דילמה שווארמה או המבורגר?
ש שיבולת נרד New member 27/5/10 #16 "אולי"? תביא לי את כל העונה העכשווית של כוכב נולד, ואתה דןואג, שאני לא מפספסת אף לא פרק אחד, מהעונה. ז ה ברור? אם לא, אם בא נחתוך פה. נ.ב. סוני אריקסון דבליו חמשמאותתשעיםוחמש שוא קבצי אבי. יאלה, לעבודה
"אולי"? תביא לי את כל העונה העכשווית של כוכב נולד, ואתה דןואג, שאני לא מפספסת אף לא פרק אחד, מהעונה. ז ה ברור? אם לא, אם בא נחתוך פה. נ.ב. סוני אריקסון דבליו חמשמאותתשעיםוחמש שוא קבצי אבי. יאלה, לעבודה
ש שיבולת נרד New member 27/5/10 #18 לא.. המכשיר שלי חסום בישיבה אתה עובד על הדברים האילו? |שותפה לביטול תורה |.... חחח ו..אל תנסה להתחמק..
לא.. המכשיר שלי חסום בישיבה אתה עובד על הדברים האילו? |שותפה לביטול תורה |.... חחח ו..אל תנסה להתחמק..
ש שיבולת נרד New member 27/5/10 #22 כותב לי, כמו תמיד... לא נתמך. אבל אני יכולה לנסות שוב. תביא לי אפילו סתם משו. אה, ולמה אתה לא בישיבה????...
כותב לי, כמו תמיד... לא נתמך. אבל אני יכולה לנסות שוב. תביא לי אפילו סתם משו. אה, ולמה אתה לא בישיבה????...
ש שיבולת נרד New member 27/5/10 #3 ../images/Emo31.gif אין מצב שאנחנו זוג. |צימחונית אוכל עלים רק לא גת |