דילמה רצינית !!

miri 6666222

New member
דילמה רצינית !!

אני נמצאת בדילמה ולא מצליחה להגיע להחלטה לגבי רישום ללימודים . סיימתי תיכון עם ממוצע בגרויות של 87 ,עשיתי פסיכומטרי וקיבלתי ציון גרוע(לא מתכוונת לשפר ) , אני מאוד רוצה להירשם ללימודים כבר השנה , אבל אני לא יודעת מה ללמוד ואיפה ?! (אני תמיד התחברתי לכל מה שקשור למתמטיקה )
ניסיתי לברר בכמה מכללות , אבל הבנתי שהם דורשים שכר לימודים מוגזם -( שכמעט ולא ניתן לעמוד בו ), בנוסף לכך אין לך מה לעשות עם התואר שלמדת במכללה מסוג זה . שמעתי על האופציה של האוניברסיטה הפתוחה אבל זה מבאס לדעת שלמדת ויש לך תעודת בגרות מלאה ובכל זאת לא מקבלים אותך לשום מקום (-חוץ מהמכללות הפרטיות כפי שציינתי) . ואתה צריך ללמוד בזכות עצמך בלבד באונ' הפתוחה .
בקיצור ... אם יש כאן למישהו /מישהי עצה טובה שיכולה לעזור לי למצאו מקום ראוי ללימודים אשמח לתגובתכם .

AlanSmith

New member
קודם כדאי לדעת מה רוצים ללמוד.

אחר כך לבדוק מה המוסד הכי טוב אליו ניתן להתקבל, במקרה שלך לטענתך האוניברסיטה הפתוחה. האוניברסיטה הפתוחה בהחלט מקום ראוי.

87 זה הממוצע המשוקלל?

שמעי זה נראה שאת מחפשת פתרונות קסם, אין כאלה.
או שתלכי למוסד היחיד שאת יכולה להתקבל אליו, או שתשפרי את נתוני הקבלה שלך. איזה עוד אפשרויות יכולות להיות?
מה את רוצה ללמוד? יש הרבה מאד מכללות עם שכ"ל אוניברסיטאי, גם אליהן את לא מתקבלת?
מה לגבי מכינה? ולמה את לא מוכנה לשפר פסיכומטרי?

למעלה