דילמה

Nash הרשמי

New member
דילמה

דילמה: כמעט מפורסמים 07 באוגוסט | 12:01 הציעו ללהקה שלך להשתתף בתחרות "כמעט מפורסמים"- תחרות כישרונות צעירים שנערכת זו השנה הרביעית במתנ"ס אלישע שבאשדוד. האם לשלוח אותם לאשדוד הדרומית? מה לענות?

nofi7

New member
וואי וואי וואי!

ישרר שהגיעה לי הדילמה ידעתי שישר יפתחו של זה הודעות. נראה לי שיש אשכול דילמות. אני עונה כן. =]

nofi7

New member
אין לי גם מושג מה לענות

אם אני יענה כן, זה יהיה כאילו אני חושבת שהלהקה שלי צעירה וכמעט מפורסמת ולא מפורסמת, ואולי ירדו מעריצים בגלל זה. או ש,אני יענה לא, אני יפסיד, את התחרות, שיכולתי לזכות בה =] דילמה קשה, ואל תשימו לב לתגובה הקודמת שלי..

steila

New member
כן

קיבלתי את זה ממזמן ותענו כן בלגן באשדוד!!! סליחה מראש על הפרובינציאליות...בתחרות "כמעט מפורסמים", תחרות כישרונות צעירים שנערכה זו השנה הרביעית במתנ"ס אלישע שבאשדוד, קטפה את המקום הראשון הלהקה המדהימה שלך! המעריצים גאשו ושמחו על הניצחון המוחץ! שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, אנרגיה, גיבוש, (הכל ירוק)

זהו, קיבלתי את הדילמה הזו כבר../images/Emo28.gif

פשוט יש לי כל כך הרבה מסרים שאין לי כוח לחפש:)

כן... אני שלחתי זכיתי מקום 1 אז זה

העלה לי את כל המדדים חוץ מכסף נראה לי

shalola

New member
גמאני קיבלתי את זה ממזמן וזכיתי

מקום ראשון ומקבלים מעריצים אבל לא כסף

matalix

New member
כןןןןןןן

יש איזה להקה שאחר כך שולחים אותה להופיע עם אביב גפן תענו כןןן!

I am IRiTooSH

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo204.gif

דילמה: והכספים לצהל 07 באוגוסט | 12:01 התחייבת מראש שלהקתך תופיע במופע למען גיוס תרומות לחיילי צה"ל, בדיוק באותו יום מתקיים מופע של עברי לידר שהזמין את להקתך להיות מופע החימום שלו בהופעה, האם תבטל את מופע גיוס התרומות? בחירתך לדילמה זו היתה: לא עשיתי נכון?

למעלה