דילמה.

סוכנת 66

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

אהבתי את הראששששש שלך

נו... טוב שהכל בא על מקומו בשלום!

שמחה עבורך סוכנת שהכל הסתדר לך ושאת הולכת לחגוג עם משפחתו של בן זוגך לחיים. ואגב, אם כבר ציינת את העובדה שאת מכירה את גרושתו של בן זוגך, למה שלא תציעי עצמך לעזור לה בסידורים שלפני האירוע? אני מניחה שבימים אלו היא רצה ומתרוצצת לכבוד המסיבה אם זה בבחירת ביגוד לכל המשפחה, בהתלבטויות למיניהן וכל סידור שהוא... אני חושבת שזו הייתה יכולה להיות מחווה יפה מצידך ומצד שני זה היה מקרב אתכן להיות יותר חברות ויותר ידידותיות לקראת הערב הגדול. ובמיוחד הילדה, שחוגגת את בת המצווה, את יודעת איזה אושר זה יכל לגרום לה לראות את אימה ואת בת זוגתו של אביה עורכות ביחד את סידורי החגיגה? (לא יודעת איך זה אצלכם, אך אצלנו לא רואה זאת אחרת ממה שתיארתי) בכל אופן, מאחלת לכם שיהיה בהצלחה והמון מזל"טים לילדת בת המצווה!

סוכנת 66

New member
מה את עושה ערה בשעה כזו?../images/Emo13.gif

אז ככה. במסיבת סיום של הבת הגעתי בן זוגי, יאללה בן זוגי חחחח חבר שלי שאל אם ארגיש יותר נוח אז נשב לבד. היות וגרושתו ומשפחתה גם הגיעו למען הילדות המשותפות, באירועים שלהן הם תמיד יושבים יחד. לכן בכדי לא לגרום לשינוי או "זעזוע" או "להתנשאות" ולהרחיק את אבא מהמשפחה שלהן, החלטתי לשחק אותה גדולה להתעלות ולשבת יחד איתם. גרושתו גם החליטה שהיא חוזרת איתנו טרמפ, לא שאלה כמובן, והצטרפה קצת מביך, מה אגיד לך ושוב החלטתי לזרום, למרות שחשבתי שזו קצת חוצפה מצידה:) את הבת מצווה אירגנה לבד, גם כשהחבר פעם אחת ביקש הציע משהו התנגדה, אפילו קצת כעסה,היא אוהבת את הבמה. היא הגיע אלינו פעם כשישבנו לאכול עם ילדיה, בכייף הזמנתי אותה להצטרף אני יעשה כל מה שייעשה טוב ונעים לכולנו סביב, גם במחיר של לפעמים לבלוע אשאר נחמדה, אבל אין לי כוונה להיות חברה שלה, ואני לא חושבת שזה מקומי "להידחף" למשהו גדול בחייה שעושה לה כל כך טוב ומעסיק אותה. אני חושבת שאני מספיק יוצאת דופן בהתנהגותי הנאותה עם כל מה שקורה סביב לא הולכת "ללקק" לאישה ולשחק משחק. תודה רבה לך על תגובה וברכות
ואין איפה

מסכימה, ../images/Emo45.gif

אפשר לשמור על אוירה נעימה מבלי להתאמץ יותר מידי... וליצור מעין חברות מזוייפת. מסכימה גם לגבי הפרשנות שלך - שאין מקום "להידחף" למשהו גדול בחייה. לפעמים החוכמה לדעת להשאיר לאחרים את הבמה, במיוחד כשזה מתבקש. דווקא בזה שאת עושה כך, את מגלה חשיבות.

סוכנת 66

New member
אךךךךך אני אוהבת שאת פה../images/Emo13.gif

וואלה זה נעים שמסכימים איתך.

t o t a l

New member
בעיות גדולות כתוצאה מטעויות קטנות

קורא את השרשור ושואל מדוע בכלל החליטו ההורים לחגוג לילדה בת מצוה ביחד? זאת סוגיה שרבים מאיתנו נתקלו בה כבר ורבים אחרים יתקלו בעתיד. עד כמה נכון לחגוג ביחד ארועים משפחתיים. ימי הולדת, בת מצוות בר מצוות וכדומה. חושב זה יכול להיות כיף, רק אם היחסים בין הגרושים ממש ממש ממש טובים. אם לא [כמו בדוגמא דלעיל], זה עלול ליצור תסכולים, ריבים, עצבים והרבה הרבה כאב לב. ניתן אומנם לטעון שזה מחיר ששוה להקריב עבור האושר של הילדים, אבל אישית אני מאמין שמצוקה של ההורים מחלחלת גם לילדים [הרי בגיל הזה הם כבר ממש אנשים]. רואה בעיני רוחי ארוע עצבני, מזיע, ובעיקר בעיקר צבוע. אישית [אחרי פיילוט קטן וכושל שעשיתי לאחרונה], הייתי מעדיף להימנע.

סוכנת 66

New member
הקשרים שם בהחלט בסדר

בשלוש שנים של היותו גרוש כל יום הולדת עשו ארוע משותף מדוע להפסיק ביום חשוב זה של הילדה? היא עושה אומרת, והוא אומר אמן בשביל השקט שיהיה בסדר, לא הייתי מסוגלת לחיות כך לגרוש שלי אני בהחלט אומרת את דיעותיי אבל אם הוא מסוגל, זה שלו אני מכבדת את מי שהוא. מאמינה שאפילו סומך עליה במידה שהיא לוקחת את ההגה לידיה בעיניין הבנות, למרות שלפעמים קצת נעלב שהיא נותנת לו להרגיש בצד בעודו אבא רגיש אוהב ואיכפתי שלוקח אותן הרבה ורץ לכל קריאה מבית ספר או לדברים שמעבר. ולכן האירוע לא יהיה עצבני, ואם יזיעו זה יהיה בעקבות הריקודים:) וצביעות? לפעמים קצת רצוי במצבים שכאלה, לא חושב? דרך אגב, עדיין בספק אם אלך בכלל.

סוכנת 66

New member
ועכשיו מה דעתכם?../images/Emo132.gif

אחרי שהכול נוקה, עדיין ירד לי הכייף מללכת מלחשוב אם זה בסדר או לא שאהיה שם,אולי אנחנו שמעורבים ריגשית בתוך הסיפור לא באמת יודעים מה נכון או לא. אז....עלה לי רעיון, ועל פיו אחליט. היות ומהמשפחה שלו איכפת לי, ושם אוהבים אותי ואני רצוייה ביקשתי שיתייעץ עם "ראש השבט" אמא שלו, אולי אנשים מבוגרים מהצד יודעים נכון יותר, הוא יגיד לה רק שהוא מאוד רוצה שאגיע ושואל את דעתה אם זה נכון, יש לו אמא חכמה, ואקבל גם את ה"לא" בהבנה, מבלי להיעלב אני יודעת כמה היא אוהבת אותי, כמה היא אומרת שזה תענוג לעיניים שלה הקשר שלנו, וכמה מחמם לה את הלב שהנכדות מתרפסות עליי כל הזמן. ובכל זאת: "דברים שרואים מפה, לא רואים משם". אלך או לא על פי תשובתה.

סוכנת 66

New member
יודעת מה? וואלה שטות

סתם רוצה חיזוקים לרעיון שאני לא יודעת אם חכם או לא אבל בעצם פה כבר החלטתי, מה שתגיד האם, כך אעשה. אז יאללה, וואלה מיצינו. ועוד רגע בא לי ל...
יאללה המשך מקסים לכולנו.

למעלה