דילמה

Miss Him77

New member
דילמה ../images/Emo40.gif

המשפחה שלי רוצה לנסוע לבית מלון בחמשוש הבא אבל אני מתלבטת כי אם אני אסע אז זה אומר שאני לא אראה את החיילו'ס בשישי שבת שהוא ייצא .. בטח הייתן בנעליים שלי פעם. מה החלטתן? מה דעתכן?

GrowingMadness

New member
ממ

זה תלוי... עד כמה חשוב לך לנסוע עם המשפחה שלך? ואיך היציאות שלו? כי אני למשל עושה יומיות [אני כל יום בבית עם המשפחה שלי], וחבר שלי יוצא 11-3. ככה שאני לדוגמא לא הייתי נוסעת. אבל זה ממש תלוי..

Miss Him77

New member
אממ..

הוא יוצא כל שבועיים, רק לאחרונה הוא יוצא כל שבוע ביום שישי וזה לא יהיה קבוע.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהממ..

היה לי מקרה דומה.. לפני שנה וחצי, שבוע לפני הגיוס שלו אז המשפחה נסעה לאילת ולא הצטרפתי.. במקום זה עשינו לו מסיבת גיוס ענקית עם כל החברים אצלו בבית. שבוע אחרי זה הוא התגייס. ובגלל שאז לא הצטרפתי.. כבר הייתי חייבת לצאת בפעם השניה לפני 10 חודשים אבל אז החבר יצא רבעוש אחרי טקס סוף קורס.. ככה שההורים הסכימו לשלם 350 שקל ושאני אגיע ביום שישי בצהריים בטיסה.. שלפחות את הרביעי בערב וחמישי נבלה ביחד :) אבל אצלך זה קצת בעייתי כי הוא חוזר רק שישי שבת.. מה התדירות שאתם נוסעים בה לאילת?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifההורים כבר הזמינו את החופשה?

אם כן אז תנסי אולי לנסוע רק לחלק מהימים.. ונגיד לחזור בשבת בערב בטיסה וככה לבלות את הלילה עם החבר לפני שהוא חוזר לבסיס. או שאם עוד לא הזמינו תבטיחי שבשנה הבאה/פעם הבאה תיהי חייבת ללכת איתם ולא משנה אם הוא יוצא או לא.

Miss Him77

New member
עוד לא הזמינו

תודה על העצות :) יש לי עוד יום יומיים להחליט אז נראה ..

Reverb

New member
הייתי ביסטואציה דומה בפסח

רק שלא הייתה לי ממש בחירה כי זאת הייתה יום הולדת 80 לסבא והיה מאוד חשוב שאבוא. בכל מקרה, פשוט הודעתי לחייל "מה2.4 עד ה6.4 אני לא כאן" והוא כבר דאג להחליף עם מישהו את היציאות ולצאת חג ראשון במקום חג שני (וויתר על 3 ימי חופשה!!!!!)

Miss Him77

New member
איזה יופי ..:)

חבר שלך בהנדסה קרבית לא? איזה באסה שהם לא יכולים לקחת איזה יום חופש.. היה נחמד איזה חופשה קטנה בל''ג בעומר

Reverb

New member
איזה כייף שאת זוכרת! :)

אחח, כמה שאת צודקת. למרות שהייתי מתפשרת אפילו על שיחת טלפון או סמס שהכל בסדר כי אין סימן ממנו כבר 4 ימים :(

Miss Him77

New member
ברור ..

למה שאני לא אזכור? :) ויש מצב שהם יצאו לשטח והוא לא לקח פלאפון?

Reverb

New member
אני מנסה לא להכנס לסרטים

יכולים להיות אלף ואחת דברים חבל שסתם יכאב לי הראש מלחשוב מה יש... הוא יוצא בשישי אז אני מניחה שאז אני אדע ><

הייתי במצב הזה בדיוק

פשוט מאוד, הצעתי לחייל (או ליתר דיוק דרשתי ממנו) להצטרף אלינו לחופשה. ובגלל שהוא יצא יום אחרי שיצאנו לחופשה אז הוא פשוט הצטרף יום אחרי, זה לא נורא בכלל.

חח מכירה את הסיטואציה

גם לי זה קרה פעם.. זה תלוי כמה הוא יוצא.. אם הוא סוגר הרבה והוא יוצא בסוף שבוע הזה אז בוודאי שלהיות איתו..

למעלה