דילמה

amiros26

New member
דילמה

שלום לכולם,

אני נמצא בדילמה כבר הרבה הרבה זמן ולא מצליח להגיע להחלטה שאני אהיה שלם איתה.
אז ככה, אני גרוש בן כמעט 30, ללא ילדים. לפני כמעט שנתיים הכרתי בחורה, גרושה בת 37, עם 2 ילדים (5 ו -9). התאהבנו וזה הגיע למצב שכמעט כל השבוע אני בבית שלה עם הילדים, שבתות, סופי שבוע וכו'... כמה פעמים במהלך השנתיים שחלפו אמרתי לה שקשה לי (עם כל עניין הילדים) ואז היינו נפרדים לתקופה קצרה, שבסופה לא החזקתי מעמד וחזרתי אליה. בזמן האחרון כל הזמן ריחפה העננה של אי הוודאות וחוסר השלמות שלי לגבי הקשר הזה (למרות שאני מאוד מאוד אוהב אותה), חשוב לציין שגם המשפחה (ההורים) שלי ממש לא מרוצים מהעניין ואפילו הסתכסתי איתם, כי הם לא מוכנים להכיר בה. כעת זה הגיע למצב שהיא צריכה לעבור דירה והשאלה שמיד עלתה היא מה קורה איתי, האם אני איתה עד הסוף ועוברים לגור יחד, ואז כבר מחפשים דירה גדולה יותר או לא. על רקע העניין הזה שוב הרגשתי שקשה לי וחוסר השלמות שלי עם הצעד הזה חנק אותי ושוב נפרדנו.
כמובן שהיא כבר מיואשת ממני - ובצדק. ראוי לציין שהיא לא אחת כזו שלוחצת, וגם בעניין עם ההורים שלי היא הייתה אחלה. (בקיצור, לא אלאה אתכם יותר מדי בועד ועוד פרטים עליה אבל לא מדובר פה במקרה של ביצ'ית שמחפשת תומך למי שזה עולה לו בראש).
ועכשיו - כמובן ששוב קשה לי מאוד בלעדיה. התחלתי לצאת עם אחרות, כדי לנסות להעביר את הכאב אבל שום דבר לא מעניין אותי ולא עוזר. אני חושב רק עליה.
אני באמת לא יודע מה לעשות, אני מרגיש ששיגעתי כבר אותה, ואת עצמי...
באמת שלא יודע מה לעשות. מפחד להחליט ללכת על זה ואז להתחרט, ומפחד להתחרט אח"כ שויתרתי על כזו אהבה למרות הקשיים שכרוכים בה.
תודה מראש לכל מי שיגיב :)

שלום

מדובר בבעיה טכנית. אתה לא צריך להיות אתה כל הזמן בבית עם הילדים. בתחילת הקשר אפשר להיפגש לפעמים אצלה, לפעמים אצלך ולפעמים במקומות אחרים כמו בחוץ. כשהקשר יתחזק, תוכלו להחליט אם לעבור לגור ביחד. גם כשהיא תעבור דירה, תוכל להישאר אתה בקשר.

amiros26

New member
פספסת משהו..

כבר לא מדובר בתחילת הקשר. יש פה עניין שאני צריך להחליט אם ללכת על זה או לא. במיוחד אם אני רוצה ילדים משלי.

amiros26

New member
אני לא בטוח שאני מבין אותך

אם הקשר חזק - אז לעבור הלאה ?
פרט הסבר ונמק בבקשה :) ...

סאטוריס

New member
אני חושבת ככה

אם טוב לך ואתה אוהב אותה לך על זה עד הסוף.
החיים הם מפתיעים לטוב ולרע ואי אפשר לדעת כלום.
כרגע יש לך אהבה חזקה אז תגור איתה ותיראה מה קורה- אולי יתן לך יותר ממה שאתה חושב
וילדים הם עולם שלם של אהבה והרפתקאה למי שיודע ליהנות מזה.
זה לא כלא. גם מחתונה אפשר להתגרש לא מחזיקים אותך בכוח.
ולגבי הוריך
לדעתי הם לא בסדר ולא עיניינם בכלל.

amiros26

New member
תודה על התגובה

כן, דיברנו על זה.
אני רציתי 2 ילדים, היא אומרת שהיא לא יכולה להתחייב ל-2.
אחד בטוח היא רוצה.
זה עוד אחד מהשיקולים... למרות שאני חושב שאני אוכל לשכנע אותה להביא 2 (למרות הגיל שלה)
אני גם מפחד שכשיהיו ילד\ים משלנו זה ייצור כל מיני מתיחויות בבית.

סאטוריס

New member
זה חששות לגיטימיות

אבל אם יש אהבה ונכונות מצידך לעזור (כי לרב זו הבעיה שהגבר לא עוזר)
אז עוד ילדים יכול רק להעשיר - ילדים זה שמחה

רואה 6 6

New member
במצבך אתה לא טוב לאף אחת.אתה לא אפוי.

אתה תעשה חסד איתה ועם אחרות אם בתקופה הקרובה לא תיצור קשר עם אף אחת ותעבוד על הבעיות שלך.
אשכרה,כמו ילד חסר יכולת החלטה. תעבוד על זה.

amiros26

New member
מה שאת אומרת ברור לי

יחד עם זה אני עושה דברים כדי לנסות ולקדם את המצב שלי, הייתי אצל פסיכולוג שנה, עכשיו אני בעוד טיפול מסוג שונה.
לקחתי חופש ונסעתי לנקות את הראש 3 שבועות במזרח.
הכל כדי להיות "אפוי". שום דבר לא עובד...

רואה 6 6

New member
שום דבר לא עובד מיד.

כמובן שקצת הגזמתי עם ה"אף אחת" אבל אתה עושה רושם של אדם נמהר,שעוד לא נפרד מהוריו ולא יכול לסבול רגע אחד מיותר של תחושת הצפה.
קח לך שלושה חודשים.
תנשום עמוק,תחזיק מעמד,תראה שאתה במקום מעט אחר ממה שהכרת.
תזכור,שלושה חודשים.

The Heretic

New member
לפני שאתה מחליט לגביה

מהכתוב משתמע שקשה לך עדיין להתחייב, זה גדול עליך. אין בעיה, כנראה שאתה לא מוכן ולכן מתלבט.
השאלה אם אתה אוהב אותה מספיק בשביל להתגבר על הפחד/חוסר מוכנות להתחייבות, כי זה באמת לא פשוט ועוד לאישה עם ילדים בכלל! או שאולי החופש שלך והיכולת עוד לבחור חשובה לך יותר מדי ואז האישה הזאת תוכל לחלוף עם הזמן. תנסה לחשוב בצורה בוגרת אם אתה מוכן לוותר על חופש כלשהו למענה או שלא וזאת התלהבות שיכולה לחלוף.

למעלה