דילמה :/

nirushka1

New member
דילמה :/

טוב אז ככה, הייתה לי חברה חודש ושבוע שנפרדה מחבר שלה אחרי 8 חודשים של קשר בשבילי. ואנחנו אהבנו אחד את השני אבל ממש אהבנו. השבועיים וחצי היו הכי טובים בעולם אבל לקראת החצי האחרים התחילו הבעיות.. היא רצתה לקחת הפסקה כי היא לא ידעה מה מרגישה כלפיי ונתתי לה את הזמן. אחר כך היא רצתה לחזור ואז עוד פעם לקחנו הפסקה. אבל אחר כך התחלנו לריב ממש בפלאפון, וזרקתי אותה יום לפני שנסעתי לטבריה (עשיתי את זה לטובתה, שאולי היא לא רוצה להיות איתי אבל היא אוהבת אותי, זה מה שהיא אמרה לי כל הזמן). אבל בטבריה התחרטטתי על זה, התקשרתי אליה שהייתי שיכור ואמרתי לה שאני אוהב אותה והכל ולא רציתי לזרוק אותה, פשוט אני בנאדם של שפיצים מטורפים שמחליט בלי לחשוב, וחשבתי שזו תהיה ההחלטה הכי טובה. אחר כך חזרנו והיה אחלה, הכל היה בסדר. עד שלשום, יש לה ידיד שהתחיל לדבר איתה, ידיד שלא ממש מפריע לי שתדבר איתו (אני לא ממש בנאדם קנאי), אבל הידיד הזה רוצה אותה, וממש רודף אחריה. עכשיו באותו יום של ריב (על סתם שטויות) שהייתי קצת עצבני היא סיפרה לי שהיא עשתה התערבות עם הידיד הזה שאם הוא מנצח הם הולכים ללחם יין. עכשיו הוא ניצח ושאלתי אותה "את הולכת" ואז היא עשתה לי "נו מה אני אעשה אני חייבת זו התערבות" וכאילו הייתי בהלם שהיא אמרה את זה שהייתי כל כך עצבני באותו הזמן שאמרתי לה שזה לא יכול להמשך ככה ואנחנו צריכים להפרד. עכשיו בהתחלה הייתי בטוח זו החלטה טובה, עד שהיא בכלל לא חושבת לעשות משו עם הידיד הזה והיא סתם צחקה (היא נשמעה רצינית) והיא אוהבת אותי כל כך ופגעתי בה. אתמול דיברנו ואמרתי לה שהיא מתנהגת כמו שרמוטה (לא יודע למה אמרתי זה ) והיא ממש נפגעה והיא החליטה שהיא לא רוצה לדבר איתי יותר, כי ככה הכי טוב. עכשיו דיברנו בפלאפון והיא אמרה שאנחנו לא צריכים לדבר לבנתיים (זה יכול לקחת חודש או יותר) כדי שנשכח אחד מהשני. ושאנחנו לא נחזור. ואני לא יכול, אני אוהב אותה כל כך. וכבר זה קרה שנפרדתי ממנה כמו ילד מפגר. ויכול להיות שהיא עכשיו לא תקשיב לי. יש לכם עצות בשבילי? מה, לשכוח מהכל ? לעבור הלאה? זה יהיה קשה בשבילי, אני בנאדם שקשה לו לשכוח. או מה? תנו עצות..

RayoDeLuz

New member
תעבור הלאה..

