דילמה

על האש

New member
דילמה ../images/Emo4.gif

פ"ת או או אוסישקין?!. התנגשות משחקים של קבוצות ה
ו
,עקב שידורים ישירים. ( פ"ת,שידור ישיר בערוץ 2 יום ראשון 20:50). (נהריה,שידור ישיר בערוץ 5 + יום ראשון 20:30). לאי זה משחק ללכת?,(שני המשחקים חשובים ביותר) איזו קבוצה תפגע יותר מחוסר אוהדים ה
או ה
?. ולאיזה משחק אתם מתכוונים להופיע מבין שני המשחקים,זה באוסישקין או,המשחק בפ"ת , או לצפות בשידורים הישירים בTV על מנת לא לפספס אפ'חד מהשניים ולזפזפ בין הערוצים?.

תמיד לא מתחשבים באוהדי הפועל../images/Emo4.gif

אם זה היה קורה לקבוצה אחרת . כמו הצהובים או הירוקים. היו מתחשבים אל תדאג. שחר או לוני היו מזיזים הר בשביל האיטרסים שלהם. כי להם יש יותר כוח. ולבעלי הפועל תל אביב חשוב רק הכסף. תתן להם מליון דולר הם יתחשבו בך. אני ממש לא יודעת מה קורה שם למעלה . בכל אופן אני מאחלת מכאן מכל הלב והנשמה הצלחה לשתי הקבוצות האדומות הן בכדורסל והן בכדורגל. מכל הלב והנשמה לעולמי עולמים . כינרת אחרת האדומה
חמסה חמסה שום בצל יין

על האש

New member
בקבוצת ה ../images/Emo87.gif

הבטיחו כי במשחק יהיה מסך וידאו גדול בו יוכלו אוהדי הקבוצה לצפות במשחק הכדורגל של המועדון,במידה ולא יצליחו להזיז את שעת המשחק (למרות שנעשים מאמצים רבים לשם כך),אך כרגע לא נראה שזה יצא לפועל,עקב שיקולים כלכליים.

על האש....

כדורסל זה המשחק הזה עם הכדור הכתום?? אין כדורסל בארץ ! היה פעם היום אין! לצערי אבל זאת המציאות. בכדורסל אני עם האיטלקים ספרדים יוונים וטורקים. אדום עולה ויעלה!

על האש

New member
אם אתה מתכוון לחוסר העיניין

בגלל מכבי,ואני משער לעצמי שלכך אתה מתכוון. יש הרבה מן הנכון בדבריך,יש חוסר עיניין גדול בליגה לא תחרותית כמו שמתנהלת ליגת הכדורסל בארץ. אבל עקב התחזקותן של הפועל שלנו,ושל הפועל ירושליים,וגם נהריה נראית טוב. אני חושב שזו הולכת להיות עונה מעניינת מרוב העונות עד כה. אבל אני לא מסתכל על מכבי,אני מסתכל רק על הפועל. ולסיום אשתמש במשפט של עדי גורדון (אומנם הפועל ירושליים,אבל העיקר הכוונה). יש בנו אהבה ותוספת שלי (גם אמונה) והיא תנצח !!! .

the king of pop

New member
אני באוסישקין

יש מסך ענק ואני אהיה שם משחקים מאוד חשובים! 20 ש"ח נוער 40 מבוגר כולם לבוא!

למעלה