דילמה

נירה63

New member
דילמה

היתה לי חברה טובה, לפני חצי שנה עבר ביננו חתול שחור ומאז אנחנו לא מדברות ולא בקשר. היא גרה ממש קרוב אלי ושני ילדינו לומדים באותה כיתה. רציתי לשאול אבל איני יודעת בדיוק איך...האם כדאי לי להתקשר אליה ולנסות לחדש את הקשר או שלא? איך לשאול ואיזו פריסה לעשות???

ליאת39

New member
../images/Emo54.gif מסכן שיש לו פרווה שחורה!

דבר ראשון עליך לשאול אם את רוצה בכלל לחזור לקשר איתה. מה גרם לכך שאתן לא בקשר עכשיו.... אני בטוחה שזה לא בגלל ה
. ומה יקרה אם תתקשרי? מה יש לך להפסיד? הרי גם ככה אין לך קשר איתה. אז או שהקשר יחודש או שימשיך כמו שהוא. אחרי שתבררי את העניינים, תוכלי לשאול אם כדאי לך לחדש את הקשר איתה, או מה עליך לעשות כדי לחדש את הקשר איתה. אבל לא נראה לי כי זהו מצב שמצריך כל כך את הקלפים ~ דעתי בלבד!! בהצלחה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo13.gif בקשר ל- ../images/Emo54.gif

פעם הבן שלי סיפר לי שמישהי בגן שלו אמרה שכשרואים חתול שחור צריך לירוק ושזה עושה מזל רע. הוא שאל אותי אם זה נכון. אמרתי לו שהחתול לא אשם שאלוהים ברא אותו שחור, ובגלל זה כולם שונאים אותו וחושבים שהוא גורם לדברים רעים. הסברתי לו שזו סתם אמונה טפלה... הוא הבין וקיבל, והיום יש לי בבית חתול שחור ומקסים שאימצנו. סתם לשתף...
בקשר לשאלה. אני גם חושבת כמו ליאת. מה יש לך בעצם להפסיד? אני לא מאמינה שהיא תזרוק אותך בבושת פנים. בכל אופן, אם את ממש ממש רוצה, אפשר לעשות פריסת שאלה, למרות שלדעתי את צריכה ללכת עפ"י מה שליבך אומר לך. ואם הוא קורא לך ליצור איתה קשר וזה מה שאת רוצה, אני לא מאמינה שיהיה משהו שיעצור בעדך. האם כדאי לי ליצור קשר מחודש עם X בשבוע הבא? 6 קלפים+קלף סיכום

למעלה