דילמה

דילמה

שלום לכם. כרגע אני אובד עיצות ואשמח לשמוע את חוות דעתכם בעניין. אולי כך יאורו עייני ,לפחות חלקית. אני וזוגתי בפרק ב' בחיינו,מערכת יחסים מצויינת ובלה בלה בלה.. אמה מה,אני רוצה עוד ילד והיא לא.(נכון לעכשיו,הלא אינו מוחלט.) ואני.אני מנסה להבין לאן אני הולך עם הסיפור הזה. מצד אחד מאוד אוהב אותה,מצד שני כמהה לעוד ילד. נראה לי עניין חשוב ורציני כדי שאחד הצדדים יתפשר. נראה לי כמשהו שבלתי ניתן לגישור. אשמח לתגובותכם

אתה צריך לעשות החלטה

מה חשוב לך כרגע יותר: הקשר איתה או ילד. זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע אבל כשמגלים מה סדר העדיפויות האמיתי , על מה וכמה מוכנים להקריב ולוותר מבלי שהצד השני יהיה "אשם" בקורבן-יהיה לך הרבה יותר קל.

פברואר68

New member
גם במערכת יחסים חלק ב לא מקבלים כל

מה שרוצים.....לעיתים נשים שבעות מלהיות אמא אפילו מוצפות מכך ושואפות בחלק ב לזוגיות נטו מאמינה שתקשורת טובה שלכם תבהיר לשני הצדדים מהן הציפיות אחד מהשני

יערית

New member
ואיך נוכל אנחנו

להניע אותה להסכים איתך? אבל אם כבר דיברת על ילד משותף,בזה הרגע הודיעו לי ש"אנחנו בהריון",אשתו של האקס בהריון, ובביטנה תינוק זיכרי. הילדה שלי כבר חולמת להחליף לו טיטולים,הבן שלי אדיש,ואני.. אני כבר הרגשתי בבטן
שיהיה לכם בהצלחה-גם אני יודעת שארצה ילד משותף,במידה וזה יהיה מוסכם על שני הצדדים,והכל באהבה.

הסוכן64

New member
../images/Emo95.gif,../images/Emo82.gif

במידה ואנו באמת מחפשים פרק ב,אז יש דברים שצריך להבהיר כבר בתחילת הקשר כמו ילד נוסף או האם יש מוכנות לשינוי מקום מגורים. לדעתי אלה שני דברים מאוד חשובים.

maof

New member
וניראה לך....

שאנשים תמיד נישארים באותה דעה
מעוף

הסוכן64

New member
הרבה נשארים באותה הדעה.נראה לך

שגרוש או גרושה עם ילד אחד לא ירצו עוד? הרוב המוחלט ירצה.אבל ככל שיש יותר ילדים במערכת ככה העניין נהיה פחות מציאותי.

פברואר68

New member
אולי ירצו ואולי לא ."ילדים זה שמחה"

אני חושבת שרצוי להיות מאוד פתוחים ואמיתיים בקשר לכוונות של הקשר בעתיד...אנחנו מבוגרים מספיק כדי לעשות החלטה כשאנו יודעים את כוונת האחר..... לי יש 2 ילדים ואני מקווה לבנות קשר איכותי לטווח ארוך עם גבר שירצה ילד משותף ...מקווה שיש גברים עם אותה השאיפה נראה לי מורכב מאוד...שכל צד מגיע עם הילדים שלו מקשר קודם וגם יולדים יחד ילד נוסף אחד או שניים למרות זאת אני רוצה בכך אני בעיסוקי ...כל הזמן עם ילדים ..."ילדים זה שמחה"

או שהיא פוחדת לאבד את הרומנטיקה

את החיזור..לא רוצה להכנס לשגרה.. רוצה להיות יותר חופשיה.. רוצה לבלות וליהנות מהחיים..

או שהיא לא בטוחה

ביציבות שלך.. בפרנסה..בביטחון כלכלי.. ויש עוד הרבה או או או הכל תלוי בנתונים שתספק לנו..

maof

New member
ילד ../images/Emo95.gif

מביאים מאהבה או בכלל לא. מעוף

הסוכן64

New member
נומרטיבי שיתף אותנו בדילמה שלו ונעל

ם חסרים מספר פרטים חשובים במסר.

למעלה