דילמה של התחלת דרך...

pshota

New member
דילמה של התחלת דרך...

עכשיו ביררתי בכמה מקומות לאני בדילמה.... המחירים פחות או יותר זהים ברוב המקומות.... התנאים שמקבלים קצת שונים באחד נותנים יחס אישי אחד לאחד....באחר מקבלים תוכנת קיובייס מוזלת ושעורים מפוצלים... באחר בכלל אפשר לבוא כל יום ולהתאמן כמה שרק רוצים....ובאחר ........ מה אתם מציעים לי.... אספר שאני רוצה ללמוד כי זה מענין ואני אוהבת מוסיקה ויש לי זמן פנוי....אני לא רוצה להשקיע בתור התחלה בכל הנדרש(סינטי ,רמקולים טובים, ויתר דברים בסיסים ) יש ברשותי מחשב טוב בתור התחלה....ומקסימום את תוכנת הקיובייס ארכוש...ואולי כרטיס קול עם צריך הכל שיהיה מנימימלי... קבעתי שעור ניסיון באחת מהמקומות הלימוד על מנת להתרשם....אבל זה יוצא שבכל מקום אצתרך להשקיע באחד יותר בשני פחות.... אני משתדלת לחסוך(לימודים עבודה וכו....) מה אתם מציעים לאחת שרוצה להתחיל ומתבלטת בין 4-5 בתי הספר למוסיקה....אשמח לתגובותיכם שבוע טוב

נוכח

New member
קצת קשה...

אני לא מכיר את המוסדות הפעילים בתחום. אבל הייתי מנסה להרגיש באיזה מקום יוצאים עם יותר ידע ושליטה. זה תלוי הרבה במורים לדעתי. קיובייס מוזל זה יתרון חלקי אבל לא צריך להיות שיקול. וזמן חופשי להתאמן, אפשר גם בבית. כרטיס קול, את בכל מקרה חייבת, ומיקרופון ומקלדת שליטה ולכל הפחות אוזניות. מדובר בהוצאה, אין מה לעשות!

pshota

New member
ברור שהכל מתחיל ונגמר במורה.....

וביחס בינו לבין התלמיד...הרי שהתוכנה ויתר ציוד זה דברים שגם ככה יצתרכו לרכוש על מנת ליצור.... אבל סה"כ הכל מתקשר להכל וחלקם מציעים פריבליגיות על מנת לרכוש את רצון התלמיד.... וזה בידיו קמה שאני עושה חושבת בודקת ולבסוף החליט.... סהכ זה בין לימודים לעבודה לשעות הפנאי... ועוד דרך ללמוד להכיר תמחשב ואת התוכנה

pshota

New member
לגבי תוכנת הקיובייס....

מה ההבדלים בין תוכנה שנרכשת באריזה מקורית.... לבין תוכנה שמקבלים צרוב על דיסק לא מקורי......... תודה רבה על הענותיכם וזמנכם

HeavenlyB

New member
תשובה

1. שימוש בתוכנה צרובה היא עבירה על החוק שכוללת עונשים לא כ"כ קטנים. 2. עם תוכנה מקורית את מקבלת תמיכה טכנית מהחברה ועדכונים שמתקנים באגים ושמשפרים את התוכנה שקיבלת. 3. את מסתכנת בהתקנת תוכנה שעלולה להכיל רוגלות ווירוסים שנשתלו ע"י הפורצים, מה גם שהתוכנה לא תמיד תעבוד טוב כמו המקורית כי הפריצה עלולה לפגוע בביצועים. 4. שקט נפשי. את יודעת ששילמת את מה שמתבקש מאלה שעבדו שנים על גבי שנים כדי לתכנת ולייצר את מה שאת עומדת להשתמש בו. כדי לאפשר להם להמשיך, וכדי לתגמל אותם, מה שבהחלט מגיע להם כמו לכל אחד אחר שעובד קשה, את עושה את הדבר הנכון ומשלמת. 5. תמיכה טכנית בפורומים לא רשמיים. רוב הפורומים המקצועיים והמקצועיים פחות, יהססו לעזור אם התוכנה פרוצה. כולל הפורום הזה.

נוכח

New member
יש עוד דרך.

לרכוש מחשב, תוכנה, כרטיס, מקלדת, מיקרופון, רמקולים... ולהתחיל לעבוד. נתקלת בבעיה? יש פורום, יש עזרה בתוכנת הקיובייס באנגלית, יש ספרים. רוצה עזרה יותר איכותית? תשכירי מורה. יש מספיק אנשים שיסמכו לתת לך איזה שהוא קורסונצ'יק, נגיד של שעתיים שלוש תמורת, לא יודע, 300 שקל גג. כך תוכלי לקבל כלים בסיסיים ולעבוד איתם בפנאן. כשתרגישי שהגיע הזמן להתקדם, תקבעי עם אותו מדריך להשכרה שוב. הרבה יותר חסכוני, הרבה פחות מחייב. נכון שזה מפחיד יותר, כי זה פחות מובנה ומסודר. אבל זו אחלה אפשרות. אני לא למדתי בשום מקום ואני כל הזמן מתקדם ומשתפר.

pshota

New member
הבנתי אותכם.....

בסדר אני אחשוב על כל זאת.... וכמובן שיש דבים שעדיף להשקיע פעם אחת ולקבל תמורה מלאה...

dirty bit

New member
בחירת מכללה

בתור יועץ לימודים במכללה מובילה אני יכול לתת לך טיפים שיקלו עלייך בבחירת ביה"ס- תשאלי את עצמך מה הרצונת שלך ,מה השאיפות שלך ותראי עם ביה"ס עונה עליהם . מהכרותי עם המכללות כל מכללה היא בעלת אופי אחר ופונה לקהל יעד שונה ,תראי לאיזה מקום את יותר מתחברת מבחינה אנושית. מתקן-בלימודי תוכנה וסאונד מתקן הלימודים חשוב מאוד כיוון שאנו מתעסקים בטכנולוגיה מתקדמת. ככל שתהיי חשופה לטכנולוגיה המתקדמת ביותר ובתנאי עבודה (ציוד) מתקדם יותר כך תצאי בוגרת טובה יותר. אימון ,אימון ,אימון-ככל שתעבדי יותר כך תהי יותר טובה. תבחרי במקום שנותן לך את האפשרות לעבוד יותר בשיעור ומחוצה לו. www.bpm-music.com

למעלה