דילמה..

yoyosan

New member
יש הבדלים אבל הם לא שווים את ההפרש

במחיר קורס במחיר של 5700 אלף של יואל גבע הוא ברמה גבוהה יותר משל אנקורי חיילים נגיד.. אין צל של ספק אבל לדעתי ההפרש במחיר לא תואם את ההפרש ברמה ,מה גם שרוב העבודה נעשת בבית

אם כבר עשית פעם אז את בכלל לא

חייבת עוד קורס, חשוב לזכור שיותר שווה להוציא את הפיקדון על שנת לימוד באונ'.

רק לב

New member
אני משתחררת עוד חודש וחצי

ונרשמתי עם הוואוצ'ר ב- 1500 ש"ח. בגלל שזה פסיכומטרי ראשון שלי אני מעדיפה לעשות בזול, גם מפני שאני לא חושבת שלמחיר יש משמעות כל כך גדולה.... במידה ואני אצטרך לעשות שוב (ובתקווה שלא...) אני כבר אעשה במחיר מלא למרות שתהיה לי אפשרות לעשות שוב במחיר של חבר לחמן שיוצא זול יותר....

elad3d

New member
אז ככה

ההבדל בין לעשות בלי קורס ללעשות עם קורס הוא גדול מאוד ומצדיק תשלום גדול של אלפי שקלים..לעומת זאת ההבדל בין הקורסים השונים הם קטנים מאוד ולא מצדיקים שתשלמי 5000 על קורס כשאת מקבלת קורס שעולה אותו דבר לאדם רגיל ב1500 שקל..לכי על הזול!

shanic86

New member
זה תלוי...

בתור מישהי שעשתה את הקורס עם הוואוצ'ר של אנקורי (שאז עלה 990 ש"ח) טיפה התאכזבתי ... זה קורס ממש בסיסי והיתרון העיקרי בו הוא הסימולציות הבנתי שבקורסים אחרים משיקיעים בך יותר (יואל גבע, קידום אישי וכו') כמובן שההבדל במחיר הוא משמעותי את צריכה לחשוב מה כדאי- להשקיע בקורס שמשקיע בך פעם אחת או לנסות קורס פשוט וזול ולחרוש ממש ממש זה תלוי רק בך!

למעלה