דילמה...

oren4life

New member
דילמה...

רקע לא מחפש כרגע קשר עם בחורות, גם לא מחפש סטוצים ובכל זאת זה קורה
אני יושב עם חברים, ידידים וכו' במקומות ציבוריים (פאב, מסעדה או סתם החנות ברחוב) ולמרות שאני ממש לא מגלה סימני עניין בחורות ניגשות אלי ומתחילות איתי. דילמה 1 בעיקר בגלל מצבי הנוכחי (שרוב האנשים פה מודעים לו) וגם בגלל שאני לא מעונין כרגע בקשר או במערכת יחסים אני מנסה להתחמק באלגנטיות ולהסביר לבחורה היפה
שאני לא מעונין כרגע. למרות כל נסיונות ההתחמקות שלי ברוב המקרים זה לא עוזר והיא מצליחה להוציא ממני מספר טלפון או לתת לי את שלה... ואח"כ מתחילה להתקשר ואנו מנהלים שיחות ארוכות לתוך הלילה על כמעט כל דבר בעולם. בשלב מאוחר יותר כבר נוצרת פגישה ודבר מוביל לדבר... במקרים הגרועים יותר היא לא מוותרת ולפני הטלפון אני מוצא את עצמי אצלה או אותה אצלי ושוב דבר מוביל לדבר...
איך אני יוצא מהמעגל הזה? אני לא מעונין כרגע בקשר רציני וגם לא בסטוץ... למה אני לא מצליח להסביר לבחורה שאני לא מעוניין? יש לכם אולי עצה? דילמה 2 דווקא הבחורה שאני כן מעונין בה זה אולי בלתי אפשרי מכיוון שהיא הבת של אח של אבא של אישתי ז"ל.... (נשמע קצת כמו טלנובלה לא?) אבל זאת האמת.... מה לעשות?

די../images/Emo70.gif

בחיים לא ראיתי בחורה מכוונת אקדח לרקה של מישהו ודורשת - מספר הטלפון שלך או החיים שלך!! בעניין הדילמה הראשונה - לדעתי יש לך שי אפשרויות- או להפסיק לחלק את מספר הטלפון שלך ואם היא נותנת לך מספר טלפון - פשוט לא להשתמש בזה ולזרוק את הפתק. אפשרות שניה להגיד שאתה כרגע ממש מאוהב במישהי (מה שדי נכון, לא?) בקשר לדילמה השניה - אם הבת של אח של אבא של אשתך ז"ל פנויה - מה הבעיה?

oren4life

New member
לא עם אקדח אבל...

כמו אידיוט אני נסחף לשיחה כל פעם מחדש, אולי כי אני אוהב לשוחח עם אנשים ואז זה מגיע לנושא של המספר... ושם אני שוכח את עצמי ונותן בלי הרבה בעיות ואחרי 10 דקות אני מצטער על זה שנתתי אותו...

מבינה

אז אתה יכול להגיד מראש שאתה אוהב אישה, ואם הבחורה עדיין רוצה להתקשר אז אחלה, אבל אתה לא מעוניין בקשר או בסטוץ. לא נראה לי שהרבה בנות יתקשרו אחרי משפט כזה. או לחילופין, תגיד שאתה מעדיף לקבל את הטלפון שלה, ואז לא תתקשר אם לא באמת תרצה. וחייבים גם ללמוד להגיד לא (כמו שאני אומרת לא לעוגת שוקולד שאני מאד אוהבת)

s h o o s h a

New member
רוצה,,,לא רוצה,,,רוצה,,,לא רוצה,,,

שתי דילמות מאד פשוטות לראשונה - פשוט להגיד "לא מעונין" או כל סיבה אחרת שממנה ישתמע הלא באופן הכי ברור ולא לשתי פנים לשניה - להגיד רוצה הכל תלוי בך וכמה אתה רוצה/לא רוצה כל השאר .... וזו, כמובן, דעתי בלבד

מסתבר ש

מי שלא מעוניין מסקרן יותר כלומר הבלתי מושג זה משהו טוב יותר אולי אל תשדר את הריחוק המסוייג

כבר כתבו לפני

ובכל זאת חוזרת - לא מעוניין ? תגיד נכון זה קשה ולא נעים ובכל זאת כנראה שעליך ללמוד להיות נחמד ונאמן דבר ראשון לעצמך ורק אח"כ לאחרים. ולגבי הדילמה השניה לך על זה , נסה אין שום סיבה שבעולם שלא... בהצלחה

antigone

New member
אורן.."הקדוש המעונה!!" לא מתאים לך

למה את מתכוון כאתה אומר לא!!
... יכול להיות שאתה באמת לא מעוניין בקשר בשלב זה, ואולי מכיוון ש
מעסיקה את מחשבותיך... אבל זה טבעי היצירת קשר עם בני המין השני להכנס לשיחות ארוכות.. ואם אתה מפורגן , זה מחמיא, זה סוחף.... אבל הלו!! איפה הרצונות שלנו..האישיות ... אם זה לשם ידידות , אתה גם מנווט את הדברים!! בכל אופן בהצלחה!!!

