דילמה

דילמה../images/Emo10.gif

אני בכיתה י' ואני מדריכה ו'. רציתי להמשיך שנה הבאה ולהדריך ט' אבל כנראה שלא כי רוצים שי"ב ידריכו ט' או המק"קים. ואז שאלו אותי אם אני רוצה להדריך ח' ואני לא יודעת. מצד אחד אני רוצה, כי.. אני רוצה. לא יודעת למה. אבל אם אני אדריך ח' זה יהיה עם מישהו קטן ממני בשנה ואני לא רוצה שיהיו ביננו יחסי התנשאות כי אני כבר הדרכתי. היום בדיוק אמרו לט'ניקים מי מהם יוצא להדרכה ומי לא, אני לא רוצה שיהיה מצב שאני מדריכה במקום מישהו מט', וזה לא ככה כי אם אני לא אדריך אז זה לא אומר שיתנו למישהו מאלה שלא יוצאים להדרכה להדריך, אבל עדין. בעקיפין, נו.. לא רוצה שיהיה ככה. ורציתי להדרריך ו' כי זה הכנסה לתנועה וזה מלהיב וזה, ורציתי להדריך ט' כי זה הכנה להדרכה אז זה גם מלהיב, אבל ח' זה קצת תקוע כזה, לא יודעת.. ומצד שני- השנה הזאת היתה קצת מפוספסת בכל הקבוצות.. ואני רוצה לתקן את זה ויש לי הזדמנות.. אבל לא יודעת, נו..

steelwater

New member
תקראי מתוקה:)

דבר ראשון, למה להדריך ח' זה תקוע?! אני מדריכה ח'! זה לא תקוע בשבילך(אולי בשבילי לפי מה שאני אסביר אחרי זה), כל הקבוצות זה סבבה ולכל קבוצה נותנים דברים שונים ומשפיעים עליהן ואת יכולה להשפיע על ח' כמו שתשפיעי על ט' או ז'. אני לא חושבת שזה הגיוני שיתנו לך להדריך ט' ב-יא'. אבל אם בקן שלך זה קורה אז עדיין אני חושבת שלא כדי שתעשי את זה! בדוגרי לקומנרים ול-יב'נקים יש יותר ניסיון(כמובן לא לכל ה-יב'ניקים)בהדרכה ובכל הקטע של שכבה שיוצאת שנה הבאה להדרכה ומה להעביר להם. בכל מקרה חשוב שידריך אותם קומונר נראה לי, ואז אם מישהו קטן או עוד אחד כמוהו. אם תצאי לשנת שירות גם יש סיוכי שתדרכי ט'! אני יודעת שזה חשוב לך ואם זה חשוב לך אז סבבה, אבל תחשבי גם על מה שטוב להם, ואני חס וחלילה לא אומרת שאת לא מדריכה טובה! אני לא מכירה אותך. אבל נראה לי עדיף שכמה שיותר גדולים ידריכו אותם. ובכלל עצה אישית, אני רציתי להדריך ב-י' אבל לא נתנו לי ולכן הדרכתי ב-יא' וב-יב'. אני מתחרטת שיצאתי השנה להדרכה! וזה מהסיבה שיכולתי להשקיע כל-כך הרבה יותר בקן שלי שנסגר בסוף השנה הזאת, וההדרכה היא אפילו לא בקן הזה אלה בקן אחר... גם אז יכולתי להשקיע יותר בדברים אחרים וגם בגלל שזה יותר מידי 3 שנים ברציפות להדריך כי שנה הבאה אני עושה יג', אבל כנראה שאני אאלץ להתמודד אם זה. הכי טוב בי עם הייית מדריכה י' ו-יא' וב-יב' נחה, ככה נראה לי. אני מציעה לך להדריך השנה ושנה הבאה ולנוח ב-יב'! זה אם את מתכוונת להיות ב-יג'. אם את לא או אם לא איכפת לך אז תדרכי גם ב-יב', מה שטוב לך. בכל מקרה בהצלחה בכל מה שעתשי! אם תצטרכי עזרה פשוט תפני אלי, אני לא סתם אומרת את מוזמנת... ועוד דבר, למה שתהיי מתנשאת כלפיו? זה ממש מגעיל מצדיך להחליט כבר מעכשיו שהוא לא שווה לך כי הוא ב-י'! תזכרי שגם את עדיין ב-י', ועוד כבר אומרת את זה... זה ממש לא אומר. המון מדריכים אם אנשים שגדולים או קטנים מהם וזה סבבה! אני מדירכה אם קומנרית ואני ב-יב' ואין שם הרגשה של היא גדולה יותר, לפחות לא בשבילי. גם ההבל לא כזה גדול בינך לבין ה-' וביני לבינה... יחכול להיות שהוא או היא יהיהו כמעט בגילך. אוהבת יעל

תקשיבי..

אצלנו תמיד י"א הדריכו ט', עכשיו החליטו לשנות את זה. אז אני כנראה אדריך ח' שנה הבאה אבל לא יודעת. ממלא סיבות.. ואני לא מתנשאת. באמת שלא.. ואני לא אהיה גם, אני פשוט לא רוצה שמי שידריך איתי יחשוב שאני כזאת.. לא חשוב, נו.. לא יודעת איך להסביר.

למעלה