דילמה

מעוף

מביאים
עושים
חומוס/ילד עושים... עושים... באהבה

maof

New member
אם אתה אומר ידידי../images/Emo72.gif

ילד בא לעולם לא עושה את העולם
מעוף

ה ו ב ס

New member
מציע שתגנוב לה זרע

וברצינות: אכן בעיה. תאלץ להחליט. או היא. או הרצון שלך לעוד ילד. לא חושב שזה מסוג הדברים שאפשר להתפשר עליהם.

GOG 1

New member
יש דברים שצריך לתאם מראש

יש דברים שמשתנים עם השנים, יש אנשים שתחום מסויים לגביהם הוא מאוד מאוד ברור ואין בו סטיות, ומשום מה תמיד אנשים מרגישים שיהיה בסדר, ובסוף זה יסתדר. אין הרבה מה לעשות, אי אפשר להכריח להביא עוד ילד לעולם, ולא כדאי לך שהיא תביא אותו רק כי לרצות אותך. מחכים או שלא, מגדירים מה חשוב כרגע, ופועלים לפי הלב.

זו בדיוק הבעיה

לחכות עד מתי? כתבתי שאין היא אומרת לא מוחלט,כלומר ,זה יכול להשתנות. רוצה לציין שהזוגיות ביננו מדהימה ולא מסוגל לחשוב על פרידה, מצד שני לא יכול לחשוב שאוותר על משפחה (כלומר להביא עם זוגתי הבאה לחיים,ילד.)

GOG 1

New member
עד מתי

שכבר לא תוכל לחכות. מחכים עד שלחכות כבר לא משרת שום אינטרס. ואז עושים החלטה. כמו בכל דבר בחיים

ליאל212

New member
רגע סליחה, ולזוגות נשואים באושר

אין לפעמים את הדילמה הזאת? יש! ובסוף נופלת החלטה משותפת. מישהו צריך להתפשר ועדיף שזה יהיה הגבר. ססתתתתתתתתםםםםםםםם
אתם צריכים לדבר על זה. גם אני אם אמצא את הבן הזוג המתאים ארצה עוד ילד. מעניין אם גם הוא ירצה?
.

d a n i e l s 5

New member
כתבת ...

"נכון לעכשיו , הלא אינו מוחלט"....כתבת עוד בהמשך ש...אתם רק כמה חודשים ביחד... אם היא היתה אומרת לא באופן עקרוני , הייתי אומרת לך "חבל על הזמן" אבל רק הכרתם, אתם עוד בתהליך למידה אחד של השני (מבחינתי כמה חודשים זה ראשוני) לא יודעת אם אתם גרים ביחד עם כל הילדים (שלה ושלך) אבל איכשהו יש לי תחושה שאתה צריך להניח לה....לתת לה להתרגל לרעיון לאט לאט. שוב מדגישה כל זה אני אומרת רק בגלל ה"לא אינו מוחלט".

למעלה