דילמה

barsaar

New member
דילמה

שלום אני בן 23.5 ויש לי דילמה קטנה.
ךא הייתי במערכת יחסים כבר הרבה זמן ועכשיו במקרה יצא לי להכיר שני בנות חמודות.
אחת בת 18.5 יפהפיה אך ילדה.
השניה בת 24 פחות יפהפיה אך בוגרת.

אני לא אלך עם שתיהן כי אני לא כזה אף פעם לא הייתי בחור של משחקים אבל אני צריך לבחור.
מה לעשות?

killer queen 23

New member
תלוי מה אתה מחפש

אם אתה באמת מחפשת מערכת יחסים עם עתיד...מן הסתם שאין לך מה לחפש עם ילדה בת 18.
אם משהו קליל אז זה לא באמת משנה כ"כ...לפי מה שבא.

Mr Blue Sky1

New member
העצה שלי

אם למרות שהבחורה השנייה פחות יפה אתה עדיין נמשך אליה, אני מציע לך לנסות לפתח קשר איתה.היא יותר קרובה אליך בגיל, משמע שהיא כנראה יותר בוגרת וזה יכול להיות הבדל משמעותי.

בהצלחה !

barsaar

New member
אני פשוט לא

רוצה לצאת קירח משני הצדדים (או כמו שאומרים מכאן ומכאן)
תודה על העצה

חביבי

מותר לך לצאת עם שניהם לדייט שתיים במקביל - ואז תדע.

אתה לא חייב לאף אחת מהן כלום כמו שהן לא חייבות לך,ברגע שזה נהיה רציני עם אחת מהן אז אתה צריך לחתוך עד אז אל תשלול אופציות כי תהיו בטוח שהן לא ישללו.

בהצלחה..

Survivor Man

New member
אתה מינימליסט

אי אפשר להגדיר מישהי רק בתואר "יפיפייה אך ילדה" וההיפך. אם אתה מחפש אך ורק יפיפייה ובוגרת התשובה לשאלתך פשוטה: אף אחת מהן.

איך שתיהן מבחינת תחומי עניין משותפים, תקשורת, חיבור וכימיה, זרימה? הרי אם אתה מחפש קצת יותר ממישהי לגמור את הערב במיטה, חשוב שתסתדרו ושיהיה לכם כיף ביחד, לא ככה? משיכה היא עניין בסיסי מן הסתם, אבל כל שאר החבילה לא פחות קריטית להחלטה שלך. אז אם נמשך למישהי מהן ברמה סבירה + ויש לה עוד תכונות נלוות שאתה מחפש, כנראה שהיא מנצחת.

אם אתה לא בטוח אז תצא איתן לעוד דייט כדי להיסגר על עצמך.

LIRON4141

New member
אל תרגיש רע

אני ממש מסכימה עם Survivor Man,
אתה צריך לחשוב קודם כל על המטרה שלך,על מה אתה מחפש כרגע בחייך,קשר רציני,סטוץ.. כדי שיהיה לך כיוון.
אני אכן חושבת שאתה יכול לצאת עם שתיהן ולבחון את היחסים עם כל אחת מהן..ולגבש לך החלטה/כיוון.
אין זה דבר רע..כל עוד אתה לא נסחף עם שניהן וחוצה קווים אדומים..
כי אז אתה כבר משחק עם שתי בנות..כל עוד אתה יוצא אתן ובוחן את היחסים..זה בסדר גמור,גם אני הייתי עושה זאת.
בהצלחה! :- ).

barsaar

New member
חברים תודה רבה!! הרגשתי

רע לצאת עם שניהם ובגלל זה דחיתי את הדייטים תודה רבה על הכל הבנתי והפנמתי.
באמת עזרתם לי אוהב אותכם.

Survivor Man

New member

שלום

האופי הוא החשוב. מי שאתה אוהב היה אתו בקשר. אם אתה אוהב או מחבב את שתיהן, התיידד אתן ולאט תרגיש למי תרצה להתקרב.

Megie

New member
היי..

אם בכל אחת מהן יש משהו שלא מתחבר לך, אתה לא חייב לבחור באחת מהן..

אם הבוגרת יותר-עושה לך את זה למרות שהיא לא באותה "רמת יופי" כמו השניה, ואתה מחפש משהו רציני-לך על זה..
אם כרגע אתה מחפש רק להעביר את הזמן-לך על הילדה היפה..

אל תשכח, יופי זה משהו שאתה מתרגל אליו והוא מפסיק להלהיב אותך אחרי כמה זמן..ואז נשאר האדם-איתו אתה מבלה את כל הזמן.. ואם מי שיושבת מתחת לקליפה-לא מתאימה לך אינטלקטואלית-זה לא יסתדר.

בהצלחה בבחירה

למעלה