דילמה!

shaymaker

New member
דילמה!

עשיתי עונה אחת בליגת הצפון וסיימתי במקום השלישי (לקחתי בסוף שני מסיבות שונות) מאוד נהנתי ואני מאוד תחרותי וגם התוצאות לא רעות לעונה ראשונה עכשיו לאחר שנסגקה הליגה וסניף הקריון אני רוצה להתקדם ולעבור לליגה אחרת....הדילמה היא לאן לעבור? יש 2 אפשרויות: 1. ליגת חיפה, שלפי השמועות וגם קצת ידע הליגה הזאתי לא ברמה גבוהה בכלל ואין שם הרבה מתחרים והקארטים טובים אבל לא מתוחזקים טוב ולכן יש בעיות רבות בתחרויות אבל זה דיי קרוב אליי לבית. 2. לטרון, ששם הליגה ברמה גבוהה יותר ומחיר בשתתפות יקר יותר והמרחק והנסיעות זה עוד בעיה לא קלה, והמתחרים ברמה טובה וקארטים טובים ואחלה צוות.בקיצור אני עוד לא סגור אבל אני מעדיף בלטרון אגב גם לאימונים יהיה לי קשה להגיע בלטרון....עצות בבקשה...שי:)

Tal Aviel

New member
זו החלטה שלך בלבד....

אם אתה מאוד תחרותי אז למען האמת לא הייתי כך כך ממליץ לך להתחרות בלטרון. בלטרון יש המון תאונות והמון מתחרים שלא ממש יודעים לנהוג ולא תמיד המיקום הסופי שלך תלוי בך... על חיפה אין לי שום מידע אז אני לא יכול להגיד לך איך שם. כמובן שיש עוד סניפים בארץ כגון: פרוקארטינג רחובות (ששם תחזוקת הקארטים ברמה מעולה, המתחרים ברמה גבוהה, המסלול והעונשים על מכות במסלול.) מגה קארטינג פתח-תקווה ששם לא הייתי דיי הרבה זמן כך שגם עליהם אין לי ממש מידע... עכשיו גם מתקרבים לסוף עונה כך שאני ממליץ לך ללכת למרוץ בכל אחד מהסניפים ולהחליט איפה הכי טוב לך ובעונה הבאה תתחיל כבר שם. בהצלחה ;) טל

למה?

מיני ישראל טובים אין לי בעיה איתם, וגם אפשר להימנע מתאונות למשל אני כבר שתי מרוצים ולא הייתה לי תאונה אחת שמה זה תולי גם בך אם אתה בורח להם על ההתחלה. וזה גם נובע בגלל שיש הרבה מתחרים אין מה לעשות זה לא קשור לרמה שמה יש בערך כל מרוץ 20 מתחרים בכל קטגוריה וזה מה שמביא לכל הבלאגן למשל בליגות האחרות יש בערך 6או 7 מתחרים אז אין הרבה תאונות.

shaymaker

New member
תודה

אבל לא יודע נראה לי לטרון יותר אני יהנה שם...נראה אני יעשה שם מרוץ ואז יחליט אבל בקשר לסניפים האחרים זה קצת בעייה להגיע ללטרון אני יכול כי יש לי חבר שמתחרה שם והוא מהצפון גם אפילו 2 מתחרים אז אני יוכל לארגן איתם איך להגיע....ומחיפה נראה לי שכבר ירדתי

haifakarting

New member
תשובה לדילמה

קודם כל אנו תמיד שמחים שנהגים מביעם דעה ושואלים שאלות דילמות וכו', זה סימן טוב ,בכל אופן אנו כאן בחיפה רוצים לנסות ולעזור לך לפתור את הדילמה שלך : 1. במרוץ מס' 2 של ליגת חיפה השתתפו 28 נהגים בכל הקטגוריות ,ובתקציר המרוץ שיפורסם היום בטח תכיר נהג או שניים ותוכל לשאול אותם איך הליגה וככה לא תצטרך להיות ניזון מ"שמועות". 2. גם ההערה שיש לנו קארטים טובים אבל לא מתוחזקים...באה ממקומות "לא טובים" גם בעניין זה אתה מוזמן לשאול נהג או שניים שהשתתפו במרוץ. חוץ מזה אם ירמיה המכונאי הקווקזי שלנו ישמע שככה ליכלכת על הקארטים שלו..אז אוי ואבוי לך !! 3. אנו כאן עושים ימים כלילות על מנת לספק ללקוחותינו הנהגים הנאה מקסימלית , תחושה של בית ותמורה מלאה לכספם , לומר שהכל 100% לא נוכל, אנחנו גם אוהבים (תרתי משמע) לקבל ביקורת , אנו מתייחסים אליה כביקורת בונה. 4. אחד המאפיינים הבולטים בליגת חיפה היא ריבוי נהגים חדשים אשר מצטרפים למעגל המתחרים מפעם לפעם מה שעושה את הליגה למעניינת יותר. כף לנו לראות נהג חדש שלפני חודש עשה קורס עומד על הפודיום. ולסיכום אתה מוזמן לבדוק באופן אישי אתה לא צריך להיות ניזון משמועות. ובנוסף: קח את זה בקלות... דני

בנקלה

New member
תנסה

אני לא בא ממקום שאני יכול לבקר את מהלך הדברים בלטרון או בחיפה, לפי דעתי פשוט תנסה, תראה מה מתאים לך. אני יודע שאתה כבר מכיר את חיפה אז לך לתחרות או שתיים בלטרון ואז תחליט.

slickss

New member
ברוך הבא לענף מפורר

ללכת לבד ולבדוק!!! המירוץ הראשון בחיפה היה על הפנים מבחינת קארטים, לעומת זאת מירוץ מס' 2 היה מצויין. מצד שני קראתי באחד הפורומים שהמירוץ בלטרון לא היה מי יודע מה מוצלח מכל מיני סיבות לעומת התגובה של דן שנהנה שם. תלך ותראה ואני מבטיח שמה שתראה בכל מסלול שהוא באימון לא יראה אותו דבר במירוץ ובמירוץ הבא אחריו זה לא יהיה דומה לשום פעם קודמת שהיית כי ככה זה מסלולי קארטינג 4 פעימות ואין יותר מידי מה לעשות. תבחן את המסלולים עצמם(מידת ההנאה), את המתחרים(רמה,ספוטיביות,חברתית), עלויות ועוד אי אלו גורמים שסביב המירוץ (מיקום והגעה)וכו' ותראה מה מתאים לך יותר. הדילמה תעלם כאשר בעלי המסלולים יתאחדו(מה שלא יקרה) ויקימו ליגה משותפת שתאפשר לנו להנות מכל המסלולים יחדיו. ועד אז... ניר

shaymaker

New member
תודה לכולם

באמת עזרתם לי ואני יחליט עד למירוץ הבא אגב דני שכנעת אותי אני לא יודע אם אתה מכיר אותי אבל אני אותך וגם את המסלול למרות שלא עם השומאכרים אבל הכרתי אותם טוב מאוד בקריון (הם אוהבים אותי נתתי להם לא פעם ולא פעמים להחזיק שיאים:))

למעלה