דילמה....

דילמה....

ניכנסתי לדילמה רצינית שאין לי מושג אם היא טובה או לא. אני לא יחפור ויילך סחור סחור אני יהיה ישיר. במשך השנתיים האחרונות אני כבר הייתי בטוח שאני הומו. היה לי משיכה לבנים והיתאהבתי רק בבנים אפילו שהיו לי פה ושם גם משיכות לבנות. אפילו חוויתי אהבה למישו סטרייט שהסיכוי שלי להיות איתו היו אפסיים ביותר, למי שזוכר את הסיפור שלי על כך, כמו שכתבתי כאן לפני כמה חודשים. בקיצור...אני והוא נישארנו חברים רגילים, לא יותר מזה. הייתי בדכאונות, היו לי ימים ולילות ללא מצב רוח, כי רציתי לצאת כבר מהארון. רציתי להפסיק לפחד ולהתחבאות. ושכולם יידעו מי אני ושלא יהיה לי צורך להיתבייש. אפילו אזרתי אומץ ובסוף יצאתי מהארון בפני ההורים, וארבעת מחבריי הטובים. הקטע הוא שכולם קיבלו את זה בסדר גמור, לא היה לי בעיות עם אף אחד מהם. אבל פתאום מגיע קטע מוזר.... האהבה שהייתה לי לאותו סטרייט ירדה, המשיכה לגברים הפסיקה טוטאלית. אבל ממש ממש ממש טוטאלית. פעם הייתי רואה תמונה של גבר ערום...ישר הייתי מרגיש משו. היום, לא. אני כבר לא חושב על זה פשוט. והכי גרוע, אני מאוהב, מאוהב בבת, שאני מכיר אותה כבר שנים. אני לא יודע מה זה, נישבע לכם אני משתגע. אין לי מושג מה קורה לי. אבל אני ממש כבר לא נימשך לבנים ושום דבר כבר לא עושה לי את זה. האם זה באמת מה שההורים שלי אמרו לי כשהחלטתי לצאת מהארון? הם אמרו לי שזה גיל ההתבגרות ואני עדיין לא סגור על המיניות שלי וזה עוד יעבור לי לבד בלי שאני ירגיש. והנה ניראה לי שהם צודקים. כמו שלא בחרתי להיתאהב בגברים. ככה לא בחרתי לרדת מהם, כי זה פשוט משהו שאני מרגיש. זה לא משהו שאני שולט בו. אז אין לי מושג מה קורה. אולי תמיד הייתי סטרייט ורק דימיינתי שאני הומו?, אני לא יודע. מה שבטוח שכרגע כרגע כרגע..אין לי שום משיכה לבנים. ואני מאוהב בבת...שהאהבה הזאת דווקא ניראת לי הדדית. אני אשמח לתגובות ועיצות... והאם יש לכם תשובה מובנת ופשוטה מאיפה השינוי הזה בא לי אני ישמח מאוד. תודה. יוני.

gooligay

New member
דעתי...

קודם כל למרות שאני שונא את הגישה של ההורים שלך (זו גם הגישה של אמא שלי) אז לפי הדברים שאתה אומר הם באמת צודקים. אני בכלל לא בעד להחפז עם יציאה מהארון והגדרות מיותרות, אני מגיל 14 כבר יודע על עצמי ושלם לגמרי עם עצמי ובכל זאת התחלתי לצאת מהארון רק בגל 15 וחצי וגם זה רק בגלל הלגיטימציה שהנושא קיבל בזמן האחרון ובגלל שהתחלתי כבר להפגש עם גברים ולפתח דברים. אני לא אגיד לך שאתה לא הומו וגם לא אגיד שאתה לא סטרייט ולפי מצבך גם לך אין ממש כיוון לגבי מה אתה, אז פשוט עזוב את זה. אם אתה מאוהב במישהי וגם היא רוצה אותך אז לך על זה, לא ילך אז תעבור הלאה. תעשה מה שנראה לך נכון באותו הרגע, ברור שאתה צריך לחשוב על העתיד אבל אל תתן להגדרות סתמיות לעצור אותך כי הרי אתה אמור להגדיר הגדרות ולא הן אמורות לגדר (מלשון גדר - הדבר הזה שחוסם חצרות וכו') אותך...

אז ככה....

נורא תומך מצידך מה שאתה אומר. אבל אני חושב שאני כבר נעול על זה...כי שוב, זה לא משו שהחלטתי...זה משו שאני מרגיש. אני פשוט מרגיש שאין לי יותר משיכה לבנים... וזה ממש טוטאלי. שום כלום. אז אין לי האמת כבר הרבה מה להגיד על זה. כבר אמרתי את זה לחברים... והנה הם אמרו לי "אתה רואה? אמרנו לך שאתה לא כזה..סתם הכנסת תעצמך לסרטים" אז אני חושב שזה באמת נכון. כניראה זה בא והלך. ואני לא באמת כזה. איי דונט נוו. אין לי עוד מה להגיד. ניגמרו לי המילים.

gooligay

New member
אם אתה "לא יודע" לדברייך...

