דילמה...

elivnat

New member
דילמה...

אז ככה, נכון שבוע הבא בע"ה בית הבובות מופיעים הטכניון
אז יש לי הזדמנות ליסוע להופעה שלהם (אבא משלם:p ), אחרי ההופעה אני אשאר לישון אצל חברה של אחי.. אבל הקטע זה, שאבא שלי אומר לי שאני אבחר, או שהוא יביא לי את ה60 שקל האלה ואני לא אסע להופעה או שהוא ישלם לי על הכרטיס ואני אסע להופעה.. ואני ממש רוצה ליסוע להופעה.. מה לעשות
נ.ב. אם יש עוד כמה מהפורום שהולכים להופעה נוכל להיפגש
(בהנחה שאני יוצאת)

elivnat

New member
הדילמה היא

ללכת להופעה או לחסוך את ה60 שקלים שאבא יביא לי...

elivnat

New member
טוב, בסופו של דבר

אני לא הולכת להופעה.. בגלל שבשבת הבאה יש שבת כזאת בירושלים עם הרצאות של כל מיני רבנים, אני וחברות שלי הולכות ביחד ואני לא מרגישה שלמה עם זה שבאמצע השבוע אני הולכת להופעה של בית הבובות (שהם מוכשרים ואני לא באה לזלזל בהם ח"ו) ובשבת אני אהיה בשיחות עם רבנים... עד כאן עדכוני

זiהרים

New member
אה

אני פשוט חיפשתי את הקשר בין רבנים לבית הבובות , וזה מה שמצאתי

אם זה ככה:

לכי להופעהההההההההההההההה אם את שואלת אותי, 60 שקל זה לא כזה סכום כסף שצריך "לחסוך" אותו..לכי להופעה, תהני, ותראי שלא תתחרטי!

לפי דעתי, חכי להופעה בבארבי או משהו

אם כ"כ חשוב לך וזה חד פעמי ה-60 ש"ח האלו.. השאלה איזה הופעות את רוצה לראות בטכניון..את כולן או שרק ב"ה חשוב לך?... אם רק ב"ה חכי ליום חול בבארבי חמודה
ערב טוב..

mory89

New member
ברור שתלכי!! זה כולה 60!!

חוצמזה..בטכניון צריכות להיות הופעות טובות!

יא איזה קקות זה היה חשוב../images/Emo175.gif../images/Emo216.gif

אני אשחזר: לפי כמה חודשים אמרו לנו על הופעה של בית הבובות פה בהרצליה, שהייתה אמורה להיות מתישו החודש. היום נזכרתי בזה [
] ושאלתי נציגה מבית הנוער [איפה שהם היו אמורים להופיע] והיא אמרה שההופעה בסוף לא תתקים: "כי תפסו אותם על סמים ,הם ישבו שבוע בכלא והעיריה לא מוכנה שהם יופיעו כי הם מודל רע לחיקוי" רציתי לשתף

למעלה