דילמה...

אל מנט

New member
דילמה...

שלום כולם, חדש בפורום וחדש בגלישה, הפעם הראשונה שגלשתי הייתה בשבת שעברה, על גלשן של חבר שלי, בלי חליפה. יש לכם פה אחלה פורום ומאמרים מצויינים למתחילים. הדילמה: 1 מצד אחד אני כבר מת להתחיל לגלוש, ויש מישהו שמציע לי חליפה שמתאימה לי+גלשן עם אסטרודק וליש ב600 שקל 2 מצד שני אני לא ממש בטוח שהחידק הזה ישאר בי עוד זמן רב, יש לי היסטוריה קלה של נטישת תחביבים בלי אזהרה מוקדמת. וגם הגלשן שמציעים לי הוא מטר שמונים. (אני מטר שבעים ושמונה שוקל 59 בן 16) וגם הבנתי שעכשיו חורף, וזו לא תקופה טובה להתחיל ללמוד. השאלות שלי: - פתרון יצירתי כלשהו, או סתם פתרון לדילמה? - שמעתי שניתן להשכיר באיזשהו מקום בהרצליה גלשן ליום, מישהו יודע פרטים על זה? - האם זה שהגלשן הוא בערך בגובה שלי זה באמת כל כך נורא, או שאני יכול ללמוד לגלוש גם ככה? - האם כדאי לי ללמוד עם מורה, ואם כן האם מישהו מכיר מורה טוב לגלישת גלים? - האם להתחיל לגלוש בחורף זה כל כך נורא? - איזה חליפה כדאי לקנות (ארוכה/קצרה)? תודה מראש גל

jKiTTiE

New member
ברוך הבא =]

-הייתי מציעה לך לעשוןת סיקמבורד ואם תאהב את זה תעבור לגלישת גלים... -ממ כה יש כזה דבר בהרצליה לא זוכרת כמה זה ואיפה זה... -למתחיל לא ממש הייתי ממליצה..לפחות 15 ס"מ להתחלה... -ממליצה לך למוד לבד כי זה יותר כיף לעבור את כל ההתחלה לדעת אחרי שאתה עומד פעם ראשונה שאתה למדתה לבד ושעשיתה את זה לבד... -מממ תלוי מתי יש ימים שזה כל כך מסוכןן אין לך מושג כמה ולמתחילים אין מה לעשות שם... -אם אתה רוצה ללכת לגלוש עכשיו...אז ארוכה... חופשי =] בן דור =]

אל מנט

New member
תודה

על התגובה. -מה זה סיקמבורד? -יש מצב שאני אלך לגלוש וחליפה ארוכה תהיה חמה לי מדי, אבל עדיין יהיה קר מדי לגלוש בלי חליפה? והאם חליפה ארוכה ברגליים קצרה בידיים תהיה בסדר לעכשיו? כי זה מה שמציעים לי במחיר זול. אשמח לעוד תגובות מאחרים...

jKiTTiE

New member
=]

-אלוויס אתה הכי טוב בלהסביר את זה אני ינסה להסביר..ותתקן אותי... מממ זה קרש מעץ או מספוג אני לא ממש יודעת שבעצם אתה עליו גולש על הגלים הקטנים..אלה שיש על החוף... -אממ שמע יש לי ידיד שקפא מקור והוא מאלה שלא קר להם והוא היה עם חליפה ארוכה אני לא ממש יודעת.... ארוכה ברגליים וקצרה בידיים לא הייתי ממליצה כי אתה פועל יותר עם הידיים והידיים בקושי יזוזו לך מקור קור...לדעתי עדיף קצרה ברגליים וארוכה בידיים...

אל מנט

New member
סבבה.

בקשר לחליפה- מציעים לי קצרה בידיים ארוכה ברגליים. אז מה שאת אומרת זה שעדיף לי ארוכה כולה, או רק בידיים? כי אם אני לא לוקח את ההיא, אני כבר אקנה חדשה. ושוב, אם עניתם לי על השאלה אז לא הבנתי: אני שואל אם יהיה מצב שיהיה קר מדי בשביל לגלוש בלי חליפה, אבל חלפיה ארוכה תהיה חמה מדי, או שלא יכול להיות כזה דבר בארץ? ובקשר לסקימבורד- הזכרת לי. אני חושב שגלשתי על זה פעם. זה הדבר הזה שאתה זורק במים ממש רדודים, ואז רץ וקופץ על זה, ואם אתה עושה את זה נכון אתה יכול להחליק ככה איזה שבע מטר נכון?

אני כותב פה רק כי חבל על הכסף שלך

וגם כי משעמם לי, וגם כי ראיתי שאודליה לא בארץ חחחחח אם מציעים לך חליפה ארוכה ברגליים וקצרה בידיים, תיקח. אני גלשתי עם חליפה כזאת 2 חורפים. לא יהיה מצב שיהיה לך חם מדי עם חליפה, לפחות לא בחורף. בקיצר תבקש מהבנאדם שרוצה למכור לך שיביא לך תמונות, תעלה אותן לפורום ואני אוכל לעזור לך. ובקשר לסקימבורד, כן זה זה :)

jKiTTiE

New member
=]

בקשר לחליפה- לא יקרה כזה מצב בארץ חחח פשוט לא הגיוני...אמממ מה אני יגיד לך...אני בעיקרון לא ממש ממליצה על זה אבל תבקש לנסות אותה אם אתה רואה שסבבה לך ונוח לך איתה וואלה מזל טוב...אבל אם לא תקנה חדשה =] ובקשר לסקימבורד- בידיוקקק =]

למעלה