אז למה אתה מפרסם את זה כל כך? מה זה חשוב בכלל? אתה באמת צריך את ההגדרות האלה? ולמה לשתף את החברים בכל תחושה קטנה שלך אם אתה לא בטוח בזה בכלל? תעהש מה שכרגע טוב לך ומרגיש נכון, אין טעם בלהגיד שעכשיו אתה סטרייט ובעוד חודש תתאהב באחד מהחברים שלך, יש לך את הזמן להחליט וברור שזה לא צריך להיעשות עכשיו וכך.

תיראה...

"אז למה אתה מפרסם את זה כל כך? מה זה חשוב בכלל? אתה באמת צריך את ההגדרות האלה? ולמה לשתף את החברים בכל תחושה קטנה שלך אם אתה לא בטוח בזה בכלל?" אז ככה- יש משו בקשר לחברים שאני כבר לא יכול לספר. אבל אם שמת לב אני ציינתי, 4 חברים שאותם אני משתף בכל מה שעובר עליי. מה הסיבה לכך אני כבר לא יכול לספר. אבל מילה שלהם בשבילי היא מילת קודש, כי הם מכירים אותי ואני אותם לא מהיום. כמו שאמרתי אני לא יכול לספר כבר בקשר אליהם. אבל יש משו כלשהו שהם בשבילי לא סתם חברים. וכל דבר אני משתף אותם. עכשיו אני חוזר בי כשאמרתי שאני "לא יודע מה אני רוצה מעצמי" כי כרגע מחשבתי רק היתחזקה לה וזה כבר לא סתם הרגשה. בינתיים בשעתיים האחרונות היו לי שיחות עם שניים מהחברים, היה מה שהיה והחלטתי שזהו. אני סטרייט וזה סופי. ולא משנה כמה היתלבטויות היו לי. תיראה אני האמת לא מפרט כאן הכל הכל ממש ככה שלא תוכל תמיד להבין מה אני רוצה ממך. כי יש דברים שקורים וקרו שאני לא יכול לספר. וכל הדברים האלה רק מחזקים את דעתי אחרי שאני יושב ועושה חשבון נפש עם עצמי. כי לא קל לי באמת לקחת תהחלטות האלה לבד. בגלל זה אני מנסה עיצות ממכם ומהחברים שלי. והתאהבות נוספת, אני לא חושב שתיהיה. ואם כן?, יהיה מי שידאג למנוע אותה, ואלה יהיו החברים... וכע אפשר להבין ממה שאני אומר כאילו החברים הם אלה שבונים לי תחיים, והם בהחלט בונים לי אותם, אותם הארבעה. כי גם בלעדיהם, לא הייתי חי היום. יש סיפור ממש ארוך ומסובך שקשור אליהם. והם חיי כמו שאני חייהם. בקיצור זה הכל.

gooligay

New member
...

אין לי בעיה בכך שהחברים שלך מנהלים לך את החיים למרות שאפילו אם הנסיבות מצדיקות את זה לדעתי לפחות זה לא אמור להתנהל כך. בכל מקרה, תזכור דבר אחד - אתה לא יודע בדיוק מה אתה מרגיש משמע שהחברים שלך לא יודעים על אחת כמה וכמה!

James Hammerton

New member
קודם כל, בהחלט יתכן

שזה עניין של גיל ההתבגרות, אנחנו לא יכולים לשלול שום דבר מראש ויכולים להיות הרבה הסברים. יכול להיות שאתה טועה כרגע, ויכול להיות שטעית בעבר לגבי הנטייה המינית שלך... אני מציע לך לקחת בכל זאת פסק זמן ולנסות לברר לעצמך בשלב זה מה יותר עושה לך את זה, כי האמת היא שאני לא בטוח ש"להחליף" נטייה מינית כל שבוע זה רעיון טוב (כמובן שזה לא באמת להחליף, אבל אתה מבין את הכוונה). קח פסק זמן פשוט של כמה שבועות או בעצם כמה שאתה צריך, יכול להיות שאחריו תבין יותר מה אתה באמת מרגיש...

לא יאמן

אחרי כל השירשורים ההם, הייתי מגדירה אותך כהומו טהור...עם כל ההתאהבויות ההם שרשמת אז... אם אתה באמת כבר לא נמשך בכלל לגברים (לא נראה לי) אז wow בנדם לנטיות שלך יש מצבי רוח. ועוד הסבר לזה זה שאולי כי אתה באמת סטרייט ובנות לא רצו אותך וקיבלת טראומה שגרמה לך לאהוב בנים. מורכב ביותר.

זה באמת מורכב ומסובך....

