דילמה

Shotgun joe

New member
דילמה ../images/Emo187.gif

תמיד בלילה נפתחים לי הסוגרים של העגיל בגבה.. השאלה היא עם אפשר לשים פלסטר על העגיל בלילה? תודה.

misplaced

New member
../images/Emo221.gif בן כמה העגיל?

בגדול לא מומלץ לשים פלסטר על העגיל. ועל עגיל שעוד לא הוחלם לחלוטין ממש ממש ממש לא. אם הסוגרים נפתחים קפוץ לפירסר לסגירה חזקה ובדיקה של ההברגות [מצב שהן דפוקות] זה ממש לא אמור להפתח. בהצלחה!

Shotgun joe

New member
שלוש חודשים עוד כמה ימים..

ב1.3 הוא יהיה בן שלוש חודשים... כרגע יש לי טבעת ככה שאני לא בטוח שהדבק של הפלסטר הוא כל כך בריא לחור שלי..

misplaced

New member
../images/Emo221.gif טבעת?

איזה עגיל יש לך שם? ולא- פלסטר מונע מהחור לנשום והדבק בהחלט לא מועיל לעגיל בכלל. חבל.

misplaced

New member
../images/Emo221.gif יש לך חישוק לחץ והוא נפתח?!

מעצמו?! משו לא בסיידר בו. קפוץ לפירסר ותבדוק ת'עניין. חישוק לחץ לא אמור להפתח על דעת עצמו!

Shotgun joe

New member
../images/Emo2.gif

אני לא מדבר כרגע על החישוק... החלפתי לחישוק מכוון שהעגיל הקודם נפל כשישנתי ולא מצאתי את הסוגר אז החלפתי, ואני לא ממש אוהב את החישוק.

misplaced

New member
../images/Emo221.gif אמרת טבעת לחץ..

תסביר אוליי בצורה ברורה איזה עגיל כ-ן יש לך שם?

Shotgun joe

New member
מיאו..

כרגע יש לי טבעת לחץ... אבל אני די שונא אותה.. היא לא נפתחת. כל הבננות שהיו לי (3) תמיד נפתחו לי ובגלל זה החלפתי בחישוק לחץ אבל אני רוצה להחזיר לבננה אז אני שואל עם אפשר לשים פלסטר. מקווה שהבהרתי את כל העניין

misplaced

New member
../images/Emo221.gif אהההההההההה אוקיי.

כרגע יש לך חישוק לחץ ות'רוצה בננה ולא רוצה שיפתחו הסוגרים. אז אם מחליפים אצל פירסר שסוגר את הבננה עם כפפות גומי כמו שצריך הסוגרים לא יפלו [במידה שההברגות בסדר כמובן.] ואז לא צריך פלסטר.

VeNoM777

New member
5 הודעות עד שהבנתי מה אתה רוצה.

כמו שאלי אמרה... תלך לפירסר והוא יחליף לך לעגיל חדש. אחרי שהוא יחזק את הסוגרים אין סיבה שזה יפתח על דעת עצמו.

pupulu

New member
../images/Emo54.gif

אם אני שמה פלסטר על העגיל שלי ועשיתי אותו ביום שישי.... אבל זה רק לשעה וחצי כי אני רוכבת על סוסים ולא רציתי שהחור החדש יתמלא אבק ויזדהם אז זה בסדר.............? או שזה עדיין מסוכן?

למעלה