דילמה

דילמה

אנוכי והאיש שאיתי כידוע, מפנטזים לנו על התנסות עם גבר נוסף.. כבר פורט כאן על המשיכה שלי לראות אותו עם מישהו וגם על הנכונות שלו לחוות זיון עם גבר כשאני שם נוכחת.. צופה..נוגעת לא נוגעת.. מסתכלת לו בעיניים...מחזיקה לו את היד..שותפה להנאה שלו..מתרגשת בריגוש שלו.. איתו..איתם... לא ממש הקדשנו מחשבה לאיך ועם מי, וגם קיבלנו הצעה ממישהו, סטרייט, שקרא והחליט להציע עצמו (תודה לך). ועכשיו, עכשיו מרגיש לי נכון יותר שנתנסה עם מי שבאמת אוהב את המגע..באמת מכיר ומוקיר..שעשוי להמשך אל האיש שאיתי בזכות מכלול של דברים. מישהו שאוהב וחושק בגברים.. הומו בקיצור. אני תוהה אם להומוסקסואל זה יכול להתאים בכלל.. חוויה שכזו עם אחד שהוא לא ועם אחת שהיא גם לא. אישק'ה שלי מה אתה חושב?

יכול להיות שהחוויה תהייה משוחררת

יותר ככה בלי הקלמזיות שנובעת מחוסר נסיון אולי בלי מחסומים של מבוכה וחשש ככה יותר נכון לי לראות את זה קורה ובאמת מעניין לשמוע את התגובות...

ואתה לוקח בחשבון

שבלי כל המחסומים הללו של מבוכה וחשש אתה תהיה נתון וחשוף להכל? שיכול להיות שזה לא מסתכם בלחדור להיחדר ושלום ותודה?

אני מתכוונת

לכמה דברים: בתחושה שלי יש הבדל שהוא קודם כל מנטאלי. אתה יודעש אתה שוכב עם גבר שלא "חווה" את זה כמוך, שלא מוצא ריגוש מהשוני שבחוויה, אלא שזו דרכו, שזו ההעדפה שלו ואותי למשל הוא לא ממש רואה. אתה, ורק אתה מעניין אותו, מושך אותו ובנסיבות אחרות הוא יכול היה גם להתאהב בך. זה משנה הרבה, ככה מרגישה. בנוסף, בגלל שזו לא חוויה חד פעמית לאותו האדם, כלומר, אופי המפגש הוא חוויה חדשה גם לו אולם הזיון עם גבר, אין בכך חידוש בשבילו, יכולים להיות מצבים או סיטואציות שמוכרים לו אך חדשים לך. איך אתה מרגיש עם זה? זה מבהיל קצת? מרגש? מושך אותך?אתה מודע למה שאני מעלה או שלא מחדשת לך דבר? ושאוהבת אותך כבר אמרתי הלילה?

ראשית

אני מתקשה להאמין שאותך הוא לא ממש יראה, אלא אם תבחרי שלא להיות שם (סיטואציה שאני מתקשה להאמין שתתרחש) אני בהחלט הייתי רוצה לדעת שמי שנמצא שם רוצה אותי, זה לא מפחיד אותי ולא מרגש יותר מהסיטואציה עצמה. זה שהסיטואציה של לקיים יחסי מין עם גבר מוכרת לו לא אומר בהכרח שהיא "רגילה", גם אני בתור סטרייט לא יכול לתאר אף סיטואציה של סקס הטרוסקסואלי כ "רגילה" בכל מפגש יש שוני ויש ריגושים אחרים. מה שכן שונה כאן הוא אולי תחושה של "שליטה במצב" או בעצם נתינת ה"הובלה" בידי מישהו אחר. אני כן אראה אותך בסיטואציה הזו והחשיבות שלך שם עבורי היא עצומה היא הסיבה המרכזית בעצם לצורך הזה. היתה לי התנסות עם גבר, זה לא חדש לי, מה שכן חדש לי זו את שם, שמביטה בי, נוגעת בי ובעצמך מתפעלת, בולעת את המחזה בעיניים, מרוגשת ומתרגשת. וכן, אמרת שאוהבת... : )

amet

New member
אם כך ידידיי

אין חכם כבעל ניסיון. אתה יכול ברשותך לפרט קצת יותר על החוויה המינית שלך עם גבר? מה היה שם? מצצת? נחדרת, חדרת? מה אהבת? ומה לא ....אם היה דבר כזה. |עכשיו בטוח אני לא הולך לישון|

חדרתי נחדרתי מצצתי נמצצתי

ליקקתי לוקקתי לוטפתי ליטפתי חדרו אליי מאחור רכון על ארבע, שוכב על הגב ורכבתי עליו. חדרתי אליו במגוון תנוחות. בסיטואציות אחרות חוויתי החדרה של דילדו, אצבעות ועוד... (אשאיר קצת לדמיון או לעלמה אם תרצה לפרט) מה עוד רוצה לדעת???

amet

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

יאמי כבר אמרתי נכון???? טוב תשמע נשמע שאתה בחור מאוד פתוח (תרתי משמע). מה שאני אשאל זה מה יהיה אם יבוא גבר מאוד חתיך, האם אתה חושב שתוכל להיות בשביל שניהם ביחד? האם אתה חושש שמה זה עלול להפריע לזרימה, אולי כדאי לכם להכין את עצמכם גם לסיטואציה הזאת, נראה לי יהיה נבון לעשות זאת. ואת עלמתי היקרה, איך את חושבת שתגיבי במידה ויבוא בחור חתיך והבחור שלך ייתמסר לאותו בחור, ולא בדיוק יהיה שם בשבילך, איך את חושבת שתרגישי?

