דילמה.

דילמה.

כתבתי שיר.פירסמתי אותו פה ושם. מכיוון ואתם,(אני הופך להיות סיסי) המשפחה הוירטואלית שלי (ובעיקר מכיוון שאף אחד עדיין לא הגיב...) אני מרגיש, שאני חייב לשתף. ידוע, זה לא בדיוק המקום,יש פורומים אחרים לכך. אבל ביננו, מי שואל אתכם בכלל? זכותי! אגב, פה הסתיימה לה הדילמה ומתחיל השיר. ציפור אנושית. _____________ אני כלי, בן יצירה מלא ככוכב נודד וכמו ציפור בתנועתה מנסה לראות בבהירות למרחק הרחק במרומים אני חש בהתקדמות שם אני מקשיב לציפור בשירתה עם הסערה אני משחק בחורף שולט ברוחות וממתין לאביב אביב מתעורר עם חמלה בעיניו מעניק לעולם ריח טרי שולח פרחים וטל זורע אהבת אמת אמת כמו השחר שממקם את השמש אמת כמו המבט שנח בעינייך אני אדם, בן בריאה נודד בכדי לפגוש את העולם נע בקהל בין תלאות החיים נותן לעולם לשתול בי תחושה תחושה של שייכות שייכות לפואמה מאיר את חיי בכדי שאראה את כל שסביבי זורח ציפור בת כנף שירי לי, זמרי שאי אותי-אל הרקיע העלי אותי השאילי לי את השמיים שלך תא``י (דיר באלק אני שומע את השיר מחר בתחנה מרכזית.) 01-05-04

softy

New member
כבוד גדול עשית לנו...

אז ככה.... `` וכמו ציפור בתנועתה מנסה לראות בבהירות למרחק`` מצביע על ראיה מרחבית ארוכת טווח של הכותב, שבדרך כלל מתאפיינת בראיה אופטימית עם הפנים לעתיד. אהבתי! `` אני אדם בן בריאה נודד בכדי לפגוש את העולם נע בקהל בין תלאות החיים נותן לעולם לשתול בי תחושה`` אדם סקרן, פתוח לשינויים, פתוח לקלוט ולקבל, מודע לסביבתו ומראה כושר התמודדות נאותה עם מה שתופנים החיים. תשתדל רק לא לשגוש אותי בנדודיך אני עוד עלול לשתול בך את זרע הפורענות. סופטי מכור לליריקה משובחת.

שרון-ב-

New member
כבוד ענק !!

אהבתי. נקודה. פסיק. סימן קריאה בלי שאלה כולל את התגובה של סופטי עוד לא אבדה תקוותם של הפסיכים הה אירי ? ;-) שרון שמכורה למכורים לליריקה משובחת שמשתבחת

צפרדעית

New member
אתה כותב נפלא

העברתי את המילים לכמה מלחינים והחתמתי אותם לא להשמיע את השיר לעולם בתחנה המרכזית....

למעלה