דילמה

דילמה ../images/Emo178.gif

יש לי עוד 4 ימים יומולדת ועכשו אני מתלבטת בין שני דברים שאני מאוד רוצה אבל שניהם אני לא יכולה לקבל 1 דאנסניקרס (450) 2 פלאפון (700) מה עושים?! ואני לא יודעת אני ממש לא מצליחה לבחור !

FrEaK DaNcEr

New member
בתור אחת שמחזיקה פלאפון ובקושי מסתד

מסתדרת בלעדיו, הייתי ממליצה קודם כל על פלאפון...
למרות שזה לא ממש בחירה טובה - לא מבחינה בריאותית (הקרינה
חח) לא מבחינת הלחץ (כשמגיעים לחשבון חודשי גבוהה יותר מהתשלום לסטודיו
) ולא מבחינת הצורך (שבדאנסניקרס
). ועכשיו לפתרון יצירתי יותר
:: את יכולה ללכת על הפלאפון (מההורים
) ולבקש מחברות שלך שבמקום לקנות לך מתנת פיצ'פקעס שתהיה חמודה אבל לא שימושית, לקנות לך/לאסוף בשבילך כסף לדאנסניקרס... ובכל אופן שתבחרי:: המוני מזל טוב

חחח תודה אבל ...

זה מה שאני עושהב לפעמים לוקחת פלאפון מהורים וחברים שלי מתקשרים אלהם וזאת פאדיחה שאמא שלך עונה או בעיקר אבא אז צריך פלאפון. ונעלי ג'אז שאני רוצה כבר שנה שניה ! (אין לי מושג למה לא בקשתי שנה שעברה) בעע נמאס לי כבר להיות עם נעלים שחורותהאלה גם לג'אז נו מכירים

רעיון טוב אבל (בעע תמידיש לי אבל)..

אני לא ילדה שיכולה לחסוך !אוף ... נראה לי בסוף אני אוותרעל פלאפון ואקנה נעליים :(

אז תתרגלי ../images/Emo9.gif

הנה דרך פשוטה- כל פעם שאת מקבלת כסף, חלק מזה שימי בצד, תני להורים שלך שישמרו לך אם את לא יכולה לשמור לבד, ככה עד שתרוויחי את הסכום הנכון ותקני לעצמך דנסניקרס

FrEaK DaNcEr

New member
חח רעיון מיושן אך טוב../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

תקני קופת חזיר כזאת, שיש לה רק פתח אחד
כתבי עליה שלט "דאנסניקרס", וכל כסף שאת מקבלת - מיד תכניסי אותו לשם. ככה לא תהיה לך ברירה
את לא תוכלי להשתמש בכסף, עד שלא תשברי את הקופה... (וכמובן שלא תשברי אותה - עד שיהיה בה מספיק כסף לדאנסניקרס

FrEaK DaNcEr

New member
אהה, לא הבנת אותי...

התכוונתי שתבקשי מההורים לקנות לך פלאפון. לא שתיקחי את שלהם
חחח

dancer14

New member
אהה יש לי כאלה...

סורי על האידיוטיות אבל אני רוקד בלט ולא גאז פעם היית רוקד גאז ותמידהייתי קורא לזה נעלי גאז...

yael888

New member
יש מבצע בדאנסשופ, אולי זה יקל עלייך

דאנסניקרס ב189 ש"ח! קניתי אתמול של "סנשא"... זה ממש מציאה! אולי זה יקל על ההחלטה...

amitush26

New member
|פטריה|ואייייייי

הלוואי שירשו לי... שיואו איך בא לי לקנות אותןןןן
הקטע הטא שצריך לקנות לי גם נעלי בלט וגרביונים חדשים ובטח בגלל זה לא יקנו לי

למעלה