כן...

אני יודע שאני יכול להיות בשביל שניהם, אבל קודם כל אני כאן בשבילי ואחר כך בשביל עלמה ובסוף בשביל ידידנו השלישי לא חושש מכלום כאן בעיקר מכיוון שבתפיסה שלי הכל כאן פתוח, ואין שום רצון מצדי להצמד לתוכניות כאלו או אחרות הצמדות לאיזשהוא "תסריט" יכולה להוביל לחוויה שלא תענה על הצרכים של שנינו.

אני...

אני נותרתי ללא מילים (כמעט). המון תודה לך אמט על השיתוף בחוויה, בהחלט עוררת כאן והארת את עיני ולבטח גם את עיני עלם במספר נקודות.. אין ספק שנצטרך לבחון את הכל ולהחליט איך רוצים ולא פחות חשוב עם מי רוצים.. באשר לך עלם יקירי.. אז וואו אחד גדול! לא ממש יודעת איך להסביר לך מה עושה לי לשמוע אותך לא רק מתלהב כל כך, לא רק פתוח כל כך, לא רק שלם כל כך עם התחושות שלך והחשקים שלך והריגושים שלך אלא בעיקר הנינוחות והשלווה לבוא ולהגיד עד כמה אוהב, עד כמה נהנה.. והכי הכי ריגש אותי לשמוע שהמשמעות הכי גדולה של ההתנסות הזו, היא הנוכחות שלי שם לידך. באיזה שהוא מקום איש, זה שווה אפילו יותר מההתנסות עצמה. שלך {}

amet

New member
איזה יופי לשמוע

חבל שחבריי היקרים לא ערים בשעות כאלו, והיו מוסיפים מפניני שפתייהם הרכות רטובות משהו משהו. אני מקווה כשאשר אני אכנס למיטה אני לא אפריע לקוקי שלי שעובד מאוד מאוד מאוד קשה. עלמה יקירתי אני שמייייייח שאתה מרגישה טוב יותר, אני חושב שגם לך מגיעה תודה גדולה מאוד על הפתיחות על הכנות על השיתוף וכמובן, על האמון שאת נותנת, זהו בהחלט השוס בכל העניין כאן. ולך ידידי גם לך מגיע תודה אחת גדולה, איזה כייף שאתה יכול להרשות לעצמך להיות פתוח בכל המובנים וכמובן לשתף ללמד וללמוד. ויש לי עוד שאלה אם זה בסדר?! האם חשבתם להביא עוד גבר ושאת עלמה יקירתי תזייני אותו ואתה עלם ידידי אתה תצפה מהצד ותהנה לך מכל זה? האם מגרה אותך לראות בחורה עם גבר אחר, כשאתה תהיה נוכח אך פאסיבי, (הכוונה בפאסיבי היא לא פעיל, לא שותף)

כמעט כל שאלה שתשאל אותי

"אם אני מוכן להתנסות כזו או אחרת" תקבל תשובה חיובית כל עוד זה נעשה בהסכמה וברצון הדדי ורצוי שזה יקרה עם עלמה בסביבה... עכשיו ידידי הפנטזיה שלי היא ללכת לישון... ואותה אני הולך לממש מייד. לילה טוב.

amet

New member
ליל מנוחות איש ייקר ../images/Emo29.gif

נהנתי מכל רגע. תודה

amet

New member
ליל מנוחות גם לך עלמה ../images/Emo29.gif

וכמובן שנהנתי מכל רגע.

amet

New member
למה לא???

ברווקותי נפגשתי עם זוג סטרייט, שמאוד רצו לחוות סקס עם גבר נוסף, הבחור היה מאוד מסוקרן לגביי חוויה עם גבר נוסף, אז נפגשנו היה קמצ מבהיל, אותי לפחות דיי התרגשתי וכו' הם היו מאוד פתוחים וסבלניים לא מיהרו לשום מקום, באותו ערב לא קרה כלום, אבל למחרת אני התקשרתי ואמרתי שאני מעוניין לחוות את זה, נפגשנו אצלי בבית, התחלתי לדעת בגבר, הבחרה שלו שכבה בצד לידנו ואוננה לה, לאחר מכן הוא שכב עליה וחדר אליה ואני חדרתי לו מאחור, זה היה שונה אני מודה, אך בהחלט זה היה חוויתי מאוד נפגשנו במדך שבוע ואז הפסקתי את זה, זה היה מרגיש לי יותר מדיי, הם קצת איבדו את האיזון והרגשתי שאני נאנס ע"י שניהם. אבל עובדה שניהם סטרייטים מאוד פתוחים בראש (ובתחת), ו........הנה הם זורמים ונהנים מהחיים בדיוק כמו שהם רוצים. מאחל לכם בהצלחה.

למעלה