דילמה..

Noaal

New member
דילמה..

הרופא ילדים שאני עובדת אצלו הוא גם בעל מספר דירות בירושלים. היום הוא פנה אלי ושאל אם אני מחפשת דירה לשנה הבאה (דדדדדדההההה, נגמר לי החוזה והוא יודע שאני לא סובלת את הבעלי בית שלי). הוא סיפר לי על הדירות שברשותו ושאל אם אני מעוניינת באחת מהן. מצד אחד פצצה, מישהו שמכיר אותי, יודע על שגעונותיה לבע"ח וכו', מצד שני, אני זה עלול גם חפגוע בי, לא? (בהנחה שאני לא נשארת לעבוד אצלו אחרי בשנה הבא והוא יודע)

לא חושבת שזה משנה

הוא הרי יודע שאת לומדת ולא מתכננת לעבוד אצלו כל החיים, ומצד שני הוא מחפש דיירים לדירות שלו וזה מאוד מקל עליו שלפחות על דיירת אחת הוא יודע שלא יהיו לו בעיות (מסכן בעל הבית שלי, אני לא מקנאה בו בימים האלו). שניכם הרי אנשים מבוגרים, והיות שאת לא מסיימת את העבודה שם בכסאח איתו אין שום סיבה שלא תשכרי את הדירה אם היא לטעמך ואם את יודעת שבתור בעל הבית הוא יהיה איתך בסדר ויטפל בכל מה שצריך. ואם הוא מרשה לך לגדל כמה חתולים שאת רוצה בדירה זה אחלה - הלוואי על כולם! וסתם שאלה - הוא נשוי? (גם רופא ילדים, גם עם כמה דירות משלו וגם נחמד - נשמע פוטנציאל למשהו טוב...
)

tenen

New member
אין מה לדאוג לבעל הבית...

כלומר חוזה סטנדרטי זה שנה, לא יודע כמה זמן נשאר לשותף לשעבר שלך עד סיום החוזה אבל מכיוון שאמרת שאתם גרים שם כבר הרבה זמן ביחד אז אני מניח שלא יותר מדי... כלומר במקומו פשוט הייתי מחכה לסוף התקופה ומנכה את מה שהוא הפסיד בגלל העזיבה שלכן מהשטר ביטחון, ולשותף לשעבר כאמור אין יותר מדי מה לתבוע אותו כי סך הכל הבעל בית תמיד יכול להציג את התלונה שלך במשטרה בבית משפט וגם אם בפועל לא יעשו איתה כלום היא לפחות תעזור לבעל בית לקבל את הכסף :)

Noaal

New member
יכול להיות סבא שלך ../images/Emo8.gif

וגם הבנים והבת נשואים.

tenen

New member
יותר טוב אם מכירים ומסתדרים...

כלומר, יהיה לך יותר נח לפנות אליו אם יהיו תקלות בדירה ואין צורך לדאוג שהוא לא יטפל...

יש לי רעיון פצצה...

בואי תעברי לגור איתי בת"א
אני חולה על חיות ואני לא מוצא שותפ/ה שאוהב/ת חיות
סליחה תיקון טעות, כולם אוהבים חיות רק לא בבית
ואם בבית אז לא חתול
... בתור מנהלת פורום אימוץ והתנדבות ובתור נועה של הים(
) את נשמעת לי אחלה שותפה... גם אני רוצה שותפה כמוך

Noaal

New member
בוא לירושלים ../images/Emo8.gif

סתם, אני עכשיו מתכננת לעבור איפה שאני רק אמצא עבודה. (נישאר לי בערך סמסטר לסיום הלימודים). אם אני אמצא עבודה באיזור המרכז אני אחשוב עלייך.

Noaal

New member
תודה על התשובות

אני מחכה לשמוע ממנו על דירת חדר וחצי שאולי אמורה להתפנות.

למעלה