דילמה

eranarkin3

New member
דילמה

מה "שווה" יותר בשוק העבודה בראיה של 3-4 שנים קדימה: תואר במדעי המחשב-כלכלה באוניברסיטת ת"א או תורה בהנדסת חשמל בטכניון? תודה ערן

אהממ...

קשה להגיד- אתה רוצה להיות מהנדס חשמל, מדמ"חניק או כלכלן? בכ"א, להערכתי גם במדמ"ח וגם בהנדסת חשמל אפשר להשתכר יפה מאד ומצבם טוב מאד יחסית למצב המשק היום. השאלה פה בקיצור,לדעתי, היא מה *אתה* רוצה לעשות ולהיות-מדמ"חניק או מהנדס חשמל
בהצלחה לך אניווי,מה שתבחר..

yairino

New member
בלי היסוס בכלל- מדעי המחשב-כלכלה!!!

סטיב בנאדם, הוא כוּלה שאל מה יותר ישתלם מבחינה כלכלית, לא מה כדאי. התשובה שלי בלי להסס בכלל היא - מדעי המחשב-כלכלה

ואת זה אתה אומר מאיפה?..

עם כל הכבוד, *אין* משרה שבה מישהו יעסוק בשני התחומים במקביל/בשילוב, ובוודאי שאתה לא מתוגמל יותר על תואר כפול/דו חוגי-לכן אני לא מבין את ה"חוסר היסוס" שאתה מדבר עליו. מה עוד שתסתכל על מה שאומרים בפורום "סטודנטים"[72] על הנ"ל.. חבר שלי לומד כלכלה חד חוגי,מורחב, ואמנם יש לו ציונים יפים, אבל...איך לנסח בעדינות?.."פותחים להם את התחת" [סורי על השפה ה"זולה",אין ביטוי אחר פשוט שישקף]שם וממש ממש ממש צריך התאמץ בשביל לא *לנשור*. שמעת מה אמרתי? *לנשור*. כן כן, לא לקבל ציונים יפים אלא רק להישאר שם! שנה א' בכלכלה ידועה מאד בתור שנה מסננת[בהרבה חוגים באונ' זה ככה, אבל בכלכלה זה די מוקצן..]. מתוך 250-300 שהם התחילו השנה, הם כבר הבינו שרק 100~ ימשיכו לשנה ב'..[במקרה הטוב] עכשיו, גם ככה מדמ"ח הינו חוג תובעני למדיי,וגם שם אני מניח שמנסים לסנן..לזה אתה רוצה להוסיף את מאבקי ההישרדות בכלכלה רק בשביל עוד טיפה פרסטיז' לתואר? לדעתי אתה[או פותח השרשור, מי שזה רלוונטי עבורו] יוצא קירח מכאן ומכאן אם הו יבחר לעשות כן[דו חוגי]..

revision

New member
לא יזיק להיות

קצת יוצר הססן.אין שום סיבה שמדעי המחשב+כלכלה יהיה יותר משתלם. גם בהנדסת חשמל וגם במדעי המחשב אפשר להרוויח יפה מאוד.זה בעיקר תלוי בבן אדם.

משנים יוצא אחד?

מדובר בשני תחומים שניתן להתפתח בהם יפה. במה יותר? לדעתי תלוי בכישוריך לשני התחומים. בכל מקרה, ניתן ללמוד גם את שילוב שני התחומים בחלק מהמוסדות.

sideshowbob

New member
הי

מצטרפת לשאלה, מה יותר "שווה" בשוק עוד 3-4 שנים מישהי עם תואר מדעי המחשב-כלכלה בממוצע גבוה או מישיהי עם תואד הנדסת חשמל באותו ממוצע גבוה בתודה שירי

למעלה