ואין לכם מושג איך אני קבור ממחשבות תכלס כבר היתעייפתי מלחשוב. כל אחד אומר לי משו אחר... וכל מה שאומרים לי נישמע הגיוני, אך נורא הפוכים הדברים. אני כבר לא יודע למי להקשיב. אני לא יודע באיזה צורה לחשוב בכלל. היתעייפתי מלחשוב כבר. אבל מה שאמר לי "לחייך תמיד" גם נישמע לי מאודדדדדדדד הגיוני וצודק. אבל מה אני יתווכח עם הרגשות שלי? תבינו, כמו שלא בחרתי להיתאהב בבנים...ככה לא בחרתי עכשיו להיתאהב בבנות ולעזוב בנים. זה פשוט קורה לי, זה לא בשליטתי. אוףףףףף נימאס לי כבר.

התשובה נמצאת בגוף ההודעה שלך.

כמו שאהבת גבר, ועכשיו אתה אוהב בחורה, כמו שהמצב התהפך, הוא יכול להתהפך שוב! יש דבר שנקרא בי, ואתה כנראה כזה.. יש תקופות שבהם אתה יתר להוט להכיר בנים, יש תקופות שפחות.. אני מציע שפשוט תהיה אתה ואם אתה אוהב בחורה, go for it. אין לך מה להפסיד. רק דבר אחד תזכור, אל תיתן לזה לבלבל אותך, וזכור מי אתה ומאיפה באת, וגם אם עכשיו לא בא לך על גבר, הסבירות שיבוא לך על גבר שוב היא גבוהה מאוד. אני רק רוצה לגרום לך להישאר על הקרקע כי פעם גם אני אכלתי סרט שהנה, זהו, אני נמשך ורוצה בחורה, זהו נעלמה התשוקה לגברים. אבל זה לא כך, היא פשוט נעה לפה או לפה. עד שהבנתי את זה, שוב פעם אכלתי על עצמי סרטים כמו בהתחלה, ובאמת זה היה חבל לעבור שוב את התהליך של הקבלה העצמית אחרי שאתה בטוח שאתה סטרייט, פתאום אתה מבין שאתה לעולם לא תהיה. פשוט תהיה אתה אחי ותהיה שמח על כך.. אחלה שבוע

אממ...

גם לי זה קרה,הייתי מאוהב במישהוא 3 שנים ופיתאום זה עבר כאילו מעולם לא היה רגשות אליו,ואפילו התאהבתי בבת,אבל עדיין אני לא מגדיר את עצמי סטרייט או דו

archangel3

New member
תראה...

שקראתי את ההודעה הראשונה חשבתי שסתם נבהלת מהצעד הגדול שעשית וזה התחיל לבלבל אותך... אבל שקראתי גם בהמשך נראה לי שקיבלתי תמונה יותר ברורה... בכל אופן אני לא חושב ש"להשתעבד להגדרות" זה דבר כזה נכון, אם אתה כרגע לא יודע איך להגדיר את עצמך אז אל תגדיר ואם חשוב לך שאחרים ידעו מה אתה או שאתה רוצה תשובה בשיל עצמך אז גם "מבולבל מינית" או מתלבט גם נחשבים כרגע לסוג של הגדרה ויכולים להיות תשובה מספקת. יכול להיות גם שאתה בי וכמו שהרבה מהם מספרים זה הולך לפי תקופות... יש תוקפות שאתה נמשך הרבה יותר לגברים ויש תקופות שהמשיכה הזאת כמעט ונעלמת ואתה בתקופה שאתה רק בעניין של נשים. מקווה שתמצא את התשובות שאתה מחפש... אביב

Saint Marco

New member
יונוצ'קה ../images/Emo8.gif

הקשב לי בבקשה, לדעתי, אתה יותר מידי יוצא בהצהרות גם לחברה וגם לעצמך. תחשוב רגע, פתאום הרגשת משיכה לבנים אז החלטת שאתה הומו ושינית את החיים שלך לגמרי ורגע תמונות של בנים לא עושות לך את זה ואז אתה מפתח רגשות למין השני. אין לי פתרון הגיוני להציע, אבל דבר אחד אני אומר לך נשמתתתיי... אל תצא בהצהרות- בחיי שפשוט תזרום עם החיים שלך והנטיות שלך. אם אתה תמשיך ככה אתה באמת תשתגע כי לא תדע מה אתה ומה נסגר איתך, אבל אם לא תצא בהצהרות- "אני הומו, אני סטרייט, אני נמשך ל.." וכו' יהיה לך יותר קל. אתה ילדון בסך הכל בן 17 ויש לך את כל החיים לפניך, ובכלל את ההסברים על הנטיות שלך והלבטים אתה צריך להביא לעצמך ולחשוב טוב טוב על הצעדים שאתה עושה..

Saint Marco

New member
הבנתי,

מבחינתי אין הבדל בעניין.. כל אחד ואחת מגיע בגיל אחר להשלמה עצמית ולטעמי אתה מכניס לעצמך סרטים יותר מידי... יהיה טוב, רק תזרום

MRSHIVER

New member
שלום יוני!!!

אז ככה. פשוט תפסיק לנסות להגדיר את עצמך. וכמובן לעולם החיצוני תגיד שאתה ביסקסואל כדי לפתוח לעצמך אופציות. וזהו. :p

למעלה