דילמה....

שירו17

New member
דילמה....../images/Emo4.gif

חזרתי עכשיו מיציאה ויצא לי לחשוב עוד פעם על אותו נושא שמעסיק אותי כבר די הרבה זמן... אז החלטתי לכתוב אותו פה בפורום... כי אני חושבת שיש כאן כמה שיוכלו להזדהות עם מה שחשבתי בעיקרון כרגע אני רוקדת 5 פעמים בשבוע ואני מאוד מרוצה מזה ואפילו רוצה עוד... כיף לי אני רוקדת הרבה סגנונות..(הכי אוהבת קלאסי..חח) ואני ממש מרגישה מסופקת מזה.. אני מרגישה שמצאתי את האהבה שלי... את הדבר שהכי עושה לי טוב...אני בטוחה שכולן כאןן מרגישות ככה...:) בעיקרון אני כבר בי"ב ואני חושבת על זה שכנראה אני אפסיקק לרקוד אחרי הצבא בגלל סיבות של ללכת ללמוד כדי שיהיה תואר וכאלה כי בריקוד אין כסף... אני מממש בבעיה גם אם אני רוצה את הריקוד כדבר רציני אני צריכה להתאמן המוון גם בצבא וזה אומר שאני לא אוכל לעשות משו רציני בצבא כמו הדרכת חי"ר או משהו שידרוש ממני שבועות בבסיסים סגורים בקיצור חפרתי ואני קרועה אני לא יכולה לדמיין את עצמי בלי המחול... :(

tink 16

New member
../images/Emo203.gif זה החלטה שאת צריכה לעשות עם עצמך.

אני דווקא ההפך ממך קצת בקשר לצבא, אני מתכננת לעשות תפקיד יחסית קרבי ואז סופשבוע ללכת לרקוד בסטודיואים פתוחים כמו סטודיו B וכו'. גם אחרי השירות הצבאי, אם תרצי להמשיך בריקוד את תוכלי. אם זה להוציא גם תואר במחול כדי להיות מורה. נכון שבמחול אין כסף כמו בעריכת דין או מקצועות משרדיים שכאלה, אבל אם את אוהבת את זה כ"כ אז..למה לוותר?

דנה 211086

New member
העצה שלי

תרקדי עד שתתגייסי כמה שאת יכולה ושזה לא יפגע לך בלימודים. בראיונות שיהיו לך לפני הצבא תבקשי תפקיד שיאפשר לך להמשיך לרקוד בדרך כלל הם מתחשבים. (זה מה שאני עשיתי והיה לי שירות מצויין) ככה תוכלי ללכת לרקוד בזמן הצבא כמה פעמים בשבוע. אחרי הצבא תוכלי לקחת קורסים של מחול והדרכת מחול אם תרצי ושנה- שנתיים אחרי זה ללמוד משהו אחר. ככה תמיד תהיה לך אופציה לעסוק גם במחול וגם במקצוע שתלמדי. מה דעתך?

דנה 211086

New member
בצבא

אני הייתי בבסיס הקריה, בחייל כללי, במשרד הביטחון. אני אמרתי שאני רוצה להיות קרוב לבית לחזור כל יום ב-5-6 הביתה שזה נורא חשוב לי, אחר- כך שלחו לי זימון לקב"ן כדי לברר אם זה בגלל בעיות שיש לי בלישון בחוץ (שזה לא מה שהיה חחח) בכל מקרה קיבלתי תפקיד מאוד טוב ומקום טוב והמשכתי לרקוד.

ניתן לרקוד

גם כאשר עושים צבא וכן לומדים באוניברסיטה. כמו כן,ישנם מקצועות מאוד גמישים שאת יכולה לעבוד בהן כתוספת לריקוד.

מקומות ריקוד לבוגרים

בסטודיו B,מחולה,ביכורי העתים ועוד. יש מקומות ריקוד לבוגרים והשיעורים מותאמים לאנשים שעובדים,לומדים וכו'.

Swan ninetynine

New member
ומה עם רקדנים שרוקדים בלהקה? ../images/Emo109.gif

שכל החזרות הן בדרך כלל בבקרים להרבה שעות... [אם מתעלמים לרגע מאופציה של רקדן מצטיין]. מכירות כאלה שהצליחו לשלב צבא עם שירות צבאי?

גם אני רוצה לדעת..../images/Emo54.gif

לי יש עוד הרבה שנים טובות.. אבל אני רוצה לדעת גם,מה באמת אפשר לעשות? הרבה רקדנים משתמטים(לא אני..) מהצבא כדי ללכת לרקוד בחו"ל,כי זה פוגע להם בכושר..

למעלה