דילמה...

oren4life

New member
יש שיר של הגשש

שמתחיל במילים: "בסך הכל רציתי לברך החטיפו לי על שוק ועל ירך..." אז אמנם לברך לא היה לי על מה אבל לברר כן, לקבל תשובה כן. מהחברות הקבועות פה קיבלתי עצות לענין רק שלא תמיד מעשיות, מהשאר אני לא מתייחס. לגבי הלברוח, אני לא חושב שזה אקטואלי, אבל בעתיד אני לא בטוח שאפתח כך שוב בפורום הזה...

ועל כך חבל אורן

כיוון שכפי שאמרת מהקבועים פה קיבלת עצות לעניין והאורחים ממילא יחלפו עם הרוח
אחד הדברים שקורים לנו באינטרנט הוא שברגע שכתבנו בעצם כולם יכולים לקרוא ולהגיב וכל עוד אין פגיעה אישית ואאוטינג אין סיבה למחוק גם אם זה לא מוצא חן בעיני או בעיני מישהו אחר כמו בכל דבר יש פלוס וגם מינוס ... קח לעצמך את הטוב , את מה שמתאים לך ואת השאר דפדף
ואיך אומרת עפרה? זוהי רק דעתי

just yael

New member
../images/Emo45.gif

כל מילה בסלע... הקבועים..כאן איתך ובשבילך אבל כנראה שהנושא דיבר להרבה אנשים והגיע לשער תפוז... אז האורחים...סנן... ובבקשה...אל תיסגר...חבל

erezPT

New member
למדה הגברת............../images/Emo24.gif

תוד"א. ובעניין האמת...... קשה לומר לבחורה לא, כי לא לשתף פעולה עם מישהי זה כמו להכריז בכיכר העיר שהנדונה "קונפה" בק' הידיעה. לפעמים אנחנו מעדיפים לקיים ולא לדחות, ממש כשם שאנו לא אוהבים לשמוע שהכלי שלנו קטן, צר, גדול מידי, נוטה ימינה, וההמשך ברור. אני משתדל לא להגיב אבל ההגמוניה הזו הרגיזה מאוד.

r e d head

New member
אחחח...

איזה אקס יש לי חיבוקים וירטואלים עלק... רק בשביל זה היה שווה להתגרש. אבל האמת שבתור גרוש הוא מומלץ...הוא גם אבא טוב...

erezPT

New member
אפרופו תוד"א.בואו להתאמן כאן

האימון האולטימטיבי לביצ'ית המתחילה.

rsie

New member
חס וחלילה. ../images/Emo52.gif

מצטערת אם נשמעתי קצת תוקפנית (ממש, אבל ממש לא התכוונתי). סולחים לי? בדרך כלל ברוב המקרים אני מעודדת, מחבקת ומנחמת. מצטערת 1,000,000 פעם.

הסיפור שלך נשמע לא טוב

אתה מצד אחד טוען שלא מתאים לך שום קשר לא סטוץ ולא רציני, מצד שני יש בחורה שמאוד מעניינת אותך , ז"א אתה פתוח להצעות אבל לבחורה אחת ספציפית. אני חושבת שאתה משדר מסרים כפולים לנשים שמסביבך אתה בהחלט נהנה מהמצב שהן רוצות אותך ומלטפות לך את האגו אחרת היית הודף אותן ממך ע"י התעלמות תאמין לי בני אדם יודעים להתעלם כשהם באמת לא מעוניינים אז הצעתי היא שתברר עם עצמך מה אתה בעצם רוצה ואח"כ תפעל בנידון

yaelush18

New member
../images/Emo8.gif

אתה חייב לשלוט בחיים שלך ובמה שאתה מרגיש אתה לא מעוניין בקשר אז אל תיקח מספר אל תתן ואל תרמוז אתה מעוניין תרמוז תתן מספר וכ"ו זה החיים שלך ואתה שולט עליהם!

Rose81

New member
אם היית בחורה

היית נהפך לנותנת (סליחה על הביטוי), כי אתה פשוט לא מסוגל להגיד "לא". מסכן.

האחת RM

New member
../images/Emo6.gifקודם כל

פשוט תגיד לא!!! אם אתה בכל זאת מקבל מספר טלפון אל תשתמש בו ופשוט תזרוק אותו, אם מבקשים ממך, אומרים שאתה לא מעוניין ושאתה מאוהב במישהי אחרת או שאתה נשוי ופשוט לא נותנים את המספר שלך לעולם!!!!!! אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרקה כדי שתיתן או תיקח מספר טלפון, אם אתה באמת לא רוצה, אתה לא חייב אבל אם אתה באמת נהנה מהשיחות וממה שקורה אח"כ כי אחרי הכל זה קורה גם בגללך כי אתה משתף פעולה, פשוט תחשוב שאולי אתה באמת רוצה קשר מסוג כל שהוא. אחרת אני לא מבינה למה מי שלא רוצה, בכל זאת עושה. לגבי הדילמה השניה שלך - למה אתה לא יכול להיות איתה, היא פנויה?

Femdom

New member
מסכן...

איזה מסכן אתה, לא מצליח למנוע מבחורות להפסיק להתחיל איתך... לא עלינו בעיות כאלה.

ilana11

New member
לנימצא בדילמה

לדילמה הראשונה, לדעתי אתה כנראה לא מספיק יודע מה אתה רוצה מעצמך. מחד אתה אומר שאתה לא מעוניין בקשר ומאידך אתה אומר שאתה לא מעוניין בסטוץ, אבל בפועל אתה רואה מה אתה עושה? יוצר קשרים ובהחלט מחפש סטוצים. אם אתה מחליט שאתה רוצה להיות לבד כרגע, תיישם את זה בלי למצוא תירוצים לקשרים מזדמנים. לדילמה השניה, אם אתה מעוניין בקשר עם הבחורה והיא איתך, לך על זה. בהצלחה בכל

למעלה