הילדה לא שווה את המאמץ שלך... אם היא הייתה באמת אוהבת אותך היא הייתה מוותרת על התערבות... שיהיה לך שבוע טוב קרן

אני הייתי אומרת

חכה איזה שבועיים ככה שהעניינים יירגעו ואז תצלצל אליה ותראה מה קורה היא בטוח תשמח אבל תהיה חזק אל תיצור קשר שבועיים שלמים שהיא תגעגעגע

nirushka1

New member
כן אבל יש בעיה

היא רוצה את הזמן כדי לשכוח ממני, אם אני אחכה שבועיים יכול להיות שהיא כבר לא תרצה אותי ואולי יהיה לה מישהו חדש (רוב הסיכויים שלא אבל יותר לכיוון שתשכח ממני)

sh53

New member
עצות בשבילך - רק לעבוד על עצמך

ולא בקטע של זוגיות או מה יקרה או לא יקרה ביניכם, כי אתה פוגע בה, מבקש סליחה, פוגע שוב ושוב מבקש סליחה - אז באיזה שלב היא החליטה שהיא כבר לא מאמינה לך, לא רוצה להשקיע בקשר הזה ואני בהחלט מבינה אותה. אתם סה"כ חודש ושבוע (כאשר חצי מהזמן בכלל לא היה לכם טוב יחד) וכבר אתה מחליט לנהל לה את החיים? לא שאני אומרת שצריך לצבור ותק בקשר כדי לנהל את החיים לצד השני, לא זו הכוונה שלי, אלא שאתה בקושי מכיר אותה, בקושי יוצא איתה, אז למה אתה מרשה לעצמך להיכנס לה לתוך הנשמה? היא רצתה לקחת הפסקה כי היא לא ידעה מה מרגישה כלפיי ונתתי לה את הזמן. אחר כך היא רצתה לחזור ואז עוד פעם לקחנו הפסקה. וזרקתי אותה יום לפני שנסעתי לטבריה (עשיתי את זה לטובתה התקשרתי אליה שהייתי שיכור וכאילו הייתי בהלם שהיא אמרה את זה שהייתי כל כך עצבני באותו הזמן שאמרתי לה שזה לא יכול להמשך ככה אתמול דיברנו ואמרתי לה שהיא מתנהגת כמו שרמוטה **** העתקתי לך כמה משפטים מההודעה שלך, לפי דעתי אתה חונק אותה בקשר (למה שלא יהיו לה חברים וידידים?), לא מפרגן וגם מקלל ולא נותן לה כבוד.

nirushka1

New member
ואו זה כל כך לא נכון.

אוקיי בקשר הזה אני הכי לא חנקתי אותה. עכשיו שאלתי כל אחד בקשר להתערבות שהיא עשתה ואנשים אמרו לי שזה לא ממש צעד נכון לעשות פעם לפני כמה זמן היא אמרה לי שהיא רוצה ללכת איתו לעזריאלי לקנות בגדים, ולא היה לי אכפת אמרתי לה בכיף. לא חנקתי אותה לא כלום. אולי עשיתי טעות שהחלטתי שאני רוצה להפרד ואז רציתי לחזור, זה משו לא בסדר בראש שלי. זה בסדר אני מבין עשיתי טעות. לא היה לי אכפת לי שיהיו לו ידידים, אבל הידיד הזה ספציפי אמרתי לה שהוא מטריד, כי הוא רוצה אותה ממש, והוא ידע שאני איתה והוא רדף אחריה עם בקשות שתצא איתו וזה. ופתאום שהם עושים כזאת התערבות שהיא משחקת אותה ראש קטן זה הכי עצבן אותי. והיא ידעה שהוא מפריע לי והיא עוד אומרת "נו התערבתי". פאק באותו זמן חשבתי כאילו היא לא רוצה להיות בכלל בקשר הזה. ואני מכיר אותה כל כך טוב, כי היינו ידידים ממש טובים לפני. הייתי כמו חבר נפש, וגם אידיוט שבכלל התחלתי את הקשר הזה. כי הוא סתם הרס ידידות טובה. אבל בסדר כבר הסתדרתי, השלמתי עם זה. הבנתי שעשיתי טעויות, אבל היא גם עשתה, ופשוט הקשר לא הלך.

nirushka1

New member
ובנוסף

לא קיללתי, אני לא בנאדם כזה, היא אפילו הייתה בהלם שאמרתי כזה דבר. זה לא משו רגיל. ונתתי לה כבוד, אבל היא לא ידעה לקבל אותו.

למעלה