דילמה :-\

דילמה :-\

אחת השוות של העולם (אמנם בהגזמה אבל זה די מדוייק להגדיר אותה כאחת השוות) בבית ספר שלי דלוקה עלי אש, ואני מצידי דלוק על מישהו אחר, מאוד. מאוד מאוד. היא מצידה אני מאמין הייתה בכיף מנסה איתי קשר של סקס בלבד, היא משדרת לי המון סקס והיא שווה אשששששששששששש והיא ממש עושה לי את זה, אבל די קשה לי ללכת אחרי זה כשאני בכלל רוצה מישהו אחר.. קצת מסובך לי =\ מה אומרים

SSAAMMEEYY

New member
מה??!?!!!?!

אז למה לא??? אם היא רוצה רק סקס... אני לא מבין מה השאלה פה בכלל

היא לא רוצה רק סקס

אני מאמין שהיא לא היתה מתנגדת.. נכוונהצ שלי היא מרוב שאני מרוכז בו לא בא לי על שום דבר אחררררררררר

SSAAMMEEYY

New member
נו, אז אם היא לא מתנגדת

רק לסקס אז שיהיה רק סקס מה הבעייה פה?

אין בעיה אני סתם משתף בזה

שמרוב שאני רוצה מישהו אז לא בא לי סקס עם שום דבר אחר חח

אמביוולנטיות

אני מכירה את המצב שלך מקרוב.לפני שנכנסתי לקשר האחרון שלי, היה לי ניתוק של קשר שנמשך כ4 שנים...
הבנתי שאני חייבת להמשיך הלאה, ולאחר כחודש נכנסתי לקשר עם מישהי שנמשכתי אליה מאד. באיזהשהוא שלב התחלתי להבין שאני אוהבת אותה, ואמרתי לה את זה. במצבים האינטימיים שלנו בפרט, ובכל ההתנהלות בכלל, חשבתי עליו המון אבל הדחקתי במחשבה של אני חייבת להמשיך, ובסופו של דבר חתכתי איתה כי הבנתי שמה שאני מרגישה זו לא אהבה, אלה אולי הידלקות או לא יודעת מה אבל על כל מקרה זה היה לי קשה נורא. מה שאני באה להגיד לך פה, זה שאם הלב שלך אומר לך משהו אחד, אל תלך כנגד.. כי מה יעזור לך אם בא לך עליה מאד אבל במהלך הסקס איתה תחשוב עליו כמו שקרה לי... אז אבוד לנו, אתה משקר את עצמך, את הלב שלך ואת ההגיון. אם אתה נורא רוצה אותו, אני חושבת שרצוי שתיתן לו לדעת מזה, ואם זה בלתי אפשרי כרגע, ואתה יודע ומכיר את עצמך מספיק טוב כדי לדעת שסקס עם הבחורה לא יעשה לך רע, אז מה שנקרא GO FOR IT ואם לא, אז אל תעמלל את הנפש שלך.. כי אני בסופו של דבר מאמינה שעדיף סקס עם אהבה מאשר סקס בלי אהבה, לא כך? תחשוב על זה ~לין~

אז ככה ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שכדאי לך לעשות משהו איתה גם אם זה רק סקס..וממה שסיפרת לא אמרת שהיא מחפשת רק סקס.. אז יש מצב שהיא דלוקה עלייך ולא סתם חרמנית.. אני חושבת שכדאי שתעשה משהו עם הבחור שלומד איתך שסיפרת עליו בפעם שעברה כי זה נשמע כאילו אתה ממש רוצה..וגם הוא רוצה.. אז לך על זה...ואם זה אי אפשרי כרגע..אז פשוט לחכות עם זה ... אתה אפילו לא מכיר את הבחורה גם אם היא נראית טוב יכול להיות שהיא עם IQ 3...

היא רוצה יותר אני מאמין אבל אני

שהיא לא הייתה מתנגדת ליותר
בכל מקרה אני פשוט אלך בעצתך ולא אעשה דברים כשאין לי חשק לעשות אותם =\ אני ממש מתחיל להתאהב בו וזה גרוע.. איך אני עושה את זה לעצמי פעם אחר פעם אחר פעם
נמאס לי

בדיוק. אם לא שלמים עם משהו-

אח"כ רק מתחרטים. אם לא עושים משהו- תמיד יש אפשרות להתחרט וכן לעשות אותו, אבל ההיפך זה לא עובד

למעלה