דילמה

Youhavenochance

New member
רציתי להגיד לכם תודה! ../images/Emo140.gif

הייתם ממש מקסימים! ומעבר לזה, החלטתי לקחת שיעור אחד על אוטומט ולראות עד כמה השוני בעניין. במקביל לנסות לקחת את הדרלין ולראות מה ההשפעה. ומשם להמשיך... אמשיך להמשיך לעדכן במצבי בהמשך . :)

miracle16

New member
תראי אני סיימתי בידני

לפני 3 חודשים ומאז לא נגעתי בידני ואם יביאו לי היום אוטו ידני לא נראה לי שאני אזכור איך נוהגים בו... (וגם אם כן הקלאץ' בטוח יקפוצץ לי!) ככה שלדעתי אין שום סיבה שלא לעבור לאוטומטי.. אני מתחרטת שלא עשיתי את זה בעצמי

lsd500

New member
את כן תזכרי......

זה לא כמו שאת חושבת.... זוכרים את זה תמיד.. 3 חודשים זה לא הרבה... יש אנשים שעושים הפסקה בלימוד נהיגה חצי שנה וחוזרים ללמוד והם לא שוכחים...! רק הוכחה

מתן1002

New member
מה ההיגיון בזה?

עדיף להוציא על ידני בכול מקרה.. כדי שתיהיה אפשרות בחירה גם את מעדיפה אוטומט .. אבל אם היית מוציאה על אוטומט היית מוגבלת רק לאוטומט ולכי תדעי אם היה יוצא לך מצב לנהוג ברכב ידני מה היית עושה?

Youhavenochance

New member
קראת את כל הדיון שם למעלה?

כן, עדיף באופן כללי על ידני. ולכן החלטתי אישית להתחיל ללמוד על ידני (ולא "לוותר לעצמי ולבחור בדרך הקלה).. אך מאחר ואני לומדת כבר המון זמן נהיגה, וכיום הטסטים לא כאלו זולים, ורמות החרדה שאני חווה בזמן טסט הן לא ממש נצפות.. ומאחר ולי אישית לא תהה שום הזדמנות לנהוג בקרוב על ידני- כל המכוניות בבית אוטומט. וגם המכונית העתידית שלי. :) כך, שההזדמנויות שלי אולי כן לנהוג על ידני- הן אפסיות. מאחר ויש מצב שהאוטומט ירגיע טיפה את הלחץ האדיר שאני נמצאת בו בזמן טסט. אני לא רואה שום סיבה בעולם למה לא לעבור, או כפי שציינתי לפחות לנסות. מה גם, שאם היית מעמיק יותר בדיון, היית יכול לראות שהשיעור שאני עומדת לקחת על אוטומט הוא בגדר נסיון. ואני מתחילה לנסות לקחת תרופה להרגעת הלחץ- ויש אפשרות שאחזור לידני.

למעלה