דילמה =/

רקדנית1

New member
דילמה =/

היי אני רוקדת כבר 14 שנה. בעוד שנה אני מתגייסת ועוד מעט יש את המבחנים של "רקדן מצטיין". אני מודעת לעובדה שרוב הסיכויים שלא אתקבל. מה אתם מציעים? ללכת בכל זאת ולנסות את מזלי?

killerit1

New member
כנ"ל...

אני בדיוק כמוך... אני יודעת שאני לא אתקבל, אני אפילו לא מדמיינת לעצמי שום אפשרות כזאת שאני אתקבל, ואני אפילו לא מאלה שכזה ממש טובות בקלאסי שזה מה שצריך להיות שם... ואני שוקלת אולי ללכת בכל זאת, סתם אפילו בשביל העניין, לראות עם איזה בנות מעולות אני מתמודדת ושיהיה לי למה לשאוף. קיצר, גם אני עוד לא ממש יודעת אם אני הולכת או לא..

mary anna

New member
אני חושבת

ששווה לך לנסות בכל זאת גם אני הולכת : ) נראה אותך...

dance fr3ak

New member
כנסי. אולי זה יעודד אותך.

אני הלכתי לרקדן מצטיין בהרגשה שאין סיכוי שאני אקבל. בעוד פחות משבועיים אני מתגייס לצהל תחת המעמד "רקדן מצטיין" :)

killerit1

New member
וואלה?

וואו כל הכבוד! אז אם אתה כבר בעניין בוא אני אציף אותך בשאלות בעניין הזה... 1. איפה זה? 2. מתי זה? 3. כמה שנים אתה רוקד? ואיך הטכניקה שלך בקלאסי? 4. כמה אנשים הגיעו לאודישן הזה? וכמה הם היו טובים? 5. כמה בנים הגיעו לאודישן? וכמה התקבלו? 6. נראה לך שבגלל שאתה בן היו לך יותר סיכויים להתקבל, יעני שיש איזה עניין שם של העדפה מתקנת לבנים?... 7. והכי חשוב... בתור רקדן מצטיין, מה אתה הולך לעשות בצבא? זותמרת מה זה בעצם אומר? זה שהצבא משחר אותך כל הזמן בשביל שתרקוד ואתה עושה צבא רק מדי פעם, סבבה, אבל רוקד איפה? באיזה מסגרת שאתה רוצה? איך זה בדיוק עובד?

killerit1

New member
אה ושכחתי...

כמה באמת מתקבלים לשם ---בלי--- פרוטקציות? והאם היו לך כאלה? אה ועוד דבר.. איפה אתה רוקד? כרגע? וכמה אתה משקיע בזה?

killerit1

New member
מצטערת אני פשוט כל פעם נזכרת במשו

עוד שאלה.. מה בדיוק עושים באודישן?... צריך גם להביא איתך מוכן קטע אישי? או שזה רק שיעורים כאלה? ואיזה שיעורים יש?.. רק קלאסי?

dance fr3ak

New member
אין כח. אענה בגדול.

האודישן שלי היה מורכב משיעור קלאסי אחר כך מודרני, ולאחר השיעורים נעשה ניפוי ולשלב הסופי הגיעו כ20 רקדנים ורקדניות... בשלב הסופי היה צריך להציג קטע רפרטואר שהכינו מבעוד מועד. השיעור קלאסי היה ברמה סבירה, לא גבוהה מדיי... ולפי מה שידוע לי , יותר בנות קיבלו מאשר בנים..

רקדנית1

New member
תודה רבה לכולכם!!!../images/Emo140.gif

אני אגש לאודישנים:]]] באמת שאין לי מה להפסיד. ל-dancefr3ak שיהיה לך בהצלחה רבה וגיוס קל!!! גיא, ניגשת לאודישן הזה? וסתם כדי לדעת לאן אתה מתגייס ומתי? ושיהיה בהצלחה רבה לכל הנבחנים ונתראה שם.

Mr GK

New member
לא, לא ניגשתי לאודישן.

לפני האודישנים יש שלב נוסף, בו כל מלש"ב שרוצה להתמודד על התואר "רקדן מצטיין" שולח טפסים עם פרטיים אישיים ועם הרקע שלו בריקוד, מועמדים שלפי הטפסים לא נראים מתאימים, מנופים מיידית עוד לפני שקיבלו צ'אנס להראות את עצמם באודישנים. בכל מקרה, זה היה מצבי וגם של עוד כמה אנשים שאני מכיר. קצת חבל, אבל לא בוכים על חלב שכבר נשפך. אני מתגייס ל"שחקים" (פרוייקט של חיל-המודיעין), הפז"מ שלי מתחיל לתקתק רק במרץ, אבל אני מתחיל קורס קדם-צבאי באוקטובר הקרוב.

רקדנית1

New member
תודה רבה שעידכנת אותי

על שלב הניפוי לפני הבחינה... בהצלחה לך ב"שחקים"!!! אני יודעת שזה פוייקט מעולה!!! ובהצלחה בקורס
דרך אגב... אתה תצליח לשלב ריקוד כאשר תהיה בצבא?(במידה ואתה רוצה להמשיך לרקוד..)

killerit1

New member
מה כתבת שהרקע שלך..?

שעד כדי כך לא מספיק טוב בשבילם.. אני גם רוצה לשלוח להם כזה!

רקדנית1

New member
אני חושבת ששירשרת את שאלתך לא נכון

התכוונת לשאול את גיא ולא אותי...

Mr GK

New member
כתבתי שרקדתי

שנתיים קלאסי ומודרני, שזו בעצם האמת. רזומה שכזה הוא לא דבר מרשים במיוחד, לעומת אחרים שרקדו יותר. חוצמזה, כנראה שזה גם עניין של מזל, כך שבעצם אין לי ממש את מי להאשים, ולכן אין טעם לרטון על מה שקרה.

Mr GK

New member
לא ממש

רוב הסיכויים שלא, אבל ת'אמת שאין לי מושג. כשנגיע לגשר, נעבור אותו.

למעלה