דילמה

Big Air

New member
דילמה../images/Emo22.gif

אני יודע שבארץ כולם מכירים את כולם וקשה לענות באובייקטיביות אבל בכל זאת... יש לי 25 צניחות ואני שוקל לקנות מצנח אישי. לאחר בדיקה קצרה ראיתי שהמצנח היחידי שאני יכול להרשות לעצמי הוא: רתמה RACER, ראשי - HORNET 170 ורזרבי TEMPO 150. אני צונח כרגע בסביבות 4 צניחות לחודש וחצי ואחרי שאני אשתחרר מהצבא (בעוד 4 חודשים) אני מתכוון לצנוח בין 6-8 צניחות לחודש. חוץ מזה, בעוד שנה בדיוק אני עובר ללוס-אנגלס ושם אני אוכל להרשות לעצמי מצנח חדש. חשוב לציין שאני מתכנן לטוס לבוגי בסוף השנה והבנתי שרצוי שיהיה לי מצנח אישי. בקיצור ולעניין... לקנות עכשיו מה שאפשר או להמשיך להשכיר ציוד (ואז יצא לי טיפה פחות לצנוח 4 צניחות לחודשיים) ולקנות בעוד שנה באמריקה.

Ron Miasnikov

New member
how big are you?

Hi there you didnt say how much you weigh so we cant say if its the right canopy for you. i have a racer, i think its a good rig (i wanted to replace it before, but after seeing all the others, its a very comfortable one) BUT its hard to get rid of it. so if you plan to buy a new one in a year, don't count on selling this one. btw - don't belive all those who are going to say that it is hard to pack (reserve) its not anyway - 2nd hand is a good idea anyway. no reason to spend a fortune on a new rig. sounds like a good one ask a rigger to check everything before you buy, to make sure there are no dameges.. have fun jump safe Ron

oferbar

New member
למה היחידי?

לא מכיר RACER רק שמעתי עליו מהתקופה שזה מה שנמכר באילת. בעקרון אם אתה רוצה ריג לחיים, לך על זה
גם אם אתה מתכוון להציג את הריג לרוח היחסית, תחשוב טוב טוב, כי אני מניח שהציוד שאתה הולך לרכוש לא נבנה עם מחשבה על תעופה ורטיקלית. איזה בוגי בסוף השנה?

Big Air

New member
בוגי בדרום אפריקה

קראתי ב PARACHUTIST שיש שם בוגי בסוף דצמבר. כתוב שיהיה שם באוינג 727, הרקולס, מסוקים וכדורים פורחים. באמת רציתי לשאול אם יקר לצנוח שם ומה משך הטיסה לשם? רשמתי היחיד כי כל השאר עולים יותר. דרך אגב לא הבנתי את העניין עם הרוח היחסית (פניות חדות אולי?)

oferbar

New member
בוגיס באפריקה

כן ראיתי את ההודעה הקטנטונת בלוח האירועים. הפרטים אמורים להיות באתר: http://www.africanboogie.co.za/ כאשר זה יחזור לפעולה יש עוד בוגי בקניה: http://www.kenya-boogie.com במחצית השניה של אוקטובר שנה שעברה רצינו לנסוע אבל הפיגוע שהיה וגם המחיר הלא כל כך זול עצר אותנו. השנה נראה לי שהמחירים ירדו קצת. 1500$ ל 8 לילות בבית מלון על החוף + 25 קפיצות. כל קפיצה נוספת $20. הטיסות יוצאות מאירופה לכן טיסה מישראל תוסיף לעלות הכללית. לגבי השאלה שלך, הכוונה היא שאם אתה מתכוון לשבת או לעמוד באויר, אז אתה חושף את הציוד לרוח. ציוד ישן יותר לא תוכנן לכך, בפרט כיסוי רייזרים עם ולקרו שלא מחזיק, ללא הגנת רייזרים נוספת, בריידל חשוף לרוח, כיסויי פינים שמתנופפים ברוח ועוד צרות.

Big Air

New member
זה לא עקרוני

בוא נגיד שלי יש 2000$ להוציא על מצנח, ובינתיים ראיתי שאין עם מי לדבר.

fishburn

New member
זה הסכום למצנח חדש?

או יד שנייה? זה נחשב מצנח טוב או בינוני או מה?

noamk

New member
תראה.

אם אתה מצליח למצוא: 1. את חלקי המצנח שכתבת למעלה (ביחד עם סייפרס כמובן). 2. הכל נבדק אצל שלומי ונמצא תקין. 3. וכל זה ב-2000$. אז אני לא הייתי חושב של זה פעמיים. (אלא אם הריג בן 10, החופה הראשית עם הרבה תפרים וטלאים עליה, על הרזרבי יש 4 פתיחות, והסייפרס - 3 חודשים לפני תום החיים...).

למעלה