דילמה...

Rinattt

New member
דילמה... ../images/Emo4.gif

מה הייתם עושים במצב כזה... אז ככה... יש גבר - גבר חתיך, רציני, מדהים... שבאמת באמת אוהב... הוא מחכה לי המון זמן, יותר מידי זמן... תמיד מחזר כבר תקופה ארוכה, תמיד אומר שאוהב, הוא מכבד בצורה בלתי רגילה וג'נטלמן אמיתי. חייבת לציין שאנחנו חברים טובים, רק חברים, אין בנינו כלום. הוא רוצה, אני לא! פשוט כלום לא קורה לי בלב... הבטן לא מתהפכת... והייתי רוצה... כי יודעת שהוא יאהב מכל הלב והנשמה... ויש גבר - שפשוט... מדהים אותי, גם הוא חתיך ומקסים ומדהים... רק שאותו עוד רק הכרתי, ואיתו שום דבר לא ברור לי, ולא ממש יודעת מה מרגיש לו... אבל יודעת שאצלי הבטן מתהפכת, מכל שיחה, מבט ונשיקה... ובעיה גדולה איתו - הוא גר במרחק גדול ממני... של כשעה וחצי בערך נסיעה! הפתרון שלי... לא לפגוע בחבר הטוב, לא מגיע לו! ועם השני... פשוט לחתוך... חושבת שזה לא יוביל לשום מקום וחבל על הזמן, שלי... שלו... והכי חבל על הלב... שלי בעיקר
(גברים מתאוששים יותר מהר) מה הייתם עושים?

יערית

New member
ושניהם

חתיכים?סתם הצחיק אותי, שזה הדבר הראשון שציינת המאפיין כל אחד מהם. מרגיש לי נד נד ,נד נד... מה עושים בין שני גברים ומתקשים להחליט?מממממממממ מוצאים את השלישי-הכי טוב לא?

Rinattt

New member
יערית...

חתיכים... לטעמי... כן... כי אם אין משיכה מבחינה ויזואלית... אין כלום... היה חשוב להראות שהם... בהחלט מועמדים פוטנצליים חחחח

יערית

New member
ואם היית

צריכה להציד אותם בהיזדמנות שנייה,האם שוב היית בוחרת לנכון, לציין את המראה החיצוני שלהם קודם לשאר המעלות? סתם מתפלספת איתך על "השקפת עולם".

Rinattt

New member
שוב יערית...

ציינתי ששניהם מקסימים ומדהימים גם! לא רק היופי כאן נחשב... הסתכלתי על כל המיכלול... מה שנקרא...

יערית

New member
מממממ נו טוב

אצלי ההגדרות מתחילות אחרת
וזה לא אומר שאני בסדר ואת לא!!!!{שלא תביני אותי הפוך}

מטילה פצצה לנטרל את הפצצה של אייל

מנסיון . חתיכים או לא חתיכים. במיטה לא תמיד חתיך=טוב. כך שלכל הלא חתיכים גם יש סכוי .

שיטטטטטט עוד לא היה לי גבר חתיך

וממש לא יודע מזה שהבטן מתהפכת אלא אם אכלתי משהו בילתי הפיך אבל מנסיון שלי עושה הפרדה בין ידידות (שאין לי מתח מיני איתן) לבין מישהי עם פוטנציאל לגרום לי להתנהג כמו אהבל (רצוי שיהיה לי תרוץ) מרחק מבחינתי זו בעיה אני רוצה כאן ועכשיו ולא יום התארגנות לפני גברים מתאוששים מהר יותר ? דווקא לא נכון , לוקח לנו זמן להתאושש

Rinattt

New member
עוד לא היה??? הגיע הזמן שיהיה...

מצחיקול... כאן ועכשיו... הממממ... ואני מפונקת רצחחחחחחח, וכשאני רוצה משהו... ולאו דווקא את החבר, כל דבר... חייבת עכשיו ובמיידית!!! אז מה? לא מתאוששים מהר? מוזר... לא שמתי לב לזה... ומכירה המון שניכוו, ולא זכור לי קושי לאורך זמן ממושך...

אחד רוצה ואת לא רוצה

השני לא רוצה ואת רוצה... הדילמה היתה לו שניהם היו רוצים אותך.... דווקא כאן נראה לי מישהו מלמעלה סידר הכל עבורך.....

Rinattt

New member
לא מדוייק...

השני רוצה... רק המרחק... בעיה... וגם רגשות עוד לא ברורים... רק התחלה... הוא עוד לא ממש מכיר אותי... ככה שאהבה עדיין אין כאן... יש הידלקות... קראי לזה איך שבא לך...

אוקיי אז זו לא דילמה כפי שהצגת אותה

המרחק הוא הגורם העיקרי להחלטה שלך כנראה לסגת ולא בגלל הידיד שמאוהב בך......

ליאל212

New member
רינתתיתי תלכי עם תחושות הבטן שלך

אחד מכירה מאוד וג'נטלמן אמיתי.... ואחד שרק פגשת אך יש פרפרים בבטן. תלכי עם מי שמרגיש לך ולא עם מי שאת לא רוצה על אף הידידות המופלאה. יש כאלה רק לידידות ויש כאלה שהדרך פנויה להתאהב בהם בהצלחה עם תחושות הבטן אין עליהם תמיד זה עובד!

למעלה