דילמה

דילמה

אוקיי אני לא רציתי לכתוב את זה בפורום גאווה צעירה למרות שאי חושב שזה פרם יותר מתאים מפה כי לא רציתי שיראו שהוא רשום במועדפים שלי לא שיש לי בעיה עם הומוסקסואליות לא רציתי שיחשבו שאני כזה... בכל אופן לעניין אחד משני החברים הכי טובים שלי התוודה בפני לא מזמן שהוא נמשך לבנים ואני יודע שזה לא בסדר שזה יגרום לי להתנהג אחרת לידו כי באמת חשבתי שאין לי בעיה עם הקטע הזה אבל מסתבר שיכול להיות שכן למרות שכתבתי למעלה שלו עד עכשיו לא נתקלתי בזה וזה היה ממש מוזר כזה לא ידעתי ואני עדיין לא ידע איך להגיב. כשהוא סיפר לי הרגשתי אפילו מן פחד כזה ואני ממש לא יודע כאילו מזה אומר על החברות שלנו כאילו מה עכשיו אי כמו "ידידה" שלו מה אני צריך לעשות איך להתמודד

AngeIDust

New member
קצת פרדוקסלי

אין לך בעיה עם הומואים אבל אתה לא רוצה שיחשבו שאתה כזה... מילא. אני חושבת שעדיף לך לשאול בבנים בלבד או בגאווה צעירה (אם אתה רוצה אני פשוט יכולה לכתוב שם הודעה עם לינק להודעה פה) כי פה זה באמת לא המקום המתאים... אבל לשאלה שלך, זה לא אומר כלום על החברות שלכם. תחשוב על זה שעוד לפני שהוא סיפר לך הוא נמשך לבנים והחברות שלכם היתה בדיוק אותו דבר אז אין שום סיבה שזה ישנה את זה. אל תשכח שבטח לקח לו המון זמן ואומץ לספר לך את זה אז חשוב שתתנהג כרגיל כי אני בטוחה שזה ממש לא היה קל בשבילו וחבל שהחברות שלכם תהרס בגלל זה. כמו שכתבת אין לך בעיה עם הומואים, אז פשוט קח את הזמן לעכל את זה, הוא בטוח יבין שזה קצת מוזר לך אבל כמו שכבר אמרתי - הוא לא התחיל להמשך לבנים מהרגע שהוא סיפר לך אז אם קודם זה לא הפריע לך, אין שום סיבה שזה יפריע עכשיו. אניוויז, אם אתה רוצה אני אשים לינק בפורומים שהזכרתי, just ask

Trinity 8 P

New member
א זה לא פרדוקסלי זה סתם ../images/Emo54.gif

סותר את עצמו ב הוא אמר שהוא חשב שיש לא תהיה לו בעיה אבל כנראה שיש לו... אז זה לא סותר.

אוקיי

א.לא הוא בן 15 וחצי ואני בן 15 ב.אני התכוונתי שחשבתי שאין לי בעיה עם הומוסקסואליות אבל רק לא רציתי להכנס כי את חייבת להודות שזה משפיע שראים שאתה בפורום גאווה צעירה כמו שהגילוי הזה השפיע עליי

CosmikDebris

New member
הקהילה הווירטואלית תחשוב שאתה הומו?

בן אדם, אל תדאג. זה דווקא משעשע שכולם חושבים שאתה הומו :)! בכל מקרה, קח ת'זמן, תירגע עם זה. לפי דעתי ת'צריך להיות שמח שהוא אמר לך. רק אל תתרחק ממנו, זה יהיה נורא מצידל וגם אתה תשנא את עצמך עד סוף הימים.

Hwoarang

New member
טוב הוא רק בן 15

ככה ששום דבר לא סגור תמשיך ליהיות חבר שלו ואולי תגלה שזה סתם משהו שעובר...ואולי לא.. העיקר אל תשכח שלפני שהוא אמר לך את זה הוא היה החבר הכי טוב שלך, מה שאומר שזה לא עושה אותו בנאדם אחר

מה שגרם לי לכתוב את ההודעה הזאת זה

מה שגרם לי לכתוב את ההודעה זה ההרגשה הזאת שהרגשתי בערך שעתיים אחרי שהוא גילה לי... תמיד חשבתי שאני בנאדם סבבה עם ראש פתח ופתאום כשבחבר שאני עד לאותו רגע הייתי מוכן לשים את החיים שלו ואחרי שהוא בוטח בי ומשתף אותי ואני רק יכול לחשוב איך הוא ישן אצלי בפעם הבאה גורם לי להרגיש חרא עם עצמי אבל גיליתי שזה אני... אני בחיים לא הייתי צריך להתמודד עם קטע כזה וראיתי את עצמי כבנאדם עם ראש פתוח וכשזה קורה אני מאבד את הצפון.. אבל מצד שני יכול שזה בגלל שהוא אחד משני החברים שהכי קרובים אליי ואני מפחד שדבר כזה יכניס לחברות שלנו מתח כזה שאפילו ג'וינט טוב לא יכול להוריד וזה ממש מפחיד אותי אני לא רוצה להיות הידידה שלו אני רצה שהכל ישאר אותו דבר אני רוצה להרגיש וח לדבר איתו על הכל אני ממש מבולבל אני לא יודע מה זאת ההרגשה האת אני רק ידע שאני לא יכול לשלוט בה

CosmikDebris

New member
אז מסבתר שאתה לא בן אדם פתוח

יש לך שתי אפשרויות או להתרחק ממנו או להישאר חבר שלו ולהתגבר על ההרגשה הזאת. תעששה מה שבא לך. יהיה טוב. יום טוב. שלום ולא להתראות. אני הולך להופעה של דרים ת'יאטר איזה יופי. לא משנה.

kit k@t

New member
זה לא כזה שחור ולבן...

זה קשה לילדים בגילו, זה קשה גם להרבה אנשים גדולים ובוגרים ממנו... אם אתה אוהב את החבר שלך, ואתה רוצה להמשיך להיות חבר שלו אתה חייב להתמודד עם זה, אין לך ברירה. קאט

noa0912

New member
היי תום...

בגיל שלך גיליתי שדוד שלי הומוסקסואל. מדובר היה בדוד צעיר, שתמיד היינו בקשר מעולה, ושננורא הערכתי ואהבתי... גם אני (שגם, ראיתי את עצמי כבן אדם פתוח) כאשר גיליתי את זה, התגובה הראשונית שלי הייתה מן תדהמה כזו... הלם. אני יכולה לומר לך שזה עבר לי מהר מאוד, והיום אנחנו באחלה בחלה של קשר! ואני כמו פעם, חולה עליו, ומרגישה איתו הכי בנוח שבעולם. קיצר, תזרום... תן להרגשת המוזרות לעבור לך. אל תתעסק בזה יותר מידי. כשאתה איתו תתנהג כרגיל, ואני בטוחה שמהר מאוד תבין ששום דבר לא השתנה... כמו שאמרו לך קודם, השוני היחיד הוא בזה שאתה יודע על זה- הוא לא הפך לבן אדם אחר ממי שהכרת.

ציקהלה

New member
אחי זה קרה גם לי....

אני לא מניאק ואני לא רוצה לגרום סבל לאנשים אחרים אבל כשחבר שלי מהארץ יצא מהארון זה כבר לא הייתה יותר אותה חברות גם לי אין מושג מה לעשות....

למעלה