דילמה

Anuerysm

New member
דילמה

אני הולך להיות בסן פרנסיסקו ב10 באוקטובר, ביום שרוג'ר ווטרס מופיע שם ואני גם בישראל ב22 ביוני, כשרוג'ר ווטרס מופיע שם עכשיו לאיזה מההופעות כדאי לי ללכת? אני לא אלך לשתיהן זה בטוח ויש לי עם מי ללכת בשני המצבים

The Walrus

New member
נראה לי שהייתי בוחר בישראל

כי זה באמת משהו מיוחד שהוא מגיע לפה. וחוץ מזה, אם אתה בחופשה בארה"ב הזמן מוגבל וצריך לנצל כל רגע שאתה שם, ולכן לא נראה לי הגיוני לבזבז ערב בארה"ב על משהו שיש גם בארץ.

Anuerysm

New member
החופשה הזאת

היא בערך שנה, כך שזה לא על חשבון משהו אחר

יתרונות וחסרונות

א) בישראל זו באמת הופעה ייחודית (כל הפוליטיקה וכו') ב) יכול להיות שמחיר הכרטיס בארה"ב יהיה יותר נמוך ג) סן פרנסיסקו עיר מדהימה, חבל לבזבז בה אפילו רגע אחד ד) הקהל האמריקני יותר מנומס מהקהל הישראלי ה) הקהל של סן פרנסיסקו נחשב אנין-טעם ומתמצא בחומר ו) יכול להיות שההופעה בישראל בכלל לא תתקיים (טרור וכו') ז) איפה הפטריוטיות, איפה?
אין הכרעה. אפשר להטיל מטבע. תמיד עובד...

Anuerysm

New member
עזוב ת'קטע של חבל לבזבז

אני הולך להיות שם שנה שלמה אפשר לתת יום אחד בשביל ההופעה הזאת ואני אבדוק את המחירים איכשהוא ציף אמרה לי להסתכל באתר שבקישורים אבל אנלא מבין מה הולך שם בכלל :#

אין עוד מחירים לסן פרנסיסקו

אבל אני מניחה שהם יהיו דומים למחירים בלוס אנג'לס, אולי קצת פחות. נניח 120-150 $ לכרטיס סטנדרטי? וההמלצה שלי: ללכת לשתי ההופעות. האווירה בכל אחת תהיה שונה לגמרי, מכיוון שהקהל הוא שונה. למרות שהמוסיקה תהיה זהה (נניח), החוויה תהיה שונה. לו זו היתה הדילמה שבפני, לא הייתי מהססת ללכת לשתיהן.

Anuerysm

New member
א.. אז זה יהיה יותר יקר מבארץ?

לשתיהן אני לא יכול ללכת מחוסר תקציב, סך הכל אני רק בן 15 ובמקרה הזה אני תלוי בהורים. (מצטער אם התגובה יוצאת פעמיים, האינטרנט שלי עושה בעיות לפעמים)

כן, זה יהיה יקר יותר מכאן

וההופעות בערים הגדולות יקרות יותר מאשר בערים הבינוניות, מטבע הדברים.

Anuerysm

New member
או

טוב מחוסר תקציב אני אהיה בישראל שאר השיקולים מבוטלים כשזה עובר את ה100 שקל
תודה לכולם

Ivory Flower

New member
רעיון

אם זה הולך להיות זהה למה שיהיה בארץ, אז אני חושבת שתבחר לפי מי שהולך איתך. הרי בכל זאת החברים זה חלק מהחוויה של המופע. ---------------------------------------------------------------------------------------- Ivory Flower, לא התגייסת? זה הזמן להתנדב ולהצליח!

Ivory Flower

New member
אז

נשמע לי מוזר שלא, אבל מה שבא לך. להיות בהופעה הקיץ יכול להפריע ללמוד לבגרות זו או אחרת, לא יודעת עד כמה זה חשוב לך. מצד שני, לפי עמוד הפרטים האישיים לא נראה שזה רלוונטי לגביך. ואם תהיה בהופעה שם, זה יגרום לנסיעה להזכר בתור משהו קצת יותר חווייתי ממה שזה יהיה בלי. אולי זה נשמע שאני ממליצה יותר על ההופעה ששם, אבל אני לא. אני הייתי בוחרת לפי מי שמצטרף. ------------------------------------------------------------------------------------ Ivory Flower, חיילת? מגיעה לך מתנה!

Anuerysm

New member
יש בזה מעט מן האמת

ובכל מקרה אין לי מה להתכונן לבגרויות כי אני רק בכתה ט' ובכתה י' אנלא הולך ללמוד בארץ ומה גם לארץ יש יתרון שההופעה תהיה בעוד פחות זמן

חרטושה

New member
לדעתי

אם בארץ מתכוונים לעשות באמת מההופעה של ווטרס פסטיבל שלם- כדאי לך דווקא ללכת להופעה בארה"ב. כלומר לראות את ווטרס נטו בלי כל הבילבולי מוח מסביב. מה גם שלראות הופעה בחו"ל איכשהו נראית לי חוויה הרבה יותר נעימה באופן בסיסי כי בחו"ל הם אלופים בלתקתק את העניין: הכל מסודר, מתוזמן, ובכלל חויה נפשית הרבה יותר בריאה מאשר בארץ.

thezanani

New member
ישנו מכנה מסויים בין שני הקהלים

להם יועדה ההופעה על ידי השטן המזונב אשר יופיע בה,אך אמנע מלפרטו מחשש לרפואתו של רוביק רוזנטל וגאוות היחידה של כל אבירי משחקי המילים העלובים מאז ומעולם. אך בין ובין כך,לך לשתיהן. עדיף שתזכור עוד משהו משנה בסאן פרנסיסקו חוץ מהאגודליך הנושרים אפורים ומגלידים על השטיח מעוד לילה של שולה מוקשים בפלייסטיישן.

vegetable man

New member
לדעתי

עם כל הכבוד לווטרס - אתה יכול להסתפק בהופעה אחת שלו. אני מניח שאתה לא קרוב משפחה של גאיידמאק - ואם אני אכן צודק יש כ"כ הרבה אמנים נוספים שתוכל לראות בסן פרנסיסקו חוץ מווטרס. חסוך את ה-100$ לאמן אחר שאתה גם רוצה לראות, ולך לראות את ווטרס בישראל. ולמה בישראל? פשוט מאוד, כי זו הופעה שרוג'ר עושה עבורך בתור ישראלי - אם תלך לזאת שבסן פרנסיסקו, תהנה גם, אבל התחושה תהיה מעט מנוכרת. בניגוד למה שנאמר פה, אני חושב שהקהל הישראלי מאוד בקיא בחומר של רוג'ר, ואני בטוח שהולכת להיות הופעה טובה.

למעלה