דילמה!!!

שiש

New member
אפרופו צהובים

הם לקחו ממש ממש ממש אבל ממש קשה את הפציעה של דיון תומס. מבחינה מקצועית, אני מתכוונת.

EL CHE VIVE

New member
מכבי זונה וכך גם שחקניה

ציון מכר את נשמתו לשטן הוא נשאר למכבי לא כדי לשחק הרי או לא שחקן מפתח שם וזה לא יעיב על חגיגות הניצחון ביורוליג של מכבי. ציון הוא "ישראלי" וכאן עולה השאלה מדוע לא משחק הוא בנבחרת ישראל ומדוע הוא נשאר במכבי למרות שהוא לא מקבל דקות. הוא יכל להיות שחקן חמישיה לכל דבר בכל קבוצה אחרת אבל הוא בחר למכור את גופו כי הוא זונה כמו קבוצתו. עכשיו גופו איכזב אותו והוא בא על עונשו!

שiש

New member
זה לא יאומן

ה"אוהדים" שלהם. בחייאת, הפציעה שלו נשמעת כואבת בטירוף, (הם שמעו קול פיצוח, הרגל סטתה בזוית של 90 מעלות... אאוץ'!) והם - מתבכיינים על הפיינל פור, ומה יהיה עם הגבוהים שלהם עכשיו, בלה בלה בלה. סחתיש על האכפתיות שלהם מהשחקן שהם כל כך "אוהבים"! מגעילים.

הסתכלת על האוהדים המפגרים שלכם??

שמחים שבנאדם שובר את הרגל. טפו עליכם בושה וחרפה. אתם והגועל ת"א זה החרא של מדינת ישראל. זה כמו שאני "שמחתי" שקוזיקרו אצלכם שבר את הרגל. לפני שמשהו הוא שחקן לפני שהוא משחק בקבוצה גם אם היא לא הכי אהובה עליכם, הוא בנאדם!! אתם מכירים את המושג הזה?? לא נראה לי. תתבישו לכם. ותאמיני לי אין משהו שכואב את הפציעה הזאת של תומאס יותר מהאוהדים וממכבי ולאו דווקא בגלל היורוליג כי מכבי יכולים להסתדר טוב מאוד בלי תומאס.(לוחמה פסיכולגית של פיני אבל מה אתם מבינים אפילו המאמן שלכם בקושי מבין כדורסל). ומי התבכיין חצי עונה על ההפסדים כשקוזיקרו שבר את הרגל או פולדינג היה פצוע?? ממש היה אכפת לכם מהבנאדם. יש בכם אהבה והיא לוזריתתתתתתת אפילו את הגועל ת"א אתם לא מנצחים. בושה וחרפה.

EL CHE VIVE

New member
אפאפאפאפאאפאפאפא

אני מציע לך לשקול מילים כל האוהדים של מכבי שאני מכיר שמחו מפציעתו של קוז'יקרו זה אחד שתיים שימותו כל השחקנים שלכם בתאונת מטוס בדרך למוסקווה יא מגעילים. גנבים בני גנבים אתם האוהדים והקבוצה המסריחה שלכם... פולדינג לא היה פצוע העונה לך תלמד קצת. דבר שני כל הקהל שלנו בכה על קוז'י ולא בגלל שרצינו לראות אותו על המגרש אלא בגלל שאנחנו אוהבים אותו אם היית קצת נכנס לפורום הזה היית רואה עד כמה וכל משחק שרו לו. אתם אחד אחד זבלים אתם והציון הציוני שלכםכמו שכבר כתבתי הוא מכר את נשמתו לשטן וגופו החזיר לו!

EL CHE VIVE

New member
כאלו מבקרים לא נחמדים צריכים לסלק

גם אם זה דורש שימוש בהקצנה...

אני לא יודעת אפילו אם אתה שווה את ה

תגובה שלי. קודם אני לא הוא\, אני היא מה שמראה לי כמה התעמקת במה שכתבתי. כל אוהדי מכבי?? הגזמת הרבה הייתי אומרת. מי אלה כל אוהדי מכבי?? אתה מכיר את כל ה300000 אלף?? אף פעם אני לא שמחה שבנאדם נפצע, ואני גם לא מאחלת דבר כזה לאיש. אז התבלבלתי עם פולדינג משהו היה פצוע אבל הפועל לא ממש מענינים אותי. תראה את התגובה שלך היא מראה כמה שנאה יש בך ולא אהבה. אני לא מאחלת לאף אחד מוות , אולי אתה זה שצריך לשקול מילים. קבוצה מסריחה התכוונת לקבוצה שלך שאפילו להבועל ת"א על כל הבעיות שלהם אתם לא מצליחים לנצח. שיהיה לך שבת שלום והרבה הרבה בריאות. ברצינות.