ophra

New member
תרשה לי להתחיל דווקא עם דילמה 2 ../images/Emo35.gif

אם הבנתי נכון - זו בת-הדודה של אשתך המנוחה.... אכן בעיה
אבל..... אם באמת אתה רוצה אותה אני לא הייתי מוותרת לפני שהייתי בודקת כבר קרו דברים יותר "בלתי אפשריים" בעולם אם לא תנסה - לא תדע רק לפני שהייתי מנסה הייתי ממליצה לבדוק בינך לבין עצמך בשקט-בשקט ובפנוכו-בפנוכו האם הרצון שלך בה הוא באמת בה או בתזכורת שהיא יוצרת לך לאשה אהובה שאיננה עוד
סתם מחשבה..... ובעניין הדילמה הראשונה - אנחנו מקבלים מהסביבה (תמיד
) פידבקים למה שאנחנו משדרים במודע ובתת-מודע כנראה שהשדרים שאתה מעביר לסביבה אינם זהים לתחושות שאתה מתאר נסה, למרות שזה קשה מאד, להסתכל על עצמך רגע מהצד תוכל להיעזר בחבר או חברה טובים שמכירים אותך היטב ולקבל מהם חוות דעת על ה"שדרים" שאתה משדר לסביבה אחרי שתקבל את חוות הדעת אולי תבין יותר את המצבים שאתה מגיע אליהם ותוכל להחליט מה לעשות איתם..... עפ
(קיבלה ונתנה חוות דעת כאלה לא פעם...)

dianak21

New member
אתה בנאדם מתוסבך

דבר ראשון אם באמת אתה לא רוצה מישהיזאת לא בעיה להגיד לה ל-א-! אני בטוחה שאם אומרים לבחורה ל-א-! אז היא מבינה ומוותרת הבעיה פה שבטח אתה מביא לה רמזים הפוכים ועוד מדבר איתה לעומק הלילה ובכל זאת מביא לה טלפון או לוקח ממנה...זה כבר אומר שמהו לא בסדר תחשוב רגע מה זה?... אתה לא רוצה מישהי אבל היא מביאה לך תמיספר שלה... אז למה אתה מתקשר? אם לא נעים לך אתה יכול להסביר לה שיש לך מישהי חברה או אישה או להביא לה מספר שגוי יש כל כך הרבה סיבות ופיתרונות לכך...ואם באמת לא הייתה רוצה אף אחת אז גם לא הייתה לך אף אחד אתה מביא על עצמך אתה המצב הזה אז אתה צריך גם להתמודד איתו...

או שהוא מחפש תשומת לב......

הרי את הכול כבר אמרו... וזה קצת מוזר באמת אף אחד לא מכריח אותו לתת או לקבל ובכול העולה יוצאת שהוא מתקשר או שהיא מתקשרת... אולי אתה צריך לדבר עם פסיכולוג. (בלי לפגוע)

דילמה חחחחחחחחחחח../images/Emo182.gif

אם לא היית רוצה לתת מספר טלפון ולא לקבל מספר טלפון חחחחח נו באמת.. ממש מסכן...הבחורה אונסת אותך ? תזרוק את מספר הטלפון שלה, ואל תתן לה את הטלפון שלך...חסר תרוצים? אתה באמת לא חושב שאתה בצרות מה? יש צרות גדולות יותר, רד מהעץ.

rsie

New member
מסכן../images/Emo7.gif

היי אורן! נו באמת... מה קורה לך??? הדילמות שלך באמת מצחיקות. אתה בחור בוגר, אז כאשר מתנפלות עליך מיליוני נשים ומציקות לך עם מספרי טלפון אתה יכול לקחת מהן את המספר טלפון ופשוט לא להשתמש בו, כך גם אתה יוצא בחור מנומס ולא חצוף
. ולגבבי הדילמה השניה-פשוט לך על זה, יש תמיד פרק ב' בחיים ואי אפשר לדרוך על אותו המקום.
|

r e d head

New member
וואי ווואי ווואיי...

זה מה קורה כאשר הודעה יוצאת לציבור ומתפרסמת בשער של תפוז... באים אורחים תוקפניים....עם דעות עצמאיות ואנחנו כאן בפורום בד"כ מחבקים ומנחמים.

r e d head

New member
תשמעי...

עד שגבר אחד כותב כאן וסוף סוף דברים אישיים ואמיתיים אז שלא יבריחו אותו מייד. שנלמד קצת תוד"א.

אורן

לא יברח (נכון אורן?) הוא הרי מכיר אותנו ואלו שבאים לעשות כאן רעש הם רב עוברי אורח...

למעלה