דילמה!!!!!!!!!

Scaly

New member
דילמה!!!!!!!!!../images/Emo3.gif

אממ... אז ככה...הורדתי איזה 6 שירים של אבריל שלפי דעתי השירים שלה ממש טובים!! אבל..האם כדי לקנות את הדיסק או להמשיך להוריד אותו?? ו...האם יש מילים בחוברת של הדיסק?(כי אם כן אז אני כמעט בטוח יקנה) רק נקווה שאבריל היא לא תופעה חולפת כמו רוב הזמרים שהדיסק הראשון שלהם פצצה ואחר כך הם מוציאים שירים דפוקים... אז?? מה אתם אומרים??

moranos

New member
טוב אז.....

באמת יש לה שירים יפים. אם את קונה דיסק צרוב אז אין בו את המילים אבל דיסק אמיתי יש בו את המילים. את המילים את גם יכולה להוריד בקאזה. לא לכל השירים...

לאנה

New member
ברור שלקנות את הדיסק!

קודם כל - זה חוקי. וול, אלא אם כן קונים דיסק צרוב או מזויף, אבל זה כבר עניין של עקרונות... (אני נגד מוזיקה פיראטית) דבר שני - יאפ, יש מילים, אבל, טוב, מילים יש גם בנט אז..., בקצקוץ - דיסק שבהחלט שווה קניה.

אצלי זה היה.... 69.90

במבצע, כמובן. אניווי, אנשים, לדעתי אפשר להוריד שירים אינבדואליים מהנט, אבל אם אתם אוהבים זמרת/זמר/להקה/וואטאבר, אז תקנו את הדיסק, אל תורידו את כולו
.......

לאנה

New member
אה...

אני קניתי אותו בארה"ב בבערך 11 דולר, וחברה שלי קנתה אותו בארץ בחנות "התו השמיני" בחמישים שקלים...

שלום...../images/Emo41.gif

כל הדיסק שלה ממש מצוין! אני הורדתי את כולו וצרבתי אותו... ומילים זה ממש לא בעיה.. אני יתן לך כתובת פה מצוא את המילים לכל הדיסק שלה....

Scaly

New member
אממ.......

יש משהו מגובש לגבי המחיר?!? כי 80 ש"ח זה דיי הרבה......(בשבילי לפחות....)

S u n L i g h t

New member
לי עלה 70

בטוואר רקורדס ולדעתי תקני את הדיסק שלה, נו אז מה אם היא עוד זמרת חולפת, נהנת מהדיסק שלה? זה מה שחשוב!!

תחשבו על זה שניה...

אני חושבת שמגיע הכסף - צריך לקנות את הדיסק הזה ולא לתת לאף אחד לצרוב אותו! רוצים את הדיסק תקנו אותו לבד הוא שווה את זה וחוצמזה הכי כיף לשבת עם החוברת ולקרוא את המילים של השירים.... זה הכי שווה!!! אני עושה את זה עכשיו עם הדיסק של כריסטינה החדש! הוא שווה! * ושמה ז על כל מי ששונא/חושב שיש לי טעם רע/לא חושב שגם היא פצצה!!!!

שתהיה פצצה,

אבל לדעתי היא הזדבלה...... פעם עוד הייתה בסדר, עכשיו עאלק לא כמו בריטני ספירס - מישהו שם לב שכל מה שהיא עושה כביכול בגלל שהיא ´רוצה´ או ´צריכה´ או וואטאבר, זה בדיוק מה שבריטני עשתה?

hellokitty

New member
תצרוב

לדעתי כדי לך לצרוב כבר את השירים שלה...זה מה שאני עושה כי יש לי הרבה יותר שירים שלה שהורדתי מאשר יש בדיסק. וגם את המילים תמיד אפשר למצוא באינטרנט. מקווה שעזרתי =)

Scaly

New member
טוב!! אם זה מעניין מישהו...

החלטתי!!!..........להמשיך להוריד אותו...כבר הורדתי את הרוב וחבל ללכת לקנות...מה שגם אין לי כל כך כסף... אז במקום זה...אנייוריד ויקנה את הדיסק של......קולדפליי...התאהבתי בהם

4667

New member
חחחחחחח...רק שאבריל לא תפשוט

רגל בגללך... חפיף, יש מלא אמריקאים שקונים...

למעלה