דילמה

Youhavenochance

New member
דילמה ../images/Emo10.gif

עברתי עד כה שלושה טסטים. בראשון ובשני נהגתי לא רע. ובשלישי- פשוט זוועה. אני לא יודעת מה נפל עליי, הרגשתי לחץ נורא , וכל מה שרציתי זה פשוט לסיים את הטסט. כמובן - שנכשלתי. מוזר בהתחשב בעובדה שבטסטים הראשונים הייתי יחסית מפוקחת ונהגתי בהחלט טוב. מכאן הדילמה אינה ארוכה, האם כדאי לנסות לעבור לאוטומט? האם זה יקל מעט מן הלחץ הנתון? חשוב לציין שהיו לי בעיות עם החנייה בטסט הראשון והשני , מאחר ורעדה לי הרגל לחלוטין והיה לי קשה למתן את הקלאץ'. מעבר לזה, הרגע שאין קלאץ' אין בעיות. כי אני חונה מצויין בשיעורים. אני בהחלט אוהבת עצות. אשמח לשמוע מנסיונכם! תודה.

100vardit

New member
זה דומה למה שקרה אצלי..

לדעתי -תתיעצי גם עם המורה שלך.אני גם דיברתי על זה עם המורה שלי-לגבי.והוא אמר שזאת לא הבעיה שלי.(הקלאצ'...) לפי מה שאני מבינה ממך -הבעיות עם הקלאצ' בגלל הלחץ.אז אני לא רואה סיבה למעבר.את פשוט צריכה להירגע-ואני מניחה שאז יהיה בסדר. הרבה הצלחה!!!

Youhavenochance

New member
המליצו לי כרגע על תרופה בשם

"דרלין" . איזה טסט עברת? ואיך התגברת על הלחץ?

100vardit

New member
לא שמעתי עליה...ו-

הלוואי והייתי יכולה לענות לך על השאלה השניה-אבל זה עדיין לא קרה
אבל בטסט האחרון-הייתי רגועה-אין לי מושג איך-אין לי נוסחה...ישנתי טוב,ושיננתי לעצמי שזה רק טסט,ובלא בלא בלא.מקווה שזה יעבוד גם בפעם הבאה. ומה זאת אומרת תרופה?? אני שמעתי על כאלה שלוקחים רגיעון או רסקיו.

NewUser4

New member
השתגעת?

אל תגעי בתרופה הזו. בכלל, אל תקחי תרופות שאת לא מכירה ללא עצת רופא. זאת תרופה לבעיות לחץ דם, למצבי חרדה קשים (ולא קצת התרגשות של טסט), ועוד. תרופה עם תופעות לוואי (לדוגמה טשטוש). מה פתאום לקחת תרופות בשביל ההתרגשות הקלה של הטסט. ואם בכל זאת את רוצה לקחת תכשירים (ולא תרופות!), ישנם כל מיני תכשירים להרגעה שעשויים מצמחים, בעיקר פסיכולוגי.

Youhavenochance

New member
זה עם עצת רופא...

אני יודעת למה מיועדת התרופה הזו. ואני כן סובלת ממצבי חרדה די קשים. וזה לא סתם התרגשות, אחרת לא הייתי חוטפת בלק אווט מטורף שכזה. לקחתי כבר רגיעון, רסקיו, ואליום- זה לא עוזר לי.

NewUser4

New member
אם רופא המליץ

אז קטונתי. היה משתמע מהודעתך שסתם אנשים הציעו לך.

aviGODFATHER

New member
לא ממליץ לך לעבור לאוטומט

הרי אם את מסתדרת עם ההילוכים והקלאץ' אז למה את צריכה לעבור? שלא נדבר על כך שזה כמובן יגביל אותך אחרי שתעברי טסט

flutter girl

New member
רשיון על אוטומט

למוגבלים בלבד?
(ולפני המכות - לי יש רשיון לאוטומט. מוגבלת ונהנית מזה.
בהחלט לא רע לי עם הפאסאט והגטס...)

Youhavenochance

New member
בין כה וכה

אנחנו נוהגים בבית רק על מכוניות אוטומטיות... ויש מצב שזה יקטין טיפה את הלחץ שלי, מה גם ובחנייה לא יהיו לי בעיות עם מיתון הקלאץ'.

תשובה---> רוצה להיות רגועה???

כל פעם שאת לחוצה תשתי מים קרים או קרירים... זה עובד יפה וזה עבד יפה... לטסט תאכלי ארוחה קלה מאוד ותשתי מים ותביאי בקבוק לטסט... בהצלחה עצה שלי לא! לעבור לאוטומט...

למעלה