרי לו בצורה ישירה לחלוטין (שלא משתמעת לשתי פנים...) שהוא מצא חן בעינייך ושאת מעוניינת להכיר אותו יותר מקרוב, ושתשמחי אם תוכלו לשבת בבית קפה ביחד מתישהו. טוב, אולי קצת לקחתי את זה אישי מדיי, אבל בכל אופן - לכי על זה. וכמובן, עדכני אותנו בהמשך. !! Good Luck

אני לא יכולה..

כי הוא איתי בכיתה קטנטנה ואם הוא יסרב אצטרך לראות אותו כל הזמן ואי אפשר להימנע מזה וזאת פאדיחה.. חוצמזה- זאת כיתת אומנים כזאת, לימודי ערב, אין קפה אוניברסיטה וכאלה, זה שיעורי ערב שנגמרים מאוחר מאוד

mesoo

New member
את אל תתחילי

תשדרי לו,תשבי לידו בכיתה,תזמיני אותו לקפה בקפיטריה באוניברסיטה,כך את תכירי אותו יותר הרי את לא יודעת עליו כלום אז כך את תכירי אותו יותרוהוא גם. אבל אל תתחילי איתו בשום פנים ואופן.

תגובה

אם אתם לומדים ביחד, תוכלי להתקרב אליו בזמן הנותר לכם. נסי לשוחח אתו על למודיכים בכתה. הציעי לו עזרה בלמודים. בהמשך תרגישי, אם הוא מתענין בך, ויוצר ענין משותף. אז תעברו לנושאים אישיים יותר.

אולי...

הי ... אני חדש פה אבל אולי בכ"א אני יכול לעזור .... אז ככה לדעתי , את לא צריכה להתעסק בזה תניי לזה לזרום ... למה בעצם את צריכה להתחיל איתו ? תנסי לחוש את השטח תסתכלי עליו תראי אם הוא מסתכל חזרה , את לא צריכה לומר שום דבר .... מבטים יכולים לומר המון ובמקרה הכי גרוע את יכולה פשוט לומר שסתם " נתקע לך המבט ". ... שיהיה בהצלחה!

אוף אבל זאת הבעיה!!!

אפילו זה אי אפשר... כמו שאמרתי, זאת כיתת אומנים. כל אחד יושב מול כן ציור, בפינה אחרת של החדר, אף אחד לא רואה אף אחד, אף אחד לא מתייעץ עם אף אחד, לא מדבר. המורה עובר בין כולם ומדבר עם התלמידים אבל בין התלמידים אין הרבה קשר. מהשיחות המעטות שלנו קלטתי קשר עין שאומר משהו. ונניח ויש קשר עין, מה אז? אחכה למוות עד שיעשה צעד?

אולי...

בעקיפין? תבקשי ממנו עזרה במשהו? תבקשי ממנו את המסנג'ר שלו? אני יודעת שזו דרך מעולה להעמיק קשרים- לא צריך להתקשר או לחכות שהוא יתקשר- זה הכי טבעי בעולם. תבקשי ממנו עזרה, תדברו אחרי הלימודים וכך אולי קצת תתקרבו?

למעלה