דילמה

11223343

New member
דילמה

שלום אני מעוניין ללמוד תקשורת ומדע המדינה. אני די חסר ידע בכל הנוגע למוסדות לימודים בארץ אבל יצא לי להיות ביום הפתוח באוניברסיטת תל אביב, ומאוד דיבר אלי מה ששמעתי שם. הנקודה היא שמבחינה כלכלית ונוחות אישית אני יכול להתחיל ללמוד במכללת אריאל בלי שום קשיים מחוץ ללימודים. השאלה שלי האם זו התפשרות אמיתית. האם העובדה שאני אלמד במכללת אריאל יוריד מרמתי בתעשיה בעתיד? עד כמה זה באמת משנה מקום הלימודים? למרות שאוניברסיטת תל אביב נשמעת כמו המקום האידיאלי ללמוד תקשורת ומדע הדינה, מכללת אריאל לא כזו גרועה? אשמח לקבל איזו עצה ממישהו שלומד במסלול הזה או סתם אם יש למישהו תשובה לדילמה.. תודה

MyTaoWay

New member
היי !

קודם כל , אם אפשר לשאול,,, למה אתה רוצה לעשות את התואר הזה? כבר חשבת איפה תוכל למצוא עבודה אחרי התואר? בקשר לאריאל, זאת כתבה ישנה- אך מדאיגה, אתה תצטרך לבדוק יותר... http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/991846.html תחפש בגוגל, מכללת אריאל... או בשמה החדש 'מרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון'

11223343

New member
היי

למדתי תקשורת בתיכון וזה תחום שמאוד מעניין אותי. את השילוב עם מדע המדינה אני עושה כי קודם כל זה ממש מעניין אותי ואני רוצה להיכנס לתחום של ייעוץ פוליטי ותקשורתי. אני גר באריאל ככה שהמכללה שמה נוחה לי מאוד..אבל אני לא יודע אם זו התפשרות גדולה מידי..

למעלה