שiש

New member
יקירתי...

אם תדפדפי טיפה בפורום תראי שאיחלנו לו רפואה שלמה ושירגיש טוב. אנחנו לא שמחים שלבן אדם כואב. אנחנו לא מאושרים שדיון תומס נפצע. אנחנו כ-ן נשמח אם מכבי לא תעלה. אבל יש להפריד בין שני הדברים. מביקורים בפורומי ספורט שונים, רוב, עד כ-ל התגובות היו בסגנון של "אויייי אז מה יהיה עם הפיינל פור"? שום מילה על הבן אדם, על איך הוא מרגיש, על מצבו הרפואי. לי - זה צרם. לנו היו הרבה פציעות העונה, לצערי. קוזי'קרו, קימאני פריינד, מתן נאור, ויל אייברי. שמענו הרבה תגובות שמחה מ"אוהדי" מכבי. שבוע שעבר גיא קנטור פצע בטעות את גילי מוסינזון, שחקן חזק של הפועל ת"א שכרגע כולנו היינו שמחים לגבור עליהם, אבל לשמוח על הפציעה שלו? חס וחלילה. היה פה שרשור שלם של איחולי רפואה שלמה לגילי. *היריב*. אז בבקשה, לא לבוא לפה ולהתחיל ללכלך בלי חשבון. לא לעניין. שדיון תומאס ירגיש טוב, מכל הלב, בתקווה שלא תשתמשו בפציעה שלו כתירוץ למה לא עליתם לגמר היורוליג השנה (אמן). ורק עוד נקודה קטנטונת- יש סיכוי סביר שהוא אכן מכיר את כל אוהדי מכבי. יש בערך 10 כאלה. השאר הם נספחים ונגררים למיניהם. (300,000. כן, בטח).

EL CHE VIVE

New member
ואני מאחל לכם שכמו שדן שמיר הבוגד

הפיל את נהריה בפח כל קבוצות הליגה הישראלית וכל אירופה תתנדב להפיל את המאפיה שלכם...

z dead

New member
תראו מי פותח את הפה...

את ושכמותך בוחרים ל"אהוד" קבוצה ש... שיחדה שחקנים (ע"ע צ'ורה,וע"ע לבן מרסר שהודה ששוחד) קבוצה שמתנהלת כמו מאפיה עם קשרים של הון ושלטון...(ע"ע מתאזרחים,כרטיסים חינם למפכ"ל,אבטחה חינם וכו' וכו'). קבוצה שגונבת כספי ציבור במשך 30 שנה! קבוצה שהורסת שחקנים ישראלים והשיא היה כשלא שחררה את ג'מצי וברקוביץ לNBA. קבוצה בלי צביון ישראלי. קבוצה שהמאמן שלה הוא גזען מלוכלך! ואת ש"אוהדת" את המחלה מטיפה לנו על איזה סוג של אנשים אנחנו?! את?! אף אחד לא שמח שתומאס שבר את הרגל בתור בן אדם פרטי,שמחנו שהמאפיה המצחינה של דון שימון קיבלה מכה. בכלל תומס,וכל השחקנים השחורים במכבי הם אנשים קטנים ורודפי בצע,לו אני הייתי שחור והייתי שומע את האמירה של פין-חנס גרשון לא הייתי מתקרב לקבוצה. וגם את גזענית מלוכלכת שמקומה מול המרקע בימי חמישי,תביני...זה שאת כותבת ה"בועל" ת"א..לא מפחית ממעמדה של הקבוצה. ערבים גם הם בני אדם,בדיוק כמו שחורים ויהודים. חברים...זה החומר האנושי ש"אוהד" את מכבי - גזענים,יאפים מדושנים,אנשים שאכפת להם מהמטרה ולא מהדרך,ויותר מהכל..כל קשר בינהים לבין כדורסל הוא מקרי בהחלט. יאללה לכי לאסוף תמונות של "פרקר החתיך השווה העולמי" ועזבי אותנו במנוחה פוסטמה.

למעלה