דילמה קשה...

Da Fish Snake

New member
דילמה קשה...

היי כולם! טוב אז זה הסיפור... אני קיבוצניק (
) ובתור קיבוצניק, יש לנו מכוניות של הקיבוץ שאפשר להזמין ונסוע איתן... הקיצר... נסעתי פעם אחת עם אמא שלי... ורציתי לשמוע מוזיקה בדרך... אז בחרתי את X&Y (איך לא??) ושמעתי אותו כל הדרך... כשחזרנו... שכחנו את הדיסק באוטו... ומי שלקח את האוטו אחרינו אמר שהדיסק תקוע בפנים והוא לא יוצא... אחרי כמה ימים... (שהדיסק עדין היה תקוע שם) שלחו את כל המערכת לתיקון יחד עם הדיסק
עכשיו הדילמה היא: האם לשכוח מהעקרונות שלי ולצרוב? (יש לי גיבוי על המחשב)

Taeeroosh

New member
גם אני קיבוצניקית במקור../images/Emo13.gif

מאיזה קיבוץ אתה? אני מיקום ומה שאתה חושב כל אחד לפי העקרונות שלו

WhiteShadows

New member
אולי יש סיכוי שזה יחזור?

ואם לא אז תעשה שיקול כלכלי...אם יש לך כסף תקנה חדש ואם לא אז תצרוב כי בעקרון אתה שילמת כבר על הדיסק הזה...גם לי המחשב בלע את X&Y לפניי כמה ימים אבל הוא יצא בסוף בשלום למזלי אבל חשבתי כבר על לקנות חדש..וזה לא קשור לקטע העקרוני, אני פשוט כל כך אוהבת את הדיסקים שלהם שלא יכולתי להרשות לעצמי להיות בלי עותק מקורי

RadikaliZm

New member
טוב...

כאילו שמדובר ברצח. עצה שלי אליך אדוני הנכבד, צרוב. הנזק הכלכלי הוא כלום לעומת מה שיש ללהקה, דברים שהרוויחו בכבוד. ולהזכירך: כשאתה קונה דיסק הכסף הולך לחברת התקליטים, במקרה זה סוני נראה לי. אם אתה רוצה לתת להם כסף ישיר תלך להופעה שלהם. ואם כבר קנית, זכותך המלאה לצרוב אותו כל עוד השימוש הוא ביתי ולא למכירה. חברות תקליטים = קפיטליזם לא מוזיקה. באמת.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif

אני מסכים עם הקטע של צריבת הדיסקים - יש לי מאות קבצים במחשב שהורדתי (ואני גאה בזה) ואין לי אפילו לא אלבום אחד אמיתי. אני יודע שהכסף לא מגיע לאומנים עצמם אלא לחברות התקליטים. וזה גם נכון בקטע של ההופעות - באמת האמנים מרוויחים שם יותר מאשר הדיסקים. אבל אתה (רדיקליזם) נסחף לגמרי עם כל הקטע של מפלצות המוזיקה. אמנם הם הרסניות ושתלטניות, אבל בלעדיהן כנראה שלא היית שומע על קולדפליי או על שאר הלהקות\זמרים שאתה אוהב. ואין שום דבר רע בקפיטליזם. אתה מעדיף סוציאליזם?

steelwater

New member
לא מסכימה

אין כל-כך מה להתגאות לדעתי בזה שאתה צורב הכל ואין לך אף דיסק אמיתי. אתם שוכחים שלפני כמה שנים לא היו תוכנות הורדה ולא היה תוכנות צריבה ולא היו מכשירי Mp3 וכ"ו ואנשים אשכרה קנו דיסקים! והרבה! היינו קונים דיסק פעם בחודש, אפילו יותר... אני לא קניתי דיסק כבר כמעט 5 חודשיים. אז קניתי שני דיסקים, ולפני זה גם היה איזה חצי שנה יותר או פחות שלא קניתי דיסק. עכשיו כשאני קונה דיסקים יש הבדלים של המון זמן. אנימ מתגעגעת לימים ההם... נכון, זה עולה הרבה כסף וזה מאד מעצבן, ונכון שחברות המוזיקה הם אלו שמרוויחות את רוב הכסף, אבל עדיין זה כיף לקנות דיסק וזה כיף שיש לך דיסק מקורי! ולדעתי יש המון רע בקפיטליזם. ביחוד רע, וכן אני מעדיפה בהרבה סוציאליזם. אני סוציאליסטית. תצרבי. לי נשרט הדיסק שאני הכי אהובת בעולם U2- The Jousha tree וזה מעצבן להקשיב לו שהשירים שרוטים. אז יש לי את המקורי אבל צרבתי אותו.

aviGODFATHER

New member
עוד משהו שנראה לי מתאים להוסיף...

הרבה מן הדיסקים שיוצאים עכשיו באים בהגנות מפריצות (והטמטום כאן ממש לא מובן, הרי הדיסק קיים ברשת בערך 9 חודשים) ולא ניתן לשמוע אותם בכל מקום. חוץ מזה, אני בד"כ לא נמצא במצב רוח בשביל להקה מסויימת ויש לי פלייליסט שמכיל 629 שירים מ-258 אומנים שונים - אני לא אוהב לשמוע רק קולדפליי ורק X&Y ככה שאני חייב את השירים על המחשב

WhiteShadows

New member
נו זה בסדר להוריד

אבל אתה לא צריך להתגאות בעובדה שאין לך אף דיסק מקורי... גם אני מורידה שירים ויש לי רק באייטונס 569 שירים אבל אני משתדלת גם לקנות דיסקים פעם ב-

steelwater

New member
מסכימה

הדיסקים שאי אפשר לשמוע בכל מקום זה טיפשות וממש מעצבן!

HiLaLy1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

חלק מהדיסקים אני מורידה, אבל עם זאת אני גם קונה. למשל מהאלבומים של קולדפליי, קניתי את הראשון והשלישי, את השני הורדתי, ואני לא חושבת שיש משו רע בלהוריד, אבל משום מה ההרגשה הרבה יותר טובה כשיש לך דיסק מקורי משלך.. וגם אני מעדיפה סוציאליזם על קפיטליזם.

WhiteShadows

New member
חח גם לי יש רק את הראשון והשלישי

אבל אני הולכת לקנות את AROBTTH...פשוט קניתי כל פעם דיסק אחד ואז כשבאתי לקנות את AROBTTH ראיתי שאזל.. =( וגם הולך להיות לי הDVD בקרוב בעזרת השם!!! P-:

RadikaliZm

New member
תגובות מספקות...

טוב, הכוונה שלי לא הייתה להצית כאן דיון סוער אלא לפתוח את עיני האנשים שכאן, שחברות המוזיקה (תאגידי טרור של ממש) מנצלות את המוזיקאים ועושים בוחטות על חשבונם. ולגודפאט'יר פה. אתה צודק בקשר ללהכיר את המוזיקאים, אבל אולי היו נוצרים דרכים שונות לשים לב ללהקות כאלה. מיסחור רצח המון סגנוני מוזיקה (פאנק, גראנג'...) וזה למה אני שונא את זה. הלוואי ונירוונה היו נשארים עם סאב-פופ רקורדס ולא היו עוברים לגפן. נקווה שה-White Stripes ישארו עם V2. וכל מי ששם תגובה בעד או נגד קאפיטליזם: אני אישית, מעדיף נאציונל-סוציאליזם.

steelwater

New member
גם אני רוצה להגשים בקיבוץ

בתקווה אני מתכוונת לעשות את זה יום אחד! יקום זה של השומר הצעיר, נכון?

steelwater

New member
חחח!

להקים קיבוץ של השומר הצעיר או להיות חלק מקיבוץ קיים, ולקיים חיי שיתופ, לחנך, לעשות כיף, לדבר על סוציאליזם עד השעות הקטנות של הלילה וכ"ו חחח!
באיזה שכבה את?

Taeeroosh

New member
אני בכיתה י

אני לא בשכבה בקבוץ אם לזה התכוונת אני כבר לא גרה בקיבוץ אבל סבתא שלי כן
ואת?

Taeeroosh

New member
וגם כבר אין כל כך חיי שיתוף בימיינו

אבל זה כבר נושא לפורום קיבוצניקים בשנות ה-50 חחחח

steelwater

New member
הבנתי

אני לא מקיבוץ, אני מירושלים. אני משכבת "חזון". עשיתי שנת שירות שנה שעברה...

למעלה