דילמה

דילמה

מערכת יחסים נפלאה שהסתיימה בגלל עיתוי לא מתאים עבור אחד מהצדדים והיום לאחר מספר שנים הגיע למסקנה שזה המקום בו היה לו טוב. יודע שאם ההתחלה היתה היום הדברים היו נראים אחרת. מאז במהלך השנים נשאר קשר חברות אמיץ,בין השניים ובין המשפחות. כל אחד מהצדדים היה פתוח עם השני במהלך השנים ושיתף את חברו בהתלבטויות,במערכות אחרות שהיו לו ובאהבה האנושית זו לזה. בנקלה ניתן להצית את השלהבת מחדש. זו כבר הפעם השלישית שהציע לה לעבור לחיות איתו,אבל היא חוששת. מה עושים?

amigor

New member
הלקח נלמד, לחשוש! זה טוב!

אם בנקלה, שלהבת תבער. הותירה קרן אור לשובל תקווה שפיתח בעידודה. על מה היא חוששת?זה רצונה, עליה להיענות להזמנה.

גורן44

New member
קדימה הפועל ../images/Emo61.gif

נו, מה החששות ? יש סכוי טוב שיצליח , נכון ? ואם לא יצליח - האם בהכרח יפסידו הצדדים את חברותם בת השנים הרבות ? להעמיד את שתי האפשרויות על כף המאזניים,ובכל זאת לתת יותר סכוי להצלחה בכיוון החדש, אחרת - לנצח יחיו עם תחושת ההחמצה הבלתי נסבלת. ללכת על זה, ללכת על זה, וללכת על זה. בהצלחה.

ניצתי - ממה היא חוששת../images/Emo35.gif

האם היא חוששת שהמגורים המשותפים יביאו קץ לאהבה? או שמא הילדים, שלה ושלו? האם אי אפשר להמשיך במערכת יחסים יפה וחמה ללא מגורים משותפים? אולי האהבה שינתה פניה והפכה לידידות עמוקה.. אולי ניתן להצית את השלהבת ללא מגורים משותפים.... יום נפלא לך מתוקה

האמת היא שגם דעתי כדעתכן הבנות

ובעצם יעצתי לה לא לעבור לגור איתו כל כך מהר. צ´אנס נוסף בהחלט כן ורק לאחריו אם באמת דברים יסתדרו ושניהם ירגישו בשלים ומעוניינים במגורים משותפים שיעברו.(טוב אני בכלל לא דוגמא כיוון שלא דוגלת במגורים משותפים אלה בשנינו ביחד וכל אחד לחוד).

אקדמאית

New member
צ´אנס נוסף

גם לדעתי יש לתת לזה צ´אנס כי לפעמים רק העיתוי מקלקל מערכות יחסים. אבל כמו שכבר אמרו - אפשר להתחיל בלי מגורים משותפים ולראות איך זה הולך. מי אמר שישר צריך לקפוץ לגור ביחד.

משפשף את עיני ולא מאמין למה שאתם

כותבים. עיתוי לא מתאים? תגידו לי מה זה החרטה הזה? עיתוי לא מתאים אומר מבחינת גבר דבר אחד. יש יותר יפות ממך וכאשר לא יהיה לי את מי לזיין אני אבוא ואספר לך שהעיתוי לא היה מתאים. סליחה שאני שונה בדעותי מאחרים כאן, אבל דעתי שתמשיך להZדיין איתו אם זה מה שבא לה אבל העיתוי הלא מתאים תמיד יצוץ מחדש!!! סגול(בתום התמימות).

סגול כרגיל שונה

וזה בסדר אבל בכל זאת איני מסכימה איתך בעניין העיתוי. אמנם לא הייתי אף פעם גבר ובכל זאת הרי יש לנו תגובות של גברים למעלה... בתור אישה חושבת שחוויתי מערכות יחסים שהיום היו נראות אחרת בגלל עיתוי. וסגולי למרות שאותה בחורה נראת מצויין שכחת שלא כולם מחפשים את היופי והיופי הרי בעיני המתבונן

בהחלט משנה

מה סיבת ה"עיתוי"
אני נגד בעד לבסס דברים מסוג זה , על נסיון העבר. רוצים להתחיל מחדש? בבקשה , על סמך הנתונים של היום. על סמך פרפורי הלב של היום. וכמובן , להתחיל מאפס ולא ממגורים משותפים עלה יומַראשון. תתרגשו קצת קודם
. עיתוי כסיבה לפרידה לא מריח טוב. בעצם מסריח.
(בעיני , כמובן
) * לא מסתכלת לאחור כדי לחזור *

מסכימה איתך אביגיל

שלסיבה יש מקום חשוב. כיוון שמכירה את הסיפורים על הקשר מאז ועד היום יודעת שהיתה איתו בעיה של בשלות,חוסר אמון באהבה וצורך אדיר לכבוש,למרות שמהצד כולנו ראינו את ההתאמה בינהם ואף גיחכנו על טיפשותו. איני חושבת שעיתוי הוא סיבה מגוחכת,כיוון שיודעת למשל על עצמי היום ובתקופה הקרובה,עד שיפתרו כמה עניינים בחיי זה אינו עיתוי נכון לקשר.

למעלה