דילמה

טל היחידה ....

לפעמים טוב, לא לחשוב יותר מדיי. ובטח שלא על דברים כאלה. אם קיימת איזושהי בעייה זה יכול להיות מכמה סיבות... הראשונה, יכול להיות באמת, שלא קיימת שום כימיה עם הבחורים שאיתם נפגשת. וזה טבעי והגיוני, ובאמת שאת לא חייבת להסתדר ולזרום עם כל אחד. הסיבה השנייה, יכול להיות שאת פשוט חושבת יותר מדיי על מה לעשות כדי שזה יסתדר במקום לתת לעניינים לזרום מעצמם. השלישית, ואת זה רק את יכולה לדעת, אולי את חסרת בטחון ? וזה מה שיכול לחבר את כל הסיבות יחד ? תחשבי על זה בהצלחה .... טלטול.

אהההה.. עוד משהו

ובשביל לנסות לפתור את הבעייה בתכל'ס.. פשוט תשתחררי.. תזרמי.. תהני. גיל 21 זה אחלה גיל.. נצלי זאת, את צעירה, את נראית טוב את פורחת... בחורים מאוד נהנים לשבת ולדבר בסבבה עם מישהי בלי שאלות מפגרות בסגנון: "אז מה הצבע האהוב עלייך?" בקיצור.. זה קיטשי אבל נכון: פשוט תזרמי בסבבה. הכל יהיה בסדר.

Falcor

New member
לפעמים גם כיף סתם לשתוק ביחד ../images/Emo13.gif

ולדבר רק עם מבטים ..

going mad

New member
היי לך טל../images/Emo140.gif

הממ...אני חושב שאולי את דואגת מעט שבצורה מסוימת לא תמצאי חן בעיניי האדם שאת איתו... נושאי השיחה והדיבור בעינייך אולי נותנים לך את התחושה של בטחון מסוים, ואולי נותנים רושם מסוים על הצד השני...ואולי את חשה פחות מובכת.. את צריכה להפסיק לחשוב על מה שיהיה, תני לדברים לזרום... אני זוכר שככה זה היה עם מי שאני איתו בהתחלה...לא היו לנו כאלה נושאי שיחה..והיו המון שתיקות ארוכות, היום אנחנו לא מפסיקים לדבר..חח..וכשיש שתיקות מדי פעם אני נהנה מהשתיקות..מפני שאני יודע שהוא הדבר היחידי שבו אני מרוכז..ואני הדבר היחידי שהוא מרוכז בו.. אולי זה לא נשמע קשור ממש לנושא שהעלת,ויותר לכיוון הרומנטי יותר, בצורה מסוימת זה כן, כשאת לומדת להכיר את הצד השני קצת יותר טוב, הבטחון עולה, וכל הקטע של נושאי שיחה הוא לא הדבר הכי רלוונטי בעולם באותם רגעים.. לפני שאת נפגשת עם מישהו, הירגעי..שבי עם עצמך בשקט.. ותשתחררי... ותפסיקי לחשוב על מה שיהיה..תני לדברים לזרום:)

talהיחידה

New member
תודה לכולם

היי שמחתי להכנס לאתר ולראות כל כך המון תגובות וכל כך הרבה דעות של אנשים שרוצים לעזור היום שמתי לב שכשאני לא מתכננת על מה לדבר אז השיחה יותר זורמת הלחץ משתיקה לא עובר ביום אחד אבל אני מקווה להמשיך לעבוד על עצמי בראש תודה לכולכם אשמח להמשיך לשמוע תגובות

נועיק

New member
על שיחה ועניינים אחרים

פגישה התרגשות מה הוא חושב איך אני נראית מה להגיד מנסה למצוא חן... מה נעשה ביחד לאן זה מוביל מסתורין מוחלט ומפחיד הפגישות האלה. כדי להפחית את המסתוריות מתחילים לתכנן. מה אלבש ומה הוא יגיד, מה נשתה מה נאכל על מה נדבר, כמה נדבר, איך נדבר, דיבור שמחזיק את הפגישה... מה נעשה כשנצא... המון תוכניות שנועדו לשמור על שפיות על דברים ידועים שמנסיון ברור שמשאירים את הרושם הנכון ולהסיר את הפחד מהלא ידוע. אבל הלא ידוע הוא ההרפתקה הנפלאה מכל. פגישה... וזהו. מה שיהיה יהיה. אולי גם דיבורים